Multivitaminler zarar vermiyormuş

bır arada sey cok yaygındı body penıs boyunu kucultuyor kısır yapıyor su bu gıbı turkıye medyasına bu konularda guvenmıyorum ana haberlerde bıle artık magazın dönmeye basladı ulkedekı medya o kadar yozlastıkı haber olsun dıye yalan yanlıs seyler sunuyorlar halka.

Bos haberler bunlar, haber bulamayinca hemen birseyler cikariyorlar :)

bır arada sey cok yaygındı body penıs boyunu kucultuyor kısır yapıyor su bu gıbı turkıye medyasına bu konularda guvenmıyorum ana haberlerde bıle artık magazın dönmeye basladı ulkedekı medya o kadar yozlastıkı haber olsun dıye yalan yanlıs seyler sunuyorlar halka.

Bunu ben dün okudum bir sözlük web sitesinde, tabi yok öyle şey demişler ama ateş olmayan yerden de duman çıkmaz mı acaba.Yanlış bilimsel olmayan birşey diye düşünmek istiyorum. Olay olsa olsa yorgun ve kas ağrısı çekilen dinlenme döneminde performans düşüşüdür belki. Ya da görsel olarak bacak kaslarında aşırı bir gelişme olursa göz aldanması şeklinde bir durum oluşur tahminen.

haberlerde protein tozunun yapay kas yaptığınıda duyduktan sonra bunu diyende bir doktor yani beni artık gazetelerdeki haberlerdeki bu sporla ilgili yada sağlıkla ilgili çıkan haberler ilgilendirmiyor birde alıştık artık birgün yumurta sağlıklıdır diyorlar öteki gün zararlıdır diyorlar hatta şunu bile haberlerde izlemiştim adam çıkmış et yemeyin yok sebze şöyle meyve böyle neredeyse bütün besinleri saymıştı:)

haberlerde protein tozunun yapay kas yaptığınıda duyduktan sonra bunu diyende bir doktor yani beni artık gazetelerdeki haberlerdeki bu sporla ilgili yada sağlıkla ilgili çıkan haberler ilgilendirmiyor birde alıştık artık birgün yumurta sağlıklıdır diyorlar öteki gün zararlıdır diyorlar hatta şunu bile haberlerde izlemiştim adam çıkmış et yemeyin yok sebze şöyle meyve böyle neredeyse bütün besinleri saymıştı:)

yapay kas mı?:Dyaa su Türkiyem de ne insanlar var bende bunu cok duyuyorum her duydugumada madem bu protein kas yapıyo al kutuyu dik kafaya bakalım biraz bile yapsa sana istedigini alcagım diyorum adam mort oluyo gidiyo sanki varya proteini icince kaslar doluyo sisiyo zannediyo cahil zihniyet bi anlayamadı bizim insanlar isin özünün calısmak oldugunu sanki pamuk dolduruyo icine proitein kaslarımızın hey BÜYÜK ALLAH ım sen akıl fikir ve :D

Son düzenleme:
ama ben cok sunu sevıyorum adam gıdıyor organık pazara kılo 10 tl den domates alıyor elınde sıgarası ıle :D cok saglıklı yasam yaa bıtıyorum bu adamlara :d dıger cınste elınde 50 kurusa aldıgı adı sanı bellı olmayan abur cuburu yıyıpte bızım dunya para verıp aldıgımız seylere abı onlar zararlı ya demesı turk mantıgı ya dıyecekbırsey yok ama halka kızamayız halkı bu hale dusurenlere kızmak lazım ..!

Back
Yukarı