MultiPower Amino 2200

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Başarılı

Votes: 78 51,0%
  • Orta karar

Votes: 59 38,6%
  • Başarısız

Votes: 16 10,5%

• Total voters
    153
Tükenmiş kardeş son 1 tane vardı onuda almışlar demekki . Ya bizim hocada bulamadı dedi önümüzdeki ay bunun bi üstü çıkıcak 3000 liği fena onu alıcam size dedi . anlamadım bi şey bu ürün değşet bi şey ama bulamadık bi türlü ne yapıcaz ? Bunun üst modeli hakkında bilgisi olan varmı ?

BU değil kardeş 3000 bin likleri çıkıcak önümüzdeki ay 2200 yerine bunu koymadılar .

3000 diye bişey yok yani hiçbir yerde duymadım görmedim. Artık Multipower tüm ürünlerini piyasadan çekti ve üretimini durdurdu. Ben yeni dergisine baktım MP ın artık sana yollamış olduğum linkteki amino asit üretiyorlar. Ve ben inceledim elime aldım yeni çıkan Triple Whey aminosunu.

Kısaca MP 3000 diye bişey çıkacağını sanmıyorum yada Türkiyeye gelmez. Olsa kataloglarında olurdu.

Bizim Hoca kesin çıkıcak diyodu zaten soğudum bu üründen ya kardeş . 2011 Yılının En iyi Protein Tozu : Optimum 100% Whey Protein almaya karar verdim ne diyorsun ?

Bizim Hoca kesin çıkıcak diyodu zaten soğudum bu üründen ya kardeş . 2011 Yılının En iyi Protein Tozu : Optimum 100% Whey Protein almaya karar verdim ne diyorsun ?

Weider, optimum ve universal dev markalar baba markalar. Kilo almak istiyorsan protein tozu kullan. Ama yeterinde kilom var hacimsel bir vucut yapmak istiyorum diyosan amino asitle ideal bir vucuta sahip olabilirisin (zaman+çalışma şekliyle). Weider 2200 aminosu ve universal 3001 aminosunu kullanabilirsin. protein tozunuda zaten kendin söylemişsin :)

Back
Yukarı