Muscle & Fitness Türkiye Çıktı

>>> Şu an Sevinçden Çıldırdım :D Hemen D&R a Koşuyorum Yuppiiii :D Artık Türkiyedede Böyle dergiler Çıkıyor Buna ne kadar sevindim Anlatamam Hatta geçen içimden geçiriyordum Muscle & Fitness ın Amerikan Sayıları Çok Güzel Hem Ünlüler ve Onların Çalışma Stilleri Hakkında Bilgiler verilerek O vücudlara nasıl daha kısa sürede ulaşılacağını anlatıyor türkiyede böyle bir dergi yok ki arkadaş diyordum kiiii Bu Başlığı Görünce Önce Hadi ordan Dedim içine girince Delirdim :D

Geçen gün D&R'da gördüm. Şaşırdım açıkçası. Aldım tabi hemen. :) 15 dakikalık egzersiz programı vermişler. 1 ay boyunca evde deneyeceğim.

>>> Koştum Gittim Adnan Saygun Kültür Merkezindeki D&R a Bana Daha Gelmedi dediler Hemen gittim Güzel Yalı Tansaşa Koştum Kapıdan öyle bir girdimki sanki soycam Tansaşı Hemen 1 daldım dergilerin Arasına Baktım Baktım Göremedim Tam Dedimki Men's Health Alıyım Bari dedim Tam Men's Helati Aldım Altından Musle & Fitness Çıktı :D Okudum Hatım ettim Dergiyi Hemen ve söyleyebileceğim tek bir şey Var... BRAVO... sadece BRAVO diyorum Arkdaş Ben Türkiye gibi bir ülkede böyle bir atılımı Bu kadar kaliteli dergiyi Afedersiniz Ayakda Değil Amuda bile kalkıp Alkışlarım... Direktöründen Yazarına Kadar Tüm Musle & Fitness ailesini kutluyorum... Hem Cesaretlerinden Hemde Tadından Yenmeyen 1 dergi çıkarttıkları için...

bugun aldım ve okudum gerçektende 10 üzerinden 10 inş hakketiği ilgiyi görür.
Gerçekten tam anlamıyla bir bodybuilding dergisi olmuş.

Türkiye'de Men's Health ile kıyaslarsak açık ara daha iyi bir dergi olmuş. Umarım onlar gibi FHM ya da Boxer olma yolunda değil de bu başladığı çizgiyle birlikte daha da iyi şeyler yapmaya devam etmesini diliyorum. Bir de bana biraz aceleyle çıkmış izlenimi de yarattı, henüz websitesi aşaması gerçekleşmemiş görünmesi böyle düşünmeme biraz neden oldu. Ancak dün akşam sularında D&R'dan almamla biraz incelemiş olmam sonucunda paramın hakkını aldığımı söylemeliyim. İlk sayısını alanlar pek pişman olmaz gibi görünüyor, umarım dergi içeriğindeki zenginlik artarak devam eder.

Son düzenleme:
Öncelikle beğendiğinize çok sevindik...

Paylaşımlarınız için teşekkür ederiz. Dergimizin magazinleşme durumu yok, Çünkü copy right bir mecra olduğumuzdan dolayı birebir orjinal yayın içeriğini koruyoruz :)
Teşekkürler...

Bugüne dek aldığım dergilere kıyasla ilk defa bir derginin okunmadık yerini bırakmadım. Gerçekten de İnsanın okudukça okuyası geliyor. (Bitirince üzüldüm.)

Dergiyi aldım , bb ile ilgilenenlerin kesinlikle okuması gerekli.

yaa bugün doktor için tekirdağa gittim hemde mens health alıcaktım bi baktım muscle&fitness ilk çıktığı gün şansa bak :D

daha yeni aldım bugun hemen şimdi başlıyorum okumaya!.bu dergi mens healthın pabucu dama atıcak bence:) kadıkoy nautilustan aldım ilgilenenlere duyrulur..

en yakın zaman da ben
de alacağım

Mükemmel bir dergi arkadaşlar aldığım gibi 1-2 gün içerisinde hepsini okudum.

Herkese tavsiye ederim...

yahu arkadaşlar dergi çıkalı 10 gün olmuş kesin aydında kalmamıştır bakıcam artık yarın d&r ye ..eğer yoksa nerden temin edicem yah off!!

seneye mens health e abone olmıycam :d ilk sayıısıyla doyurucu bi dergiye benziyor.inş. orijinaliyle aynı şeyler çeviriliyordur :s

Back
Yukarı