Muscle Tech, Universal Animal, Ultimate Kombine Kür

Muscle Tech Nitro-Tech Hardcore 4lbs
Universal Nutrition Animal Nitro 30 Pak
Ultimate Nutrition Glutapure 400gr
Ultimate Nutrition Creapure 300gr

Arkadaşlar 2 senelik bi vg'ci için fazla mı yükleniyorum? Kombineyi nasıl buldunuz, eksikler neler fazlalar neler? Kullanım hakkındada küçük bi bilgi verirseniz şükela olur. ;) thums:

creatini zaten yukleme yaparak kullanacaksin. ilk hafta gunde 4 defa ogunlerden sonra. takibindeki 5 hafta gunde 1 defa. (her porsiyon 5gr olacak yani 1 cay kasigi) su, elma suyu, uzum suyuyla tuketebilirsin.
her sabah nitrotech ve glutamin(5gr)
antrenmandan once ve sonra animal nitro
yatarken glutamin(5gr)
ben olsam bu sekilde kullanirdim.

Değerli üyemiz;

Konunuz ilgili bölüme taşınmıştır

Lütfen başlık açarken en doğru bölüme başlık açmaya özen gösteriniz.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

yorarmi yormaz mi bilmiyorum. 1 ay sonunda kilo kaybin degilde vucut creatinden dolayi tuttugu suyu birakabilir ordan ufak bi dusus olur ama olay yine senin beslenmende biter . yagsiz kas gelisimi yapmaya calisiyorsun galiba. kombinen iyi illaki hacim olarak kazanc saglarsin sert antrenmanlar ve iyi beslenmeyle

hayir hicbir sorun olmaz alabilirsin tabikide . ama creatini yukleme doneminde antrenmandan once ve sonra olarak skistirma derim ben . gun icine yayarak kullan. yukleme doneminden sonra zaten gune 1 sefer kullanacaksin. ama sonuc olarak sorun olmaz kullanabilirsin .

fazla dozda idrar ve diskiyla disari atilirlar. merak etme bu urunlerden bi zarar gelmez kalp carpintisi falan yapmaz yani. ama asiri dozda kullanirsan vucut sindirmeden disari atar sadece bu

VG'de iki yılı geride bıraktığını varsayarak şu supplement kürü uygundur: Aminoasit, kreatin, glutamin, multipak, balık yağı... En az dört litre civarında su tüketmeli, alkolden de olası kramp durumlarına karşı uzak durulmalı. İlkindi vakti gibi spor yaptığını farz ederek... Multipaki kafeinden yoksun sağlam proteinli yüksek lifli karbohidratların olduğu kahvaltıdan sonra, aminoasiti kuşluk vaktiyle antrenman öncesi, kreatini akşam yemeğinde pilav gibi kompleks karbohidratlarla birlikte meyve suyuyla, glutamini kreatinle ya da yatarken alabilirsin. Doz aşımları olmamasına dikkat et, böbreklerini, karaciğerini, kalbini yorar. Ayrıca yukarıda farkedildiği üzere bu yüzden kalp dostu balık yağını da kombinene ekledim. İyi çalışmalar...

Son düzenleme:
Back
Yukarı