MusclePharm Combat Powder

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Çok İyi

Votes: 120 58,3%
  • Orta karar

Votes: 70 34,0%
  • Başarısız

Votes: 16 7,8%

• Total voters
    206
2 aylik spor yapan birinin toz kullannasi bile mantikli değil bana gore. 4 olcek alacak kadar ağır antreman yaptigni dusunmuyorum. 2 yillik sporcular 3 ölçek aliyor . 2 aylık adamın 4 olcek almasi abes olur

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Bu ürünü kullanırken ekstra glutamine almaya gerek varmı combat powder ve +universal beef aminos kullanıyorum bcaa yönünden tamam oluyor sanırım ama glutamine ?

Ben uzun zamandır fıtnıs sporu yapıyorum ve bir çok protein tozu kullnadım. İlk kez bir protein tozunu 2. kere alıp kullandım combat powder gerçekten kalite bir protein tozu .. Kas kutlesi ve hacim genişliği için ideal.. Memnun kalmama şansınız yok denebilecek kadar az.. Ben bcaa + glutemin+ combat powder kombin yapıyorum gerçekten çok iyi... Ama herşey iyi antrenmandan geçiyor antrenman hemen hemen % 60 veya % 50 oluşturuyor gerikalan % 40 veya % 50 protein tozları oluşturuyor ...... Bunu unutmayın ...

Ben uzun zamandır fıtnıs sporu yapıyorum ve bir çok protein tozu kullnadım. İlk kez bir protein tozunu 2. kere alıp kullandım combat powder gerçekten kalite bir protein tozu .. Kas kutlesi ve hacim genişliği için ideal.. Memnun kalmama şansınız yok denebilecek kadar az.. Ben bcaa + glutemin+ combat powder kombin yapıyorum gerçekten çok iyi... Ama herşey iyi antrenmandan geçiyor antrenman hemen hemen % 60 veya % 50 oluşturuyor gerikalan % 40 veya % 50 protein tozları oluşturuyor ...... Bunu unutmayın ...
Beslenme dmk istedın sanırım protein tozları ynlıs bi tabir olmus

bu ürünü izmir optimum decathlon mağazasından aldım, üstündeki değerlere baktığımda, internetteki aynı markalı hiç bir ürünle aynı olmadığını fark ettim. Bunun nedeni ne olabilir bilenler beni aydınlatabilir mi?
image.php

Son düzenleme:
Ürünü dün yeni aldım ilk defa mix protein kullanacağım bir sefer kullandım tadı muhteşem performans açısından nsıl bir faydası olur gözlemleyince aktarıcam

Arkadaşlar combat powder aldım fakat bu tozdan iyi etki almak için antremandan önce mi sonra mı kullanmak lazım malum öğrenciyiz 1 ölçek alıyoruz o yüzden antreman günleri tavsiyeniz nedir?

Back
Yukarı