MusclePharm Combat Powder

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Çok İyi

Votes: 120 58,3%
  • Orta karar

Votes: 70 34,0%
  • Başarısız

Votes: 16 7,8%

• Total voters
    206
Toz yeni bitti.Toz iyi ama fiyat performans yönünden zayıf sanki, tekrar myfusion alıcam sanırsam veya ultimate i deneyeceğim

Muscle Pharm işinde gerçekten bir numara. Kendisini farklı kılan bir çok nokta var, sadece MP ye ait olan labı olması gibi.

Bir çok ürün denedim ancak MP gerçekten hem tadı ile hemde verdiği performans ile farklı olduğunu ilk günlerinde hissettirdi bana sonuç olarak 6 kutu bitirdim. Geçtiğimiz ay ve şu ana kadar olan süre zarfı içerisinde her hangi supplement almayı kestim doğal yollardan vücudu besliyebileceğime inandım ve bu inancım beni yanıltmadı. Ancak 1 ayın sonunda artık yemek yapmaktan ve yemekten gına geldi, o neden ile yarından itibaren devam edeceğim.

MP almak için eczaneye giderseniz gerçekten de kafanızdan bütün soru işaretlerini atın, hem tat olarak hem de salonda size getirisi olarak kullandığınız en iyi ürün olacak. Ancak tek bir handikapı var Combatın. Ben günde 3 servis kullanıyorum ve kutu 23 gün gibi bir sürede bitiyor. Bir hafta ara veriyorum diğer ay devam ediyorum. Eğer 7 gün ara vermeye tahammülünüz yok ise alternatiflere bakabilirsiniz.

ürün iyi fakat kutunun sonlarına doğru tadı çok yapay gelmeye başlamıştı. zamanında kauss sordu yapay gelmiyormu diye ilk başlarda gelmiyordu sonradan sonradan tadı cortladı

Ürün bugün elime geçti. Ürün kapağında güvenlik şeriti ve altında karton koruma var. Ürünü açtığımda içinde çok sayıda topak olduğunu gördüm ve bu beni rahatsız etti. Tozu yaklaşık 250 ml suyla shaker'da karıştırdığımda ise dibinde çözünmeyen iri bir topak kaldı.

Önceden kullandığım myofusion yada diğer tozlarda böyle birşeye yaşamamıştım. Sizce ürün kötü muhafaza edilmiş yada sahte olabilirmi? Olmadı iade edeceğim.

Ürün bugün elime geçti. Ürün kapağında güvenlik şeriti ve altında karton koruma var. Ürünü açtığımda içinde çok sayıda topak olduğunu gördüm ve bu beni rahatsız etti. Tozu yaklaşık 250 ml suyla shaker'da karıştırdığımda ise dibinde çözünmeyen iri bir topak kaldı.

Önceden kullandığım myofusion yada diğer tozlarda böyle birşeye yaşamamıştım. Sizce ürün kötü muhafaza edilmiş yada sahte olabilirmi? Olmadı iade edeceğim.

Dostum, bende de böyle anlattığın gibi. Yazmaktan alıkoyamadım yorumunu görünce. Benim aldığım arkadaşımı tanıyorum az çok ama tabii çok yakın bir arkadaşım değildi yine. Bana Amerika'dan geldiğini söyle, zaten aldığımda musclepharm combat çok ünlü değildi ülkemizde sahtesini yapacaklarını zannetmiyorum. Fakat dediğin shaker'ın dibinde topaklanma mevcut. Sakız gibi oluyor parça parça, çok değil ama yine rahatsız edici bir büyüklükte olabilir. Belki önce süt, su sonra protein koymadığımızdan oluyor olabilir diyeceğim ama öyle denediğimde de alta çökmüyor ama tam olarak karışmıyorda küçük minik topaklar geliyor ağzıma. Muzlu benimkisi. Muscle pharm ürünlerini çok seviyorum ama ülkemizin esnaflarına güvenmek zor tabii. Upafarma'nın ürünü demişti. Belki de proteinden kaynaklı bir durumdur kompleks olmasından.

Arkadaslar bu urunu kullanıyorum bu urunu ıdman oncesı ve sonrasımı ıcılmelı yoksa ıdman sonrası ıcılse yeterlı olurmu bununla bırlıkte amınofx alıyorum bılgılendırırmısınız yanlıs kullanmayalım

Dostum, bende de böyle anlattığın gibi. Yazmaktan alıkoyamadım yorumunu görünce. Benim aldığım arkadaşımı tanıyorum az çok ama tabii çok yakın bir arkadaşım değildi yine. Bana Amerika'dan geldiğini söyle, zaten aldığımda musclepharm combat çok ünlü değildi ülkemizde sahtesini yapacaklarını zannetmiyorum. Fakat dediğin shaker'ın dibinde topaklanma mevcut. Sakız gibi oluyor parça parça, çok değil ama yine rahatsız edici bir büyüklükte olabilir. Belki önce süt, su sonra protein koymadığımızdan oluyor olabilir diyeceğim ama öyle denediğimde de alta çökmüyor ama tam olarak karışmıyorda küçük minik topaklar geliyor ağzıma. Muzlu benimkisi. Muscle pharm ürünlerini çok seviyorum ama ülkemizin esnaflarına güvenmek zor tabii. Upafarma'nın ürünü demişti. Belki de proteinden kaynaklı bir durumdur kompleks olmasından.

Ürünü aldığı bay******* sitesini arayıp sorduğumda durumun normal olduğunu proteinin cinsinden kaynaklandığını söylediler. Myofusiondan sonra garipsedim doğal olarak. Hala kutuda topaklar mevcut fakat shakerda 220ml su üstüne tozu eklediğimde problem olmuyor.

Toz tad olarak kötü değil ama zevkle içtiğimi de söyleyemem. Creatin içermedikçe bir protein tozunun bariz etkisini söylemek hiçbir zaman mantıklı gelmedi fakat sanki antreman sonrası recovery sürecinde öncekilerden faydalı geldi.Tabi plasebo da olabilir :))

bende aldım 2 gün önce hardline 3d matrix bitti bakalım bu nasıl olcak Tadı çok hoşuma gitti hardline a göre çok daha güzel bir tadı var :) Gelişme olursa paylaşıcağım iyi günler dilerim herkese .

Çikolatalı protein tozlarını sevmem ama mp combat bir başka iddaa ediyorum kafelerde satılsa patlama yaşanır ..

kesinlikle çok başarılı bir protein tozu tadıda harika hem muzlusu hemde çikolatalısı çok güzel. En büyük avantajı içinde 5 çeşit protein olması. Optimum ile birlikte favori tozum budur. Bakırköydeki bir eczane 130tlye satıyordu almak isteyenler için çok güzel bir fırsat:)

Öncelikle herkese selam
Bende Mp combat protein tozundan aldim ayrica likid l carnitine kullanma dusuncem var.15 yildir sporla icli disliyim fakat vg hic yapmadim ve daha önce bu tarz yardimcilari hic kullanmadim.202cm boyunda 120kg agirligindayim.aslinda amacim hafiften göbegi eritirken birazda şekil vermek.nasil bir kullanim yapmaliyim yardim ederseniz sevinirim.simdiden tesekkür ederim

Kompleks yapıda bi ürün. Orta karar bence. Fiyat/performans olarak fena değil. Arkadaşımın tavsiyesi üzerine şuan kullanıyorum ama bittiğinde Ultimate ISO Sensation'a geçmeyi düşünüyorum.

Arkadaşlar ben spor a yeni başladım bi dahaki yaza kadar fit bi vücut olarak plaja çıkmak istiyorum yanlız salon larda daha önce çok uğraştım ve ilaçsız olamıyacağını fark ettim
Boyum 1.90 85kg 21 yaşın dayım amerikada yaşayan bi arkadaşım bana bu ilaçları önerdi

1) BSN Syntha-6 Isolate, 2.01 Lbs.
100% Isolate Protein Matrix!

Optimum Gold Standard 100% Casein, 2 Lbs.

MusclePharm Assault, 30 Servings

SciVation Xtend, 30 Servings

Universal Nutrition Animal Pak, 44 Packs

Optimum Fish Oil Softgels, 100 Softgels

MusclePharm Shred Matrix, 120 Capsules

MRM CLA 1250, 90 Softgels

NOW L-Carnitine, 500mg/60 Capsules

Önerdi çok seri bi şekilde kas yapabileceğimi söyledi
Sizce nasıl

Bu ürünün yanına Kreatin eklenebilir mi?Eklenirse kullanımı yeni supplement kullanmaya başlayanlarda nasıl olmalıdır?(6 ay düzensiz çalışmadan sonra kullanacağım hacimlenmek için)

Bu ürünün yanına Kreatin eklenebilir mi?Eklenirse kullanımı yeni supplement kullanmaya başlayanlarda nasıl olmalıdır?(6 ay düzensiz çalışmadan sonra kullanacağım hacimlenmek için)

Eklenir çokta güzel olur ama hangi creatin çünkü bazıları antremandan önce bazıları da sonra alınıyor.Ona göre creatinin kullanımı nasılsa güzel olur.Ama 6 ay nasıl calıstın bilmiyorum bence daha natural zorla tozla takviye et

Eklenir çokta güzel olur ama hangi creatin çünkü bazıları antremandan önce bazıları da sonra alınıyor.Ona göre creatinin kullanımı nasılsa güzel olur.Ama 6 ay nasıl calıstın bilmiyorum bence daha natural zorla tozla takviye et

Düzensizden kastım 2 kere grip geçirdim ve sınav dönemlerinde gidemediğim günler oldu.Kısaca fazla önemsenmemiş bir periyot diyelim.Kreatin olarak Pre-Workout Kreatin düşünüyorum.Önerin varsa yazabilrsin teşekkürler ilgilendiğin için :)

Back
Yukarı