Normalde kutuyu bitirmeden yorum yazmiyorum, ancak urunun cok yeni olmasi ve bir grup arkadasin yorum bekledigini dusunmem sebebi ile on gunluk kullanim deneyimlerimi paylasmak isterim.
Muscletech'in dördü bir arada diye sundugu bir testosteron tetikleyici (TT) ürün Anotest. Kesinlikle steroid değil. Icerisindeki d-aspartic acid, boron ve cinko ile testosteronu arttirmayi, ostrojeni azaltmayi, serum kortizolu dusurmeyi ve androjen reseptorlerini duzenlemeyi vaadediyor. Ancak web sitesinde verdigi bilgiye gore testosteronu normal limitlerin üstüne cıkartmayı, standardın ustune tasımamayı hedefliyor. (ornegin 30-60 arasi normal ise amaci 50-55lere cikartmak).
Urunu her sabah, icinden cikan bir olcu kadar (7gram) kullaniyorum. Maksimum dozaj 2 olcek. Tek olcek ile 40 gun kullanim oluyor (off gunlerde de kullanilmali). 3 gun kullanilmadiginda vucuttaki testosteron seviyesi normale dusuyor.
Otuzuc yasindaki bir kullanici olarak urunden cok memnun kaldigimi soylemeliyim. Dayaniklilik ve kas yorulmalarini azaltmasinin yani sira libido artisi da sagladigini gozlemledim. Daha once bu tarz bir ürün kullanmamistim. Ancak bir süredir -ve halen- ZMA kullanimim mevcut. Daha once bu tarz ürün kullanmadigim icin Stak ya da turevleri ile kıyaslayamiyorum.
Muscletech Fruit Punch aromasinin kotulugunu bir kez daha animsatsam fena olmaz tabii. Bu kotu tat Hydroxycut Stix'im hemen hemen aynısı. Amino FX ise bundan da feci idi.
Urunu, otuz yas uzerinde olan, en az iki yıl spor gecmisi olan ve halen aktif olarak agirlik kaldiran erkek arkadaslara oneririm. Fiyatin yuksekligini ben de kabul ediyorum. Ancak -örnegin- glutamin alacagima Anotest alirim diyorum.
Tesekkur ederim.