Multipower D-FINE

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Basarili

Votes: 11 37,9%
  • Orta karar

Votes: 14 48,3%
  • Basarisiz

Votes: 4 13,8%

• Total voters
    29
bu ürünü hollanda dan bi arkadaşım 2 kutu getirdi ve kullandım bunlar bitene kadar fakat hiç bi sonuc elde edemedim acıkcası... urunun ıcındekılere aldanıpta ıstemıstım fakat anlayamıyorum bu kadar kalıtelı gosterıpte nasıl ufakta olsa bı sonuc elde edılmez acaba benım bunyemle mı alakalı etrafımda da kullanan kımse yok fakat ben hıc memnun kalmadım multipower içeriginde gosterdıgı kalıteyı vermıo bence urunu elınıze alıp ıcerıgıne bakınca cok net bı sekılde aldabılırsın...

%88 isolate değere ve kaliteli bir amino asit tablosuna sahip böyle bir proteinden fayda sağlayamadıysanız sorunun sizden kaynaklandığını düşünüyorum.ürünü kullanım zamanlarınız,uyku süreniz,antremanınız,özelliklede beslenmenizde eksikler varsa elbette üründen alacağınız faydada düşecektir.yoksa ürünün gayet kaliteli olduğunu düşünüyorum ve kullananların yorumlarıda bu yönde..

dinlenme beslenme ve antremanda kesinlikle sorun yok 6-7 senedir body yapıyorum ve profesyonel sporcuyum belkide bununla alakalı belkide bunye meselesi fakat ben bu urunde senın dedıgın gıbı etkı beklenmemesi gerektigini dusunuorum ve bence sen bu urunu kullanmadan bu kadar neden ınanclısın oda garıp bı durum tabıkıde...

Back
Yukarı