Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
MultiPower Whey Protein hakkında ne düşünüyorsunuz ? 2,25 kg almayı düşünüyorum fakat optimum markalı whey proteini önerenler var . Fiyat farkıda çok fazla . Multipower 2,25 kg 200 lira , optimum 2,5 kg 165 lira .
Galiba şuan kutusu değişmiş bu ürünün.Herkes tavsiye ediyor fakat forumda Multipower %100 Whey Protein başlığında bile pek bir bilgi yok kullananlar yorum yapabilir mi ?
Ben 1,5 ay gibi bir süre kullandım gayet memnun kaldım sonra weider kullandım şimdi optimum kullanıyorum büyük ihtimalle bundan sonra tekrar multipower döncem.
Multipower'in çoğu ürününü kullandım ama çok etkisiz geldi. Yok denecek derecede etki gördüm desem yeridir. Bir tek yağ yakıcıları biraz iyi çıktı onun haricinde zayıf..
Merhaba 2250 kg multipower protein tozu var elimde yaklaşık 1.5 kg kadar kaldı.işimden dolayi uzu sure spora gidemicem.satabilirim.ayrıca 2 kg kadar weider karbonhidrat var onuda saticam.250 tl karbonhidrata 190 tl protein e vermistim.ilgilenen olursa burdan irtibata gecebilir.
arkadaşlar ben yeni aldım bu ürünü, daha önce optimum kullanıyordum tadı biraz değişik geldi ürün chocolate flavour yazıyo üstünde , kurabiye gibi ama 250 ml su ile karıştıerınca tadı çok sulu gibi hiç yoğunluk yok, ürün fake olabilir mi acaba ?ürünü supplement satan bir dükkandan aldım