Multipower Hyper Mass 3000

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasil ?

• Basarili

Votes: 45 58,4%
  • Orta karar

Votes: 27 35,1%
  • Basarisiz

Votes: 5 6,5%

• Total voters
    77

Despo

ADMIN
Yönetici
Admin
Multipower Hyper Mass 3000

Hazırlama
85 gr tozu 300 ml yarım yağlı ( %1,5 yağ) süt ile karıştırınız.

Tavsiye Edilen Tüketim
Günlük 1-2 karışım, dinlenme günleri dahil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar,

Bir süredir forumu araştırıyordum. Derdim kilo almak:) 4.5kg luk Hardline Progainer almak için gitmiştim fakat satıcı eleman bana bunu önerdi. Hypermass3000 3kg lik... Benim de kafama yattı. Çünkü hardline da günlük porsiyon 160gr. 4.5kg 160 a bölersek yaklaşık 30 gün ediyor. Hypermass ın günlük dozu 85gr. 3kg yu 85 e bölersek o da aşağı yukar 30 gün ediyor. fiyatları da aynıydı. Bunu aldım... iyi yapmışmıyım sizce?

Bir de düzenli egzersiz yapmıyorum pek. Çünkü okulum yüzünden hiç zamanım kalmıyor. Fakat evde yatmadan önce 20 şınav 20 mekik çekiyorum her gece.(epey az farkındayım ama yeni toparlıyorum:) Progainer ile desteklesem bir faydası olur mu? 178boy 56kiloyum. Önerilerinizi bekliyorum. Yaş 23:)

Evet bende bu ürünü aldım yaklaşık 6-7aydır düzenli bodye gidiyorum boyum 1.85 kilom 78. Yalnız benim sorum ürünü nasıl şekilde kullanırsam daha faydalı olur konusuyla ilgili. Ben spora gitmeden 30dk önce 2 tepeleme yemek kaşıgı tozu yaklaşık 200-250ml süt ile karıştırıp içiyorum. Aynı şekilde spordan gelincede yarım saat içinde içiyorum. Sizce en faydalı kullanım şekli nasıl olmalıdır..?

Bu başlığın altı biraz boş kalmış bence.Özellikle bu ürün İstanbul'daki spor salonlarında bir hayli popüler.Tabi bunun en önemli nedeni salonların ürünü alışlarındaki kolaylık olarak duydum.Etkisini kullanan arkadaşlardan araştırdım ve nerdeyse üründen memnun olmayan yok.Hepsi 3kg'lığını kullanarak 3ile6 kilo arası almışlar.Tadınında çok iyi olduğunu söylüyolar.Bende bugün ürünün siparişini verdim ve büyük ihtimalle yarın ürün elime ulaşacak.Daha önce gainer olarak Universal Gain Fast ve Weider Mega Mass 2000'i kullanmıştım.Gain Fast'den baya memnun kaldım.Aslında yenidenGain Fast 4.5 kg olanında almayı düşünüyodum ama değişik bi ürün kullanmayı istememden dolayı Hyper Mass 3000 siparişi verdim.Etkilerini bu başlık altında paylaşırım..

arkadaşlar bn de bu ürünü aldım antrenmandan 1 saat önce 1 porsiyon alıcam antrenmandan hemen sonrada optimum %100 whey alıcam sızce nasıl olur?

Selamun Aleyküm Arkadaşlar

Boyum 1.80
Kilom 65
Spora Başlayalı 2 Ay Oldu

Bu Ürünü Almayı Düşünüyorum ?
Yararı Olur mu ?

Veya Diğer Tavsiyelerinizi Bekliyorum.İyi Forumlar

ürün iyi sanırım. gelişimi durmuş bi arkadaşı tekrar harekete geçirmişti. 44 cm kol 45 oldu + yağ yakımı yaptı.

bende bu ürünü aldım ve bu hafta başlıcam sorum ise;
Çalıştığım salonu değiştirmeden önce antrenörüm protein tozu kullandırtıyodu ama şimdiki gainerları daha uygun gördü. Bunun sebebi ne olabilir ve hangisi benim için daha uygun olur? (yağ oranım düşük)

Spora başlayalı 3-4 ay oldu, başladığımda 54 kiloydum. Şimdi 62-63 kiloyum. Ürünü 1 aydır kullanıyorum çok memnunum.. 1 ayda 4 kilo civarı aldım. Kullanıma gelince, valla 85 gr koyunca tadı çok ağır oldu. Ben 500 ml. tam yağlı süte 2 tepeleme kaşık koyuyorum tadı harika oluyo. Kısace bende baya işe yaradı bu ürün. Ama tabiki sıkı beslenmek şartıyla..

kesinlikle tavsiye ederim gain faste oranla tadı cok daha iyi ve cok daha iyi karışıyor içeriğide gayet tatmin edici bcaa ve zengin amino destekli daha ne olsun ama optimum serious mass den iyi midir orasını bilemeyeceğim...

Merhaba bende ürünü bugün aldım spora başlayalı 1 ay oluyor iş temposunda pek iyi beslenemediğim için spor salonundan önerdiler. Yanında bide Creatin aldım yaşım 25 boy 181 kilo 60 sizce en iyi sonucu alabilmem için nasıl kullanmalıyım . Teşekkürler...weightlifter

Karbonhidrat alımını artırmalısınız.Tek başına etkisini illaki gösterecektir ancak tabi nekadar fazla karbonhidrat takviyesi yaparsanız okadar verim alabilirsiniz.

tavsiye edilen tüketimde Günlük 1-2 karışım demiş 85 gramı 2'ye bölüp günde 2 kere mi kullanıcaz yoksa tek seferde 85 gram mı kullanıcaz yani toplamda 170 gram.eğer 85 gramsa 1 aydan fazla gidiyor diğer türlü 17-18 gün gidiyor.

tavsiye edilen tüketimde Günlük 1-2 karışım demiş 85 gramı 2'ye bölüp günde 2 kere mi kullanıcaz yoksa tek seferde 85 gram mı kullanıcaz yani toplamda 170 gram.eğer 85 gramsa 1 aydan fazla gidiyor diğer türlü 17-18 gün gidiyor.

normalde 170 alman gerekior ama ben sabah 50 antremandan sonra 50 yani 100 gr alıyorum...

ürün çok güzel şiddetle tavsiye ederim bende bir ayda 4 kilo aldım 3kg lık olanı kullanmıştım hergün zevkle de içtim içimi felan gayet kolay

ürün çok güzel şiddetle tavsiye ederim bende bir ayda 4 kilo aldım 3kg lık olanı kullanmıştım hergün zevkle de içtim içimi felan gayet kolay

Ben 2 paket on serious mass kullandım şimdi bunu kullanmayı düşünüyorum.

Senin kullanım şekline göre ne kadar süre kullandın birde nasıl kullandığını yazabilir misin?

Back
Yukarı