MuscleTech Hydroxycut Hardcore Elite

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Başarılı

Votes: 98 62,0%
  • Orta karar

Votes: 44 27,8%
  • Başarısız

Votes: 16 10,1%

• Total voters
    158
Bu tarz ürünlerde bunlar yan etki yapabiliyor. Dikkatli olmakta fayda var. Gerekirse doktora başvurmanız yararlı olacaktır.

Ever çok araştırdım ürünü kullanan arkadaşlarda da olmuş o yüzden kafeinden kaynaklanan problemler olduğunu düşünüyorum , ilginiz için teşekkürler .

Bugun sabah 2 tane aldim. 3. Gunum. Bas agrisi ve sinirlilik disinda bisey olmadi. Sinirlenip geri kalan kapsulleri tuvalete doktum. Bir ise yaramadi. Ne enerji verdi, ne istah kesti, ne de terletti.
Ayrica igrenc bir kokusu var. Baharata benzeyen, tanimlayamadigim pis bisey kokuyor.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 19:51 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 19:45 ----------

Daha once optimum nutrion gold whey kullanmistim. O daha cok enerji veriyordu. Antreman yorgunluguda hissetmiyordum. Protein tozu kadar etkisi olmadi

Benim öyle bir problemim olmadı hususi senin için kokladım herhangi bi koku alamadım ayrıca bugun 2. hapımı içtiğimde çok şiddetli olmasa da terleme , kalp çarpıntısı ve sinirlilik meydana geldi :)
---
Selam arkadaşlar ben bu yağ yakıcıyı kullanıyorum fakat hastalandım , anti-biyotik harici de çok zor geçicek bir hastalık o yüzden ilacı kullanmaya devam etmeliyim yoksa kesmelimiyim . Nette bir yazıda anti-biyotiklerin karaciğer tarafından 1 ayda emildiğini okumuştum acaba karaciğeri çok mu yorarım ?
Saygılar .

Son düzenleme:
Selam arkadaşlar ben bu yağ yakıcıyı kullanıyorum fakat hastalandım , anti-biyotik harici de çok zor geçicek bir hastalık o yüzden ilacı kullanmaya devam etmeliyim yoksa kesmelimiyim . Nette bir yazıda anti-biyotiklerin karaciğer tarafından 1 ayda emildiğini okumuştum acaba karaciğeri çok mu yorarım ?
Saygılar .
Karaciger bir tarafa, antibiyotik kullanmasan bile, hastalandigin bir donemde zayiflamaya yardimci bir urun kullanmak cok mantikli gelmiyor. Hasta oldugun zaman spor yapmak bile vucudu daha da gucsuz dusurebilir. Tabi hastaliginin ne oldugunu bilmiyorum, zaten doktor da degilim. Sadece akil yurutuyorum.

Yorumun için teşekkürler anti-biyotik kullanmak zorunda kaldım ve hydroxycut ara vermek zorunda kaldım bugun tekrardan aç karna 1 adet aldım gerçekten süper bi enerji ve yağ yakımı sağladı .

iyi günler 17 yaşındayım ve vücüdumu şekle sokmak istiyorum ama bu sene üni. sınavım olduğu için pek vaktim olmuyor göbeğim azıcık şişti iştahım yoktur ama bundan kendim rahatsız oluyorum ilaç+antremanla göbeğimdeki yağları yakmak istiyorum sizde bu konuda uzman kişilersiniz hangi ürünü nerden almalıyım söylermisiniz acaba teşekkür ederim şimdiden...

Merhabalar,

Henüz yeni üye oldum ancak ciddi anlamda yardımınıza ihtiyacım var.Yaklaşık 2 gün önce bir satış sitesi üzerinden 100 TL ye 100 kapsül Hydroxycut Elite satın aldım.Bugün içime bir şüphe düştü.İnternet üzerinden fake hydroxycut araması yaptım ve youtubeda bir videoya denk geldim.Videoda E-Bay üzerinden alınan elite ile GNC üzerinden alınanı karşılaştırıyordu.Videoya göre sahte olan kapsülün içerisindeki toz koyu renkli,orjinal olanın ise biraz daha açıktı.Birkaç arama daha yaptım ve yabancı bir bodyforum sitesinde açık rengin sahte olduğunu iddia edenleri gördüm.Haliyle kafam bir hayli karıştı.Direkt olarak aldığım şişenin içinden bir kapsülü açtım ve içindeki tozun biraz koyu renk olduğunu gördüm.Daha önce bu ilacı tecrübe edip kullanan forum müdavimlerinden bu konu hakkında yorumlarını bekliyorum.Şimdiden çok teşekkürler.

1- Bu izlediğim fake hydroxycut videosu |

2 - Bu da,bendeki ürünün kapsülünün açılmış hali ;

uyrz7.jpg

Özellikle bu ürünün sahtesi piyasada oldukça fazla miktarda bulunuyor ne yazık ki. Buradan sahte olup olmadığına dair herhangi bir yorum yapmak pek sağlıklı olmayabilir sonuçta test etme şansımız çok sınırlı, kaldı ki bunu en iyi kullanarak anlarsın ama bu yöntem de sağlıklı değil. En iyisi daha önce bu ürünün sahtesine rastlayan birini bulmak, bu konuda ancak uzman birinin yardımı dokunur. Sana tavsiyem en yakın salona git ve oradaki hocaya bir danış hatta birkaç farklı yere git sor soruştur. Ürünün sağlam olduğundan emin olmadan da kesinlikle kullanma.

Bugün aldım ve kullanıma başlıyorum yeni seri son ürünü,
hydroxycut hardcore kullanmıştım çok memnun kalmıştım.

bu ürünü yurt dışından getirtmek istesek gümrüğe takılırmı ülkemizde hydroxcut yasak... ebaydan sipariş edeceğim eğer gümrükte takılmazsa acil yardımınız lazım :)))

bu ürünü yurt dışından getirtmek istesek gümrüğe takılırmı ülkemizde hydroxcut yasak... ebaydan sipariş edeceğim eğer gümrükte takılmazsa acil yardımınız lazım :)))
Pek belli olmaz açıkçası, ama yurt dışından gelen ürünlerin şaibeli olduğuna dair söylentiler var ayrıca. Riske girmeye değmez bence.

hocam bende de bi 5-6 kilo fazlalık göbek var. bu hafta kardiyoya da başlayacağım. bu ürünü nereden alabilirim. 5 aydır bu sporu yapıyorum.

Hardcore pro series kapsullerle 15-20 kilo verdim bu yaz. Girişi yasaklanmadan once. Analpazardan bulabilirsiniz eliti

Sent from my Windows Phone 8S by HTC using Tapatalk

Arkadaşlar bende bu üründen dün gece sipariş verdim inşallah yarın elimde olur. forumda f35 arkadaşıma mesaj atmştım oda vucun için gerek yok demişti bu ürün için ancak ben mesajı geç gördüm çoktan siparişi verdim. Bari kullanalım. Bu ürünü ne zamanlar kullanmalıyım sizce. haftada 2 gün ağırlık 2 gün kardiyo antremanı yapsam sadece kardiyo günlerimi m alayım yoksa ağırlık günleride alayım mı ?

Arkadaşlar bende bu üründen dün gece sipariş verdim inşallah yarın elimde olur. forumda f35 arkadaşıma mesaj atmştım oda vucun için gerek yok demişti bu ürün için ancak ben mesajı geç gördüm çoktan siparişi verdim. Bari kullanalım. Bu ürünü ne zamanlar kullanmalıyım sizce. haftada 2 gün ağırlık 2 gün kardiyo antremanı yapsam sadece kardiyo günlerimi m alayım yoksa ağırlık günleride alayım mı ?
Öncelikle hedefin tam olarak ne? En önemli nokta bu.

Öncelikle hedefin tam olarak ne? En önemli nokta bu.
hocam şuan 3 aylık bir spor geçmişim(yazın da 2.5 ay çalıştım sonra 1 ay mola verdim.) var sırf ağırlık üzerine şimdi göbek bölgemdeki yağlarımı eritip karın kası yapmak istiyorum. Ancak omuz,göğüz ve kol da oluşan ufakta olsa gelişmeleri çok kaybetmek istemiyorum.

Hocam bir de ürünü direk içiyoruz değil mi kapsülün içindekini su ile karıştırmıyoruz.

Son düzenleme:
hocam şuan 3 aylık bir spor geçmişim(yazın da 2.5 ay çalıştım sonra 1 ay mola verdim.) var sırf ağırlık üzerine şimdi göbek bölgemdeki yağlarımı eritip karın kası yapmak istiyorum. Ancak omuz,göğüz ve kol da oluşan ufakta olsa gelişmeleri çok kaybetmek istemiyorum.

Hocam bir de ürünü direk içiyoruz değil mi kapsülün içindekini su ile karıştırmıyoruz.
Ürünü direk içiyorsun içindekini su ile karıştırmaya gerek yok. Kış ayındayız zaten, şu an için kullanmana pek gerek ürünü. Sporuna devam et nisana kadar bulk yap, nisan ayıyla beraber ürünü kullanıp definasyona girersin yaza çok iyi bir vücudun olur madem ölçü kaybetmek istemiyorsun bu yöntem senin için en iyisi.

Ürünü direk içiyorsun içindekini su ile karıştırmaya gerek yok. Kış ayındayız zaten, şu an için kullanmana pek gerek ürünü. Sporuna devam et nisana kadar bulk yap, nisan ayıyla beraber ürünü kullanıp definasyona girersin yaza çok iyi bir vücudun olur madem ölçü kaybetmek istemiyorsun bu yöntem senin için en iyisi.
sağol hocam bir de günde kaç adet alayım yemekten önce mi alayım spordan önce mi üstünde kahvaltı 1 öğle 1 diyor ancak spor hocam da spor öncesi al dedi. anlamadım. bir de 1 hafta sonra kahvaltı öncesi 2 öğle yemeği öncesi 2 alıcam sanırım.

Back
Yukarı