MusclePharm Combat Powder

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Çok İyi

Votes: 120 58,3%
  • Orta karar

Votes: 70 34,0%
  • Başarısız

Votes: 16 7,8%

• Total voters
    206
değişmeyeceğim ve vazgeçmeyeceğim üründür.gerek içindeki kazeinler olsun gerek muscle pharm ın kalitesine olan inancımdan olsun.
kimi arkadaşlar vitamin oranı düşük olduğu için pek beğenmediğini söylemiş şahsi fikrim şudur:
karaciğer e aynı anda protein ve vitaminlerle yüklü bir üründense içeriği daha sade protein i yoğun olan ürünlere yönelmek daha mantıklı geliyor bana.
saygılar

arkadaşlar bu tozdan 1 kutu kullandım. faydasını gördüm fakat bende çarpıntılara yol açtı, geceleri yatarken özellikle kalbimin sert attgnı hissediyordum. şuan optimum kullanıyorum bu şikayetim geçmiş durumda

Yok sadece toz kullaniyordum. Karslastrma yaptgmda gordumki combatin kolesterol degeri olcek basi 75mg nedeni o olabilir diye dusunuyorum. Optimum da ise o değer 30 mg

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Bu ürün tam whey değil bide bilirsin belki. Kompleks bir ürün
. Ama benm bunyemde oyle yapmış olablr, yanlış yönlendirme yapmak istemem.

arkadaşlar bu tozdan 1 kutu kullandım. faydasını gördüm fakat bende çarpıntılara yol açtı, geceleri yatarken özellikle kalbimin sert attgnı hissediyordum. şuan optimum kullanıyorum bu şikayetim geçmiş durumda
hocam içindeki kolesterol miktarına bakın ben complex bi proteinden dolayı çarpıntı olcağaını düşünmüyorum ama kolesterol ü yüksekse tetiklemiş olabilir kolesterolünüze baktırmanızda fayda var

hocam içindeki kolesterol miktarına bakın ben complex bi proteinden dolayı çarpıntı olcağaını düşünmüyorum ama kolesterol ü yüksekse tetiklemiş olabilir kolesterolünüze baktırmanızda fayda var
Bende ondan olablr diye dsndm. 75 mg sanrsam . Onceku sayfada bi arkadasnda ddgi gibi fazla optimumda 30 mg ayni oran

Bende ondan olablr diye dsndm. 75 mg sanrsam . Onceku sayfada bi arkadasnda ddgi gibi fazla optimumda 30 mg ayni oran

sayın yaibo,
size tavsiyem bir doktora görünmeniz complex proteinden dolayı çarpıntı yaşayan birini ilk kez duyuyorum açıkçası sağlığınız için beni dinleyin ve bir doktora görünün bizler genel olarak amatör sporcularız ama şunu iyi biliyoruz ki sağlık bu spordan önce gelir zaten amaç sağlıklı olmak bir doktora görünün mutlaka

Forum yöneticileri bir zahmet forumla ilgilenip yeni başlıklar açsa artık bir sürü yeni ürün geldi Türkiye'ye özellikle Musclepharm'ın Arnold serisi hakkında yabancı forumlarda övgü yağıyor resmen bizim vatandaşların umurunda değil forum, hayır sizler açmıyorsanız izin verin başkaları başlık açsın bilgi paylaşımı olsun biraz ciddiyet lütfen !

Kaliteli bir ürün ona şüphe yok bir kutu kullandım. Bittiğinde yine kompleks protein olan Muscletech Phase 8 i aldım. MusclePharm markası ne kadar kaliteli olsa da Muscletech kompleks proteinde fazlasıyla başarılı.

yaklaşık bir aydır bu ürünü kullanıyorum. gerçekten çok etkili. on gold a göre hacim ve kas yapılanmasında daha fazla etki gördüm. tadı da ondan daha güzel. Tabi biri izole biri blend protein, karşılaştırma yanlış ama şunu söyleyim bu spora başlayanlar önce hacim için gerekli ürünlere yönelsinler sonra kas ve parçalamaya girsinler. bundan sonra da hardline whey 3 matrix almayı düşünüyorum.

Ürünün içerisinde bcaa ve glutamine olduğu yazıyor acaba bunun ölçüleri ne kadar bilen biri paylaşırsa sevinirim

Ben bu ürünü Re-con la birlikte kullandım gözle görülür şekilde faydasını gördüm. Daha önce nitrotech, on gold, my fusion kullandım. En çok etkiyi combatta gördüm. Bu gün ikinci kutuyu aldım.

Sabh klknca 1 scoop öğlen 2 gıbı bı scoop idman sonrası ve gce ytken light sütle birer sccop kulnbilrsn bnim görüşm

Back
Yukarı