Ürün bugün elime geçti. Ürün kapağında güvenlik şeriti ve altında karton koruma var. Ürünü açtığımda içinde çok sayıda topak olduğunu gördüm ve bu beni rahatsız etti. Tozu yaklaşık 250 ml suyla shaker'da karıştırdığımda ise dibinde çözünmeyen iri bir topak kaldı.
Önceden kullandığım myofusion yada diğer tozlarda böyle birşeye yaşamamıştım. Sizce ürün kötü muhafaza edilmiş yada sahte olabilirmi? Olmadı iade edeceğim.
Dostum, bende de böyle anlattığın gibi. Yazmaktan alıkoyamadım yorumunu görünce. Benim aldığım arkadaşımı tanıyorum az çok ama tabii çok yakın bir arkadaşım değildi yine. Bana Amerika'dan geldiğini söyle, zaten aldığımda musclepharm combat çok ünlü değildi ülkemizde sahtesini yapacaklarını zannetmiyorum. Fakat dediğin shaker'ın dibinde topaklanma mevcut. Sakız gibi oluyor parça parça, çok değil ama yine rahatsız edici bir büyüklükte olabilir. Belki önce süt, su sonra protein koymadığımızdan oluyor olabilir diyeceğim ama öyle denediğimde de alta çökmüyor ama tam olarak karışmıyorda küçük minik topaklar geliyor ağzıma. Muzlu benimkisi. Muscle pharm ürünlerini çok seviyorum ama ülkemizin esnaflarına güvenmek zor tabii. Upafarma'nın ürünü demişti. Belki de proteinden kaynaklı bir durumdur kompleks olmasından.
Aynen ya müşterilere milkshake diye vereceksin maaliyeti hesaplı porsiyonu 3 lira 7.5 liraya satsan iş görürÇikolatalı protein tozlarını sevmem ama mp combat bir başka iddaa ediyorum kafelerde satılsa patlama yaşanır ..
Bu ürünün yanına Kreatin eklenebilir mi?Eklenirse kullanımı yeni supplement kullanmaya başlayanlarda nasıl olmalıdır?(6 ay düzensiz çalışmadan sonra kullanacağım hacimlenmek için)
Eklenir çokta güzel olur ama hangi creatin çünkü bazıları antremandan önce bazıları da sonra alınıyor.Ona göre creatinin kullanımı nasılsa güzel olur.Ama 6 ay nasıl calıstın bilmiyorum bence daha natural zorla tozla takviye et