MuscleTech Hydroxycut Hardcore Elite

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Başarılı

Votes: 98 62,0%
  • Orta karar

Votes: 44 27,8%
  • Başarısız

Votes: 16 10,1%

• Total voters
    158
Arkadaşlar 3 kere kullandım ilk gün sadece kahvaltı ondan sonra ağırlık idmanına gittim sıkıntı çıkmadı baş dönmesi ya da başka birşey.güzel terletti. 2. gün kahvaltı öncesi ve spor öncesi kullandım o gün de 45 dk kardiyo yaptım çok hafif kalp çarpıntısı dışında bir şey yapmdı yine terletti. Bugün spora gitçem diye bir tane kahvaltı öncesi bir tane de idman öncesi aldım ancak arkadaşımın ailesi geldi diye spora gidemedim üstüne bi orta kahve içtim ilacı aldıktan 3-4 saat sonra ancak kafein alınmamasına dikkat edilmeli. hafif bir kalp çarpıntısı yaptı bende ki bünyem sağlamdır bu konularda ayrıca spor da yapmadım. Kullanan arkadaşlar kahve vs almamaya dikkat etsin ki spor yaptından sonrada almasınlar. Bizzat test edildi :)

arkadaşlar bu ürünü ben direk kapsül olarak içitorum acaba suya karıştırmak gerekiyor mu idman sırasında içelim. tadı berbat oluyor şahsen denedim 1 yudum aldım berbattı.

bu ürünlerin tüm içeriklerini incelediğimizde fazla miktarda kafein de göze çarpıyor. Acaba günlük kahve tüketimini de hesaba katarak kahve çok az içmemiz gerekmez mi?

2 sabah 2aksam uzeri aldim yemeklerden once suanda kendime gelmeye calisiyorum ayakta yururken bile zorlaniyorum acayip carpti 5 yillik duzenli spor gecmisim var ve 2 yildir supplement kullaniyorum ventolin flnda kullanmisligim var ama bu urun etkisini gostermeye basladi yazarken bile avuclarim terliyor :-)

arkadaşlar ürün bugün elime geçti.kullanım bilgisini okudum ancak bir noktada kafam karışık.şimdi fiyatı malum ucuz değil.ayrıca ben 1 gün spor 1 dinlenme şeklinde haftada 3 gün salona gidiyorum.bu yüzden sadece antrenman günleri kullanmayı düşünüyorum.sizce doğru bir seçim mi?ayrıca elimde l carnitin ve cla var.bu ürüne başladığım için onları kesmeli miyim?bu konuda bilgli birisi bana yardımcı olabilir mi?

Cla ve karnitini kesme devam et . Antreman yapıcagın gunlerde sabah 2 aksam 2 kullan. Off gunlerde sabah 1 aksam 1 kullan. Ama kullanmayı kesme

Hydroxycut Hardcore Pro olandan bir kutu kullanmıştım geçen sene, inanılmaz başarılıydı. Hardcore Elite ise iyi ama Pro kadar terletici, ağız kurutucu değil ancak kullandığım en iyi yağ yakıcı idi.

ben malesef o kadar yüklenme yapamam açıkcası.spor ve dinlenme günlerii farketmeksizin.günlük bir kapsül alacağım.üstüne spor günleri cla ve l carnitin le birlikte kullanacağım.sonuçta kullanan arkadaşlar pek çok değişik etkiden söz etmiş.zayıflayalım derken sağlığımızı riske atmak yanlış olur diye düşünüyorum.bir de beslenmeme dikkat ettiğim sürece zamanla etkisini gösterir gibi.

Arkadaşlar ürünü yeni kullanmaya başladım. Sabah kahvaltı öncesi 2 tablet aldım. Sürekli bir ürperme hissi oluşuyor. Normalmidir?
Bir sorum da şu;
Acaba CLA ile birlikte kullanmam sıkıntı yaratır mı ?

Bende günde 4'e çıkardığım ilk günlerde hafif çarpıntıyla birlikte inanılmaz sinir, baş ağrısı uykusuzluk yaptı ama artık alıştı bünye, sadece ilaçtan 1-2 saat sonra kardiyo vs yaparsam insanüstü bi terleme sağlıyo başka da bi değişim yok stabilleşti..

Arkadaşlar bende bu üründen dün gece sipariş verdim inşallah yarın elimde olur. forumda f35 arkadaşıma mesaj atmştım oda vucun için gerek yok demişti bu ürün için ancak ben mesajı geç gördüm çoktan siparişi verdim. Bari kullanalım. Bu ürünü ne zamanlar kullanmalıyım sizce. haftada 2 gün ağırlık 2 gün kardiyo antremanı yapsam sadece kardiyo günlerimi m alayım yoksa ağırlık günleride alayım mı ?
Urun termojenik oldugundan off gunlerdede kullanirsan daha iyi verim alirsin.

ben pek yararını görmedim hatta hiç belki yağım zaten çok azaldığından ama belli bi kiloya yoğun kardiyoyla indikten sonra kullanılmalı yine de her vücut bunu kendi yapabilir diye düşünyorum :)

bu takviyeyi güncel kullanan arkadaşların yorumlarını bekliyorum. supplementler.com a bu ayın sonunda felan gelecekmiş yetkililerle görüştüm. ölçülerle birlikte kaç kilo verdiğini yazan olursa çok daha bilgilendirici olur

Açıkçası ben hiçbir yararını görmedim düzenli ve ciddi kardiyo yapıyor olmama rağmen bi faydası olmadı gerçi yağ oranım az olmuş olmasından da olabilir veya ürün orijinal değil bence termojenik yağ yakcı mantığı anlamsız spordan 1 saat önce basın filtre kahveyi yine tansiyon yapsın terlemek için de bol bol maydonoz yiyin günde 2 öğün...

bu tür ürünler genelde psikolojikde etki ediyor bi zamandan sonra diyetten sıkılmaya başlayınca bu takviyeler devreye giriyor. kullandığım termojenik yağ yakıların hep faydasını görmüşümdür bunuda denemek istiyorum. yağ oranı fazla olap kullanan arkadaşlar yorumlarınız bekliyorum

evet dediğin doğru placebo etkisidir ancak, motivasyon sağladı tabii ki, ama gerginliği de çoktu ilk günlerde uykusuzluk keza..

sanırsam aşırı kafeinden kaynaklanıyor bende termojenik ürünlerin kutu sonrarına doğru aşırı bir sinir yapıyordu ama öyle böyle değil kendime bile kızıyordum bazen o durum kötü oluyor

Back
Yukarı