Muscle Pharm Assault mu Hardline Creapure Kapsül mü?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan RmznTR
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Boks yapıyorum yorgunluk ve isteksizlik oluyor sizce hangisini almalıyım?

• Muscle Pharm Assault

Votes: 1 100,0%
  • Hardline Nutrition 100 Kapsül

Votes: 0 0,0%

• Total voters
    1
  • Poll closed .

RmznTR

Üye
Merhaba arkadaşlar 1-2 senedir boks yapıyorum antremanlarda çok yoruluyorum bazen de isteksizlik oluyor bunun için supplement kullanmaya karar verdim.
Kapsül olduğu için gönlüm hardline dan yana ama duyumlarıma göre Muscle Pharm assault da çok iyi bir ürünmüş.Bu arada kilo almaya çalışıyorum bunu da olumsuz etkilememesi de önemli.Eğer aralarında çok fazla bir fark yoksa Hardline ı alıcam.Siz bana hangisini önerirsiniz?

Son düzenleme:
1,3 motorla 5.0 motor gibi birşey karşılaştırmıssın :)

Birisi Nox urunudur birisi normal creatin :)

antrenmanda isteksizsen direk Assault .

1,3 motorla 5.0 motor gibi birşey karşılaştırmıssın :)

Birisi Nox urunudur birisi normal creatin :)

antrenmanda isteksizsen direk Assault .

İsteksizlik nadiren oluyor ama yorgunluk her zaman oluyor enerji verme acisindan da assault mu iyi acaba?

assult zaten Nox enerji verici urunudur bir araştır derim ben .

Bilmiyoduk da sorduk akıllı adam senin konularına baktım gerçekten baya mantıklı ve gerekliymiş.Supplement çocuk yapmaya engel mi diye sormuşsun bir ay önce artist. https://www.bodyforumtr.com/vbforum/supplementler-cocu-engel-mi-t49421.html?t=49421

bu soruyu sormamın tek sebebi cevremdeki cogu arkadasıma dert anlatamamam ben bu soruyu sorarken zaten cevabını biliyodum sacma bi soru oldunu da cok iyi biliyordum hatta o konuda bile yazmıstım zaten dostum sırf cevremdeki arkadaslarım cevapları görsün diye actım konuyu cunku böle sacma sapan konusuyolardı bende dedim sizin icin böle bi konu acacagım saxma oldunu bile bile diye öle actım yoksa ben acmadan bu konuya nası cevaplar verilecegini de cok sacma bi soru oldunu da biliyodumbench_O

RmznTR,lütfen üyelerle düzgün hitap şekilleri kullanarak konuşunuz.eğer enerji istiyorsan gainer alabilirsin.

Back
Yukarı