Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İlk foto 5 ay önce çekildi galiba. O süreden yaklaşık 2 hafta sonra ameliyat olsan kaldı 4.5 ay. Ameliyatı oldun 1 veya 1.5 ay spor yapamayacağına göre kaldı 3 ay. 3 ayda o kadar yağdan definasyona ulaşamayacağına göre; Mantık= Photoshop
bu adamda önceden vücut vardı sonradan dağıttı kendini şimdide geri toparlamış abartmamak lazım sonuçta su şaraba dönmüyor. birde adamda para var imkan var. istediği suplementleri rahatça edinebilir.
Para ve imkan sorunu yok neden yapamasın ki?Altyapısı da vardı zaten(3-4 yıl önceki eski haline bakarsak) çok laf atıldı örn:(Geçen yaz ki fotoğraflarını gördükten sonra Twitter'de Murat Boz'a yazılan sözler)Meğer Murat Boz'a konserlerde atılan sütyenlerin bir anlamı varmış.
Murat Boz dünya ahiret bacımdır bugünden sonra.
Murat Boz'dan geliyor: memeler baş kaldırmış kavuşmuyor düğmeler! bu adama hala genç kızların sevgilisi derlerse,artık kusacağım... vb.sözleri ben de duysam ve bu kadar imkanım olsa önceden hiç uğraşmasam bile yine fitness salonuna yazılır,gösterirdim fiziğimi
Murat Boz 2006'da Aşkı Bulamam Ben adlı ilk şarkısıyla çıktığında gerçekten iyi bir vücudu vardı. Öncesinde iyi kas çalışıp bomba bir halde çıkış yapmıştı. Buyrun videosu:
Sonra vücut çalışmaktan sıkıldı herhalde, ya da belki ilk kendinden söz ettirme hedefine ulaştığı için bir daha asla o ilk hali kadar kaslı görünmedi. Geçen yılki resimleriyse önceden yaptığı bir şeylerin fena halde ters gittiğini gösteriyordu bence. Gerçekten de adam bariz jinekomasti olmuştu. Ama yazdan bu yana herhalde ameliyat olup biraz da yeme içmesine dikkat etmiş ve kaslı değilse de düz fit bir vücuda geri dönmüş.
photoshop olmadıgını dusunuyorum.zaten şuan jüri oldugu yarışma programında vücut kendini elbise uzerinden de belli ediyor.ayrıca ara sıra hülya avşar da taş gibi olmuşsun vs. yorumlarda bulunuyor.tahmin ediyordum böyle fit bir vücudu oldugunu.
her zaman derim düzgün,yağsız ve kaslı bir vücut insanın yakışıklılığını ve karizmasını yükseltiyor kim nederse desin. fotoğraflara bakınca açıkca bu belli oluyor iyi bari fazlalıklardan kurtulmuş eskisi gibi yakışıklı ve karizmatik olmuş ama iyi müzisyen mi elbette hayır unutulmayacak bir tane şarkısı yok sesine gelincede idare eder.
o kadar parası var, jinekomasti ameliyatı olup personel trainer ile doğru düzgün çalıştıysa yapmıştır. O kadar sağlam değil zaten o kadar imkan var yağlardan kurtulup birazda kas kütlesi kazanınca..