Arkadaşlar merhaba,
Benimde hydroxycut ile ilgili bir kaç sorum var, yardımcı olursanız sevinirim,
Öncelikle kendimle ilgili bilgi vereyim, haftada 5-6 gün arası spor yapan birisiyim, yaklaşık 13 yıldır, yaşım 42, boy 1.82 bu sabah kilo 84,
Bugün elite serisi kullanmaya başlayalı 1 hafta oluyor, hayatımda ilk defa kullanıyorum, bu kadar spora rağmen beni perişan ettiğini ama inadımdan da bırakmayıp devam ettiğimi söylemeliyim, şu an nezle grip baş dönmesi vs her şeye sahibim,
benim bir takım da sağlık problemlerim var , insülin direncine bağlı hipoglisemi ve yüksek kolesterol ile 4-5 yıldır diyet yapıyor olmama rağmen karaciğer yağlanması ve doğal olarak büyümesi var,
kilomu 5-6 kg kadar azaltıp daha yağsız vücuda ve sağlığıma yeniden kavuşmak için spor ile beraber bu desteği alarak kilo kaybı yaşamak istiyorum, 3 yıldır diyetisyen kontrolündeyim, 10 kg verdim diyetimi bozmadan 3 ayda geri aldım, NASH dedikleri bir bulgudan bahsettiler (alkole bağlı olmayan karaciğer hastalığı)
neyse enzimlerimi falan düzeltmem zaman aldı ama başardım şimdi ona güvenerek elite kullanamaya başladım, benim sorum herkesinkine benzer olacak sanırım, talimatında büyük öğünler öncesinde için diyor, aralarda atıştırmayın diyor,
1. sabah servisinden sonra, ikinciyi spora 5-6 gün sıklıkta giden arkadaşlar ne zaman alıyorlar,
2. spora gitmediği günler de büyük öğünlerden önce mi yoksa her zaman ki saatlerinde mi alıyorlar
3. sabah sporu yaptıkları günler oluyorsa spordan önce almaya devam ediyorlar mı ? Alıyorlarsa sporu aç karnına mı yapıyorlar (hafta sonları 7 gibi sahilde koşmaya gidiyorum)
4. Bunu kullanmaya başlayınca spor yapma şekliniz gym'den kardiyoya mı kaymalı,
5. uzun ve düşük tempolu kardiyo mu tercih edilmeli, interval olan mı ?
6. hipoglisemi rahatsızlığım olduğundan ara öğünler (yaklaşık her 2-2.5 saatte bir) yemek zorundayım bu da kullanma talimatıyla çelişiyor, bu durum karşısında öneriniz nedir, ben önce sağlığımı seçip devam ediyorum.
Yardımlarınız için teşekkür ederim
Saygılarımla
Kemal