MusclePharm Combat Powder

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Çok İyi

Votes: 120 58,3%
  • Orta karar

Votes: 70 34,0%
  • Başarısız

Votes: 16 7,8%

• Total voters
    206
pardon vitamın yonunden de zayıf
erkel glutamıc acıd glutamın aynı kapıya cıkmıyo içinde serbest amıno asıt var ama ne kadar kac mg hangi,snden var bilinmıyor içindkeı kaızanat mıkrarı diğer gaspari ve nutrexle hemen aynıdır proetın olarak kalıtelı olabilir ama diğer yardımce maddlerın içeriği zayıf
burunun yanında vitamın bcaa ve kreatınle iyi kombıne olur kanatındeyım

Yukarda amıno asıt profılı zayıf demıssın. Sımdı proteın olarak kalıtelı olabılır dıyosun. Proteın dedığın sey amıno asıtlerden olusuyor zaten :D

amino asit profili zayıf dedim erkel su dediğimi oku proteınler vucuda girdikten sonra paraclanaır ve amıno asite dönüşür ama önceden alınan amino diğerine göre daha cok hızlı kana karısır hayatında herhalde bcaa ve amıno hıc kulanmadın için dedimi anlayamıyosun sanırırm :)iyi ozaman kalıtelı bir proteın al amıno ve bcaa kulanma pekı bu amnıo ve bcaalar piyadasa nie geziyor ben suan ultimate kullanıyuorum ant sonrası 2,5 ölcek alıyorum içindekı amino asit proefılı coğu toza hatta buna da fark atar ama ustune gaspari bcaa 6000 kullanıyorum senın dedığın mantık olmaz ama bcaa alamdım zamanlar kaslarımda asırı agrı oluyo
yukarda dedim içinde serbest amıno asıt var dedim içinde nekadar hangisi oranlaı yazmıyo varsada göster yada baskalarıda desın sen yanlıs biliyosun die hatamı kabul ediyim bende sen haklısın diyim

Son düzenleme:
antremandan sonra 2,5 ölçek ultimate sizin için gereksiz derecede fazla.complex bir protein olsa tamam atın ama isolate&conc bir ürün için fazla bir miktar.

boy 1,79 kilo 96 angryhun birde fazla alınan proteın vücuttan atılıyor biliyorum ama
ben suan streoıd kurundeyım yanı aldım pfazla proteınlerde işlenıyor o bakımdan :)gunde 5 ölçek proteın tozu aldım da oluyodu gun içeriinde :)
ama ben secımı nitroctech den yaptım bitince 1 ay sonra belkı alabilirm

combat powder'a yeni geçtim. Piyasasadaki mevcut hemen tüm tozları kullandım bundan önce. En son Weider Premium Whey kullanıyordum ve ondan çok memnun kalmıştım. Ama bu toz sanki bir başka. Kasları gerçekten çok iyi tutuyor. Direkt gerginlik ve doluluk etkisi verdi. Tavsiye ediyorum herkese.

MÜJDE!!!
Nihayet "******" Önderliğinde ve Distribütörlüğünde Tüm Yeni Ambalaj Yeni ve Eşsiz Formüllü Musclepharm Ürünleri (Combat,Assault,Creatine...) Ankara Bayisine gelmiştir.
Arkadaşlar yenileri varken eski ambalajlara ne hacet,dileyen özelden mesaj atsın yardımcı olabilirim adres ve yer konusunda.

combat powder'a yeni geçtim. Piyasasadaki mevcut hemen tüm tozları kullandım bundan önce. En son Weider Premium Whey kullanıyordum ve ondan çok memnun kalmıştım. Ama bu toz sanki bir başka. Kasları gerçekten çok iyi tutuyor. Direkt gerginlik ve doluluk etkisi verdi. Tavsiye ediyorum herkese.

cidden mi? kaç scoopta yaptı bunu ? nasıl içtin? suyla mı sütle mi?
yeni geçtigin ve tahminen bir kutu bitirmedigin supplementle plasebodan başka bişi alman cok zor

cidden mi? kaç scoopta yaptı bunu ? nasıl içtin? suyla mı sütle mi?
yeni geçtigin ve tahminen bir kutu bitirmedigin supplementle plasebodan başka bişi alman cok zor

bir tozun bana iyi gelip gelmediğini belli bir sürede anlayabilecek kadar uzun zamandır ağırlık çalışıyorum ve supplement kullanıyorum.

Musclepharm Combat eski ambalajlılar 100 TL ye kadar düştü...Fiyat düşüşünün nedeni galiba Yeni ambalajlıların gelmesi
İçeriğine gözatan arkadaşar vardır Acaba yeni ambalajlı ile eski Ambalajlı COmbat arasında fark var mı???

Neden herkes Musclepharm Combat kullanmamakta ısrarlı anlayamıyorum.
Arkadaşlar İçeriği ile alanındaki zaman salınımlı proteinlerden kat ve kat güzel muhteviyata sahip...
Glutamin,Bcaa,Micellar Casein...Daha N'olsun?
Kullananlar açıkça görüş belirtmemiş kullanmayanlar da merak dahi etmiyor.Fiyat olarak çok güzel (eski ambalajlılar) yeni gelen yeni ambalajlıları da çok güzel.
Neden hala başka protein tozlarının altında yazılıyor dökülüyor da burada yok onu anlayamadım?

Eski ambalajla yeni ambalaj arasındaki farkı anlayamadım ben 4 sayfadaki tüm yorumları okumama rağmen. Gaspari almayı düşünüyordum 120 tlye fiyatlar 150 ye çıkıverdi. Bende bu ürüne yöneldim.

yerden yere vurmadım sadece eksık bilgileri tamamladım mesajlarımı iyi okursan kaanlrz kalneıtelı bir toz dediğimi anlarsın
en kötü tolzar bile 120 tldan asağı değil değil kı bu urun 100 tl ysa denemek isterdim
proteın tozlarından fazla etkı beklememek lazım sonucta takvıye eğer bu urunun verımlı olup olmadını anlamak istiyorsan 2 kutu daha bitirmen sonra diğer tozlara gecıp denemek sonucta 52 servıs urun

Son düzenleme:
Back
Yukarı