Multipower Professional Noxtreme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Başarılı

Votes: 10 58,8%
  • Orta karar

Votes: 5 29,4%
  • Başarısız

Votes: 2 11,8%

• Total voters
    17

Despo

ADMIN
Yönetici
Admin
MULTIPOWER PROFESSIONAL
NOxtreme

• Vinitrox, CFM NitroP, L-Arginin, Beta- Alanin
• Rhodiola Rosea, Kreatin, L-Glutamine, Guarana, Taurin, Vitamin ve Mineraller
• Enerji, Odaklanma ve Agresiflik
• Güçlü anabolik ve Ergojenik bileşim
• Kas dokularına kan akışının hızlanması ve kasların beslenmesi

Kullanım Bilgisi : 400 ml su ile 2 ölçek ( 45 g ) ürünü karıştırınız. Antrenman dan 30 dk. Önce kullanınız.
Uyarılar: Günlük 1 porsiyondan fazla içmeyiniz. Hamile ve Emziren bayanlar, kalp sorunu olanlar ve kafeine hassasiyeti bulunanlar kesinlikle kullanmamalıdır. Çocuklar için uygun değildir.
İçerik: 908 gr

44% Maltodextrin, 10% Beta-Alanine, 9.1% L-Arginine-Monohydrochloride, 6.9% Creatine Monohydrate, Acidifier Citric Acid, 4,6% L-Glutamine, 4,6% Taurine, Tri-Calcium Phosphate, 2,3% L-Alanine, 2.3% Guarana Extract (12% Caffeine), L- Tyrosine, 0.8% Whey Protein Hydrolysate, 0.6% dried Grape and Apple Peel Extracts, Flavour, Sweetener Sucralose, Vegetable Oil, 0.23% Rhodiola Rosea Extract, Flavour Caffeine, Niacin (as Nicotinamide), 0.1% Curcuma Extract, Vitamin B6 (as Pyridoxine HCl), Vitamin B1 (as Thiamin HCl), Alginic Acid, Vitamin B12 (as Cyanocobalamin). May contain traces of Egg, Soya and Lactose.

Selam herkese.Bu ürün yeni cıktı sanırım multipower mega boost,formula 80 protein kullanıyorum ek olarak bu ürünü alsam acaba abartmış olurmuyum bilmiyorum kararsızım ama içeriği harika gözüküyor.angryhun bana tavsiyede bulunabilirmisin sen bu konularda bayagı bilgili birisin sanırım. tşkler

en bu urunu kulandım gerçekten ilk antremanda bıle etkısını ogsterıyor arkdaşlar .kardeşm sende megaboost alarak en ıyı tercihi yapmşsın yanına formulayıda koymuşn ustune bide bunu booster olarak alırsan antremanların 2 kat daha verımlı cıkar

Acaba bu ürün kilo almama yardımcı olur mu?

daha önce 3 kutu assault bitirdim ve etkisinden çok memnundum. ancak çok fazla çarpıntı yapıyordu ve antrenmandan bir iki saat sonra enerjim sıfırlanıyordu. sıcak bir duş alıp bir köşede 1 2 saat geçirince anca düzeliyordum. bu yüzden bu sefer noxtreme denemeye karar verdim.

henüz sadece 2 idmandır kullanıyorum ancak assault dan daha dengeli olduğunu söyleyebilirim. assault a göre daha az çarpıntı, daha az uykusuzluk, daha az ağırlık artışı ancak kesinlikle ve kesinlikle daha fazla PUMP. ilk defa böyle bir pump yaşıyorum ve 2 idmandır bu şekilde umarım bu şekilde devam eder.

+ lar : müthiş pump hissi, daha az uyksuzluk ve çarpıntı. ayrıca spor sonrası down hissi yaşanmıyor( ben yaşamadım 2 idmandır en azından)
- ler : ağırlık artışı ve dayanıklılık artışı söz konusu değil, çarpıntı olmadığı için hadi salona gideyim parçalayayım ağırlıkları hissi yaşanmıyor, özellikle idman boyunca assault daha fazla dayanıklılık sağlıyor noxtreme göre.

No-x_big.jpg

MULTIPOWER PROFESSIONAL
NOxtreme

• Vinitrox, CFM NitroP, L-Arginin, Beta- Alanin
• Rhodiola Rosea, Kreatin, L-Glutamine, Guarana, Taurin, Vitamin ve Mineraller
• Enerji, Odaklanma ve Agresiflik
• Güçlü anabolik ve Ergojenik bileşim
• Kas dokularına kan akışının hızlanması ve kasların beslenmesi

Kullanım Bilgisi : 400 ml su ile 2 ölçek ( 45 g ) ürünü karıştırınız. Antrenman dan 30 dk. Önce kullanınız.
Uyarılar: Günlük 1 porsiyondan fazla içmeyiniz. Hamile ve Emziren bayanlar, kalp sorunu olanlar ve kafeine hassasiyeti bulunanlar kesinlikle kullanmamalıdır. Çocuklar için uygun değildir.
İçerik: 908 gr
bu ürün oldukça başarılı süper pump etkisi var tercihlerim arasında ilk sırada!

Back
Yukarı