MultiPower L-Carnitine Liquid Forte 1500

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Çok iyi

Votes: 172 43,3%
  • Orta karar

Votes: 170 42,8%
  • Başarısız

Votes: 55 13,9%

• Total voters
    397
Arkadaşlar bu ürünü almayı düşünüyorum.

Haftada 3 gün ağırlık idmanı (sonlarında 10 dk kardiyo) ve ayriyetten 2 gün HIIT kardiyo yapıyorum. Ağırlık idmanı yaptığım günlerde bu ürünü kullanmam lazım mı?

Amacınız yağ yakımsa bence sadece HIIT günlerinde alabilirsiniz. Ama hem dayanıklılık ve performans içinde istiyorsan normal antremanlarında da kullanabilirsin. Bunun yanı sıra ağırlık antremanlarında ki dinlenme sürelerin filan nasıl. Belki biliyorsunuzdur ağırlık antremanında da yağ yakılabilir.

Arkadaşlar bu ürünü almayı düşünüyorum.

Haftada 3 gün ağırlık idmanı (sonlarında 10 dk kardiyo) ve ayriyetten 2 gün HIIT kardiyo yapıyorum. Ağırlık idmanı yaptığım günlerde bu ürünü kullanmam lazım mı?

Sorunuz tam zıt olsa imiş daha mantıklı olurmuş. Asıl ağırlık antremanı yaptığınız günlerde kullanmalısınız. 1 saat hiit kardiyo da harcayacağınız kaloriyi 30dklık sert bir ağırlık antremanında rahatlıkla harcarsınız. Ayrıca l-carnitine bence ağır antremanlara girenler kullanmalı. Çünkü zaten vucüt l-carnitine salgılıyor sizin böyle ağır çalışmalısınız ki dışarıdan almaya ihtiyacı olsun yoksa bi işe yaramaz.

O yüzden kesinlikle ve kesinlike ağırlık antremanlarında kullanılmalı

Zaten son kararım şu olmuştu. Haftada 5 gün spora gidiyorum 3 agırık 2 kardiyo olmak üzere.
20 tüp var 1 ayda bitiricem her idmanda 1 tüp.

en mantıklısı zaten 1 aydan fazla kullanmamak gerek. 2 hafta ara vermek gerekiyor

Arkadaşlar merhaba,
29 Mart 2012 itibariyle spora başladım, şuan boy:181 kilo:99 daha önce 6 ay kadar bb yapıp 3,5 sene kadar ara verdim. Yememe içmeme dikkat etmeyincede 85 kilodan 115 kiloya çıktım.Biraz gırtlağımı tutup birazda düzenli yürüyüş yapınca 101 kiloya düştüm ve spora başladım. Dediğim gibi şuan 99 kiloyum ama bel ve göğüs bölgesinde yağlarım biraz fazla... Sonuç olarak bana önerebileceğiniz yağ yakıcı ürünler nelerdir? Bana yardımcı olursanız çok sevinirim...

Oda sıcaklığında sakla ben öyle saklıyorum. Buzdolabında saklayanı da duymadım açıkcası

Tamam teşekkürler. Hocam şöyle kullanmamı söyledi antremandan önce 1000 mg antremandan sonra 500 mg. Sen nasıl içiyorsun?

Valla ben direk bir tüpü antremandan 30 dakika önce içiyorum. Kullanım talimatında öyle yazıyor diye

Ben şunu sormak istiyorum düzenli olarak agırlık antremanlarına giriyorum protein,kreatin,glutamine kullanıyorum eskiye oranla vucudumda gözle görülür değişklikler var.Yalnız sıkıntı karın kısmında özellikle alt karında yumuşaklık ve yan karındaki yağlar bunları birtürlü atamadm.Haftanın 2 günü kardio yapıp mekik çekip carnitine kullanırsam vucudumun diğer kısımlarında azalma olur mu cunku kreatin de kullanıyorum ya onun verdiği hacimde azalma görürmüyüm ?

Ürünü yeni aldım sadece 2 gündür kullanıyorum. Daha önce kulladığım l-carnitine'e göre çok daha iyi ter attırıyor. Biraz daha kullandıktan sonra yorum yapmak daha doğru olacak.

ben sayif olarak hic kullanmadigim icin l carnitine bir sözüm yok fakat biz almanyada bodybuilding yapan ve ilgi gösteripte yapan kisiler multipower kullanmayiz bundan baska cok daha iyi markalar var hemde weiderdan haric. BSN, PEAK, OPTIMUM, BODYATTACK, ULTIMATE NUTRITION bunlar almanyada en cok kulanilan maddeler. hizli proteinler PEAK ve OPTIMUM mukkemel enerji PEAK ve BSN, kilo artirma ULTIMATE, BODYATTACK, OPTIMUM veya WEIDER...

malesef türkiyede kalite supplementler cok pahali

bi tane carnitin almıştım salak gibi attım çöpe işim bitti diyerek 100 den 80 e düşünce ...

go lu bişeydide tam hatırlamıyrum markasını ama baya işe yarıyo gibiydi yada bana öyle geliyordu

http://www.e-multipower.com/pinfo.asp?pid=13 sanırım ürün yenilenmeye gitmiş.Artık 1800 mg.Bugün aldım ürünü.Diet ve kardio yapıyorum haftada 6 gün salona gidiyorum.Diyetin 2. haftasındayım geçen hafta spor ve dietle 1 kilo verdim.Boyum 1.76 kilo olarak 78 den 77 ye düştüm.Kilo olarak 69-70 e düşmek istiyorum.Bugün Antremandan önce 1 tüp içip antremana gidicem.Etkilerini yazarım.

Back
Yukarı