ürünü alma aşamasında bu sitenin çok faydasını gördüm, tecrübelerimi yazarsam belki benimde çorbada bir tuzum olur..
öncelikle 6 aydır bu sporla ilgileniyorum, profesyonel olarak başka sporlar yapsam da elime hiç ağırlık almışlığım yoktu. master da oturmaktan yağ bağlayınca başladım.
6 ay önce 1.83 boy ve 81 kiloya sahiptim.
ilk ayımda 86 kiloya çıktım elbette ki vücudum daha düzgün görünüyordu. vücudum kas yapmaya başladı diye düşünüp dert etmedim. sonrasında her ay birer kilo kaybetmeye başladım. vücudum gelişiyor üstüne birde kilo olarak düşüyordum. fakat 4. aydan sonra 81 kiloya sabitledim sonrasında hiçbir gerileme elde edemeyince hydrocut hardcore x e başladım.
açılmış kapsül falan çıkmadı içinden ama ingiltereden gönderen firma bir not eklemişti. açılsa bile bir sorun teşkil etmeyeceğine, açılmışsa cips tarzı bir koku olabileceğine dair.
dediğim gibi 81 kilo dan başladım henüz 10 gün oldu 76 ya indim direkt olarak.
yan etkilerine gelince, şimdiye kadar aspirin bile kullanmadığım için korkuyordum ama bende ne baş ağrısı (gerçi hayatımda en fazla 5 kere ağrımıştır) ne de çarpıntıya sebep oldu. özellikle gerginlikten çekiniyordum (birkaç yerde okumuştum), bir değişiklik olduğunu sanmıyorum(umuyorum). sadece yeterli su içmezseniz yada midenizde yeteri kadar yemek yoksa midenizde garip bir sıkıntı benzeri yanma yapabiliyor. ayrıca büyük tuvalet ihtiyacımı ikiye katladı, elbette bunda içilen fazla suyun da etkisi vardır.
dediğim gibi rejimle birlikte kullanmıyorum üstüne rejim eklerseniz daha da etkili olabilir.
antremana gelince haftada en az 2 gün kardiyo, 1-2 göğüs ve 1-2 sırt çalışıyorum.
herkesin metabolizması farklı ama şunu söyleyebilirim bende pozitif etkisi oldu.
kutuyu bitirince ki sonucunu da yazarım. uzun oldu umarım birilerine faydası olur.