• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

murat ve resimleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan jawsm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

jawsm

Üye
yaşım 30 noy 1.80 kilo 70
hiç ağırlık çalışmadım desem yeridir 7 yıl evvel bi 3 ay çalışmıştım
sizce nerden başlamalıyım?

Eklentiler

• 100_00390 (7) (Medium).JPG
    100_00390 (7) (Medium).JPG
    46,3 KB · Görüntüleme: 638
  • 100_00390 (9) (Large) (Medium).JPG
    100_00390 (9) (Large) (Medium).JPG
    24 KB · Görüntüleme: 488
  • 100_0485 (Large).JPG
    100_0485 (Large).JPG
    42,2 KB · Görüntüleme: 571
bence örümcek dövmesini sildirerek başlamalısın. çok itici gözüküyor :)
dövmeyi sildirdikten sonra weight gainer alıp yüksek kalorili protein diyetine girmelisin.

hiç çalışmadım diyorsan önce salona yazılarak adaptasyon programı ile başlayabilirsin.

jawsm şöyle bir iki sene yap daha sonra düşünürsün bu kürleri...

kolay gelsin...

jawsm şöyle bir iki sene yap daha sonra düşünürsün bu kürleri...

kolay gelsin...
2 senelik vg yapanların bile kür düşünmesi yanlış bence.Kür yapmak isteyen kişiler profesyonelce bu sporu meslek haline getirecek bu spordan para kazanmayı düşünen insanlar için gerekli olmalı.

doggetman bu konu tabiki kişiden kişiye göre değişir prof. olmasak bile kendi tercihlerimizce bir kaç zıplama kürü yapılmasını ben uygun görüyorum.

2 senelik vg yapanların bile kür düşünmesi yanlış bence.Kür yapmak isteyen kişiler profesyonelce bu sporu meslek haline getirecek bu spordan para kazanmayı düşünen insanlar için gerekli olmalı.

kesinlikle katılıyorum bu söze.

jawsm sakın kimsenin gazına gelip yapma kür filan şimdilik.
3-4 ay git sonra istersen ek besin alırsın.istedikten sonra olur.

Basligin burada uye fotolori bolumunde kalmasini istiyorsaniz gerekli diger pozlari da eklemeniz lazim, bu bolum ozel kurallara tabii. Su asamada yeni baslayacaginiz icin basliginizin yeni baslayanlar bolumune tasinmasi daha uygun gibi gozukuyor. Lutfen kararinizi ozel mesaj yolu ile bildirin (tasiyin baska foto eklemeyecegim, ya da tasimayin butun pozlari ekleyecegim secenekleriniz)

vallaha arkadasım calısmadgın zaten belli nasıl nerden baslarım dıyosan oncelikle gurdbodynın dedigi gibi adaptosyon calısmalarıyla basla vucut hicimin buyuk degil ınce kemiklisin beslenmene cok iş düsecek küre gelince kür derken arkadaslar kürden küre degişir yanklıs anlasılmasın bu arkadas zaten kür için yolunb asında dieger arkadaslar içi n diyorum

Back
Yukarı