Murat Tavman

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan amrt
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
neyse ben adamın gıybetini etmek istemiyorum....
Kişilik ve karakteri beni pek ilgilendirmez....
Sonuç olarak fiziği iyi adamın...

Kendisi 30 yaşinda 1.79 boy 78 kg'dir. Yağ orani sadece %5. Genetik yapisi Mesomorph olduğunu söyliyor :) Yemek yapma konusunda uzman.Yaşam koçluğu yapiyor. Kendisi Tommy Hilfiger ve Calvin Klein gibi ünlü markalar ile defalarca çalışmış. Eminim hepimizin olmak istediği vucut tiplerinden bir tanesi. Benim buraya ekleme amacimda budur, bi nebze olsun hedef olabilir. Kendisini tebrik ediyorum.

Dostum Calvin Klein vb. markalarda genelde bu tarz modeller kullanılıyor. :)

Eklentiler

• ceymi.jpg
    ceymi.jpg
    46,3 KB · Görüntüleme: 825
  • deviddd.jpg
    deviddd.jpg
    62,2 KB · Görüntüleme: 766
Bu arada 30 yaş olayına takmışsınız ama en yakın örneği Murat Boz 33 yaşında Men's Health'e kapak oldu, Brad Pitt Fight Club'ta 35 yaşındaydı :) Kendinize güzel bakın, yaşlanmanızı geciktirin. :)

ya adamın saçı dökülmüşte şeyde adamın genetiğinde öyledir belki belki tüm sülalesinin saçı 25 lerde keldi bu adamın daha döülmedi bunu bilezsiniz her saçı dökülen yaşlı olsadı bazı 19 20 yaşındaki gençler baba olurdu herkes saça takmış ama lazarın saçına kimse bi şey demiyo

Fotoğraf düzenlemelerinin önemini bu adamın netteki ve gazetedeki fotoğraflarını gördükten sonra bir kez daha anlamış oldum.Lethe552 adlı üye ile çektirdiği photoshopsuz fotoğraflarına bakın murat tavman ın birde gazetedeki fotoğraflarına bakın sizde anlayacaksınız :)

Back
Yukarı