Mimar.murat
Üye
Merhabalar,ürünü dün kullanmaya başladım,öğleden sonra 3 gibi attım ilk hapı akşam salonda gerçekten çok zorladı agırlık antrenmanından sonra koşu bandında 5 dk zor dayandım
Gümrükten nasil gecirdiniz acaba ?netrition.com dan aldım ben 10 gün içinde geldi ürün
hocam İstanbulda mısınız?Ürüne bir şey yapında ben alıyim sizden.arakadaşlar uykusuzluk yaptığı ürünü kullanmayı bıraktım isteyen olursa mesaj atabilir 4 tane içtim sadece 96 tane var şu an içinde fiyat 75 TL
Sağlık bakanlığının onay verdiğini zannetmiyorum ürüne,ben netrition.com dan aldım güvenilir bi site faturası ve kutusu da duruyor..
Hangi siteden aldınız acaba veya aldıgınız yerın satış yapan sitesi varsa pm atarmısınız size zahmet.istanbulda muscletech ürünlerini getiren bayiisi var oradan aldım ve üründeki degişimler saglık bakanlıgının kabul etmesı için degıstırılmıs seyler.neden degıstırsınler yoksa.neyse sızın aldıgınız ürün orjinaldir yada degıldır bilemıyorum onu.bende ilk zamanlar hemen alayım diye acele ettim ama beklememı söylediler ürün degerlerı saglıgı zarara sokucak urunlerden arındırılıp aynı etkıyı verıcek sekılde duzenleme getırılıcegını soyledıler ve dün aldım.gayette basarılı bı urun güzel bi antreman cıkardım urun sayesınde..
Kullanımı nasıl yapıyorsunuz ?Iyi aksamlar hydroxycut elite basladim ilaca basladigimdan beri kuvvet antremani yapmaya baslayinca felaket bir bas agrisi yapiyor normal mi bu durum ilk hareket ilk sette basliyor hemen
Kullanımı nasıl yapıyorsunuz ?
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Kullanımda sıkıntı yok zaten yemeklerden (Sabah ve ögle) yarım saat - 1 saat önce almanız yeterli.sizin aldığınız üründeki oranlar nasıl benim paylaştıgım fotodaki ( üst mesajlarda) ürünle aynı oranlarda mı yoksa farklı mı ?Yeni basladim sabah bir 8 gibi oglen bir 12 gibi
Kullanımda sıkıntı yok zaten yemeklerden (Sabah ve ögle) yarım saat - 1 saat önce almanız yeterli.sizin aldığınız üründeki oranlar nasıl benim paylaştıgım fotodaki ( üst mesajlarda) ürünle aynı oranlarda mı yoksa farklı mı ?