MuscleTech Hydroxycut Hardcore Elite

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Başarılı

Votes: 98 62,0%
  • Orta karar

Votes: 44 27,8%
  • Başarısız

Votes: 16 10,1%

• Total voters
    158
Merhabalar,ürünü dün kullanmaya başladım,öğleden sonra 3 gibi attım ilk hapı akşam salonda gerçekten çok zorladı agırlık antrenmanından sonra koşu bandında 5 dk zor dayandım

dediğim gibi dün başladım kullanmaya ,ama nabzı yükselttiği kesin baş dönmesi,mide bulantısı ve uykusuzluk gibi yan etkileri var dün ve bugün 1 er tane aldım yarından itibaren 2şer tane alıcam günde bakalım etkilerini zamanla görücez

arakadaşlar uykusuzluk yaptığı ürünü kullanmayı bıraktım isteyen olursa mesaj atabilir 4 tane içtim sadece 96 tane var şu an içinde fiyat 75 TL

arkadaşlar iyi günler.Hem Hardcore Pro hem de Elite kullanmış 3 senelik bi spocuyum.Şunu söylemem gerekir ki Bütün kullandıgım yağ yakıcılar arasında en şiddetlisi ve etkilisi Elite'dir.Bütün ürünlere o kadar fark atmışlar ki 270 mg kafein insanı uçuruyor.Çok şiddetli baş dönmesi ve kalp çarpıntısı yapiyor.İstediği kardiyoyu yapıp kilo veremeyenler için bulunmaz bi nimet.Kafasına birşey takılan olursa pm yoluyla yardımcı olmaya çalışırım

arkadaşlar elimde içinden sadece 4 tane içilmiş muscletech hardcore elite ve hiç açılmamış elite powder mevcuttur ikisinin toplam fiyatı 120 TL almak isteyenler mesaj atsın..

Bosuna gidip bilmediğiniz güvenmediğiniz yerlerden ürün alıp kullanmayın. Saglık bakanlığı artık onay verdi bu ürün icin ama bi kac ufak düzenleme getirdi icerikte. Bende yeni aldım kullanmaya başladım. Ürün bu
ga6arase.jpg
3yturuzu.jpg

içinde ki Yohimbe Extract ve Coleus Extract gitmiş 270 mg kafeinden ise 200 mg kafi demişler :) onun yerine l carnitine 500 mg ve içine bir kaç ufak tefek şeyler daha eklenmiş.dün bir adet atıp spora gittim ve güzel nabızlar aldım.dinçlik ve enerjiyi çok guzel alıyorsun.bugun sabah kalktım ve 1 adet yemek öncesi (30 dk önce) aldım içimde enerjiyi hissediyorum.artı yurtdısındaki ürünler gibi degil oyle kalp yerınden fırlıcak gibi bi çarpıntı yok sadece tatlı bi nabız yukselmesı 4-5 km hafif yuruyuslerde bile 130 nabızları yakaladım 8 9 km hız da ise 180 lere kadar geldı nabız aralarda intervol çaktım tabi.neyse aklıma geldıkce yazıcam.biliçsiz kullanmayın lutfen ve bilmedıgınız yerden urunler almayınız saglık acısından olumsuz etkilenmek istemıyorsanız..
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
Sağlık bakanlığının onay verdiğini zannetmiyorum ürüne,ben netrition.com dan aldım güvenilir bi site faturası ve kutusu da duruyor..

Sağlık bakanlığının onay verdiğini zannetmiyorum ürüne,ben netrition.com dan aldım güvenilir bi site faturası ve kutusu da duruyor..

istanbulda muscletech ürünlerini getiren bayiisi var oradan aldım ve üründeki degişimler saglık bakanlıgının kabul etmesı için degıstırılmıs seyler.neden degıstırsınler yoksa.neyse sızın aldıgınız ürün orjinaldir yada degıldır bilemıyorum onu.bende ilk zamanlar hemen alayım diye acele ettim ama beklememı söylediler ürün degerlerı saglıgı zarara sokucak urunlerden arındırılıp aynı etkıyı verıcek sekılde duzenleme getırılıcegını soyledıler ve dün aldım.gayette basarılı bı urun güzel bi antreman cıkardım urun sayesınde..

istanbulda muscletech ürünlerini getiren bayiisi var oradan aldım ve üründeki degişimler saglık bakanlıgının kabul etmesı için degıstırılmıs seyler.neden degıstırsınler yoksa.neyse sızın aldıgınız ürün orjinaldir yada degıldır bilemıyorum onu.bende ilk zamanlar hemen alayım diye acele ettim ama beklememı söylediler ürün degerlerı saglıgı zarara sokucak urunlerden arındırılıp aynı etkıyı verıcek sekılde duzenleme getırılıcegını soyledıler ve dün aldım.gayette basarılı bı urun güzel bi antreman cıkardım urun sayesınde..
Hangi siteden aldınız acaba veya aldıgınız yerın satış yapan sitesi varsa pm atarmısınız size zahmet.

Iyi aksamlar hydroxycut elite basladim ilaca basladigimdan beri kuvvet antremani yapmaya baslayinca felaket bir bas agrisi yapiyor normal mi bu durum ilk hareket ilk sette basliyor hemen

Back
Yukarı