MuscleTech Hydroxycut Hardcore X

Bu ürün sizce nasıl ?

• Başarılı

Votes: 270 49,1%
  • Orta karar

Votes: 223 40,5%
  • Başarısız

Votes: 57 10,4%

• Total voters
    550
Peki çokopirens teşekkür ederim.Nasıl kullanmamı tavsiye edersin.Günde Kaç Tane , Aç Tok fark eder mı , İdmandan kaç saat önce veya sonra bunlarıda yazarsan sevinirim

Sabah kahvaltısından 30-60 dk. önce 3 tane, idman öncesi 3 tane. İdman yapmadığın günlerde ise gün içerisindeki en büyük 2 öğününden 30-60 dakika önce 3'er tane alınması yazıyor kutusunda fakat, ben idman yapmadığım günlerde sadece sabah kahvaltısından önce 3 tane alıyorum.

ChivasRegal daha önce herhangi bir spor dalıyla ugraşmamışsan bu ürünü tavsiye etmem nacizane önerim.2 haftalık spor geçmişiyle kullanılcak bir supplement olmadığını düşünüyorum

Bu ürünü kullanıp kullanmamanın spor geçmişi ile alakası nedir?

Sabah kahvaltısından 30-60 dk. önce 3 tane, idman öncesi 3 tane. İdman yapmadığın günlerde ise gün içerisindeki en büyük 2 öğününden 30-60 dakika önce 3'er tane alınması yazıyor kutusunda fakat, ben idman yapmadığım günlerde sadece sabah kahvaltısından önce 3 tane alıyorum.

Bu ürünü kullanıp kullanmamanın spor geçmişi ile alakası nedir?
bak ürün ağır bir ürün yani her hangi bi l-cartin ile karşılaştırılamaz yada cla ile yani bunu spora başlıyıp 2gün sonra hadi alıyım başlıyım diyen birisine bende önermem ki uzun süreli spor yapan kişiler bile aklında bin soru ile alıyor bu ürünü.

kalbin spor yapmaya bile alışmadan cardioda normal insanın 2 katı bpmler gördüğünde anlarsın aradaki bağı. Gerçekten ağırdır termojenikler. Ciddi çarpıntılara yol açabilir mide bulantısı yada gözün kararması da cabası. Oldukça da etkililer orasıda ayrı konu

bende 2 haftadır kullanıyorum, tırsarak kullanmaya başladım şükür bir problem yasamadım ama gunde 4 tanenın uzerıne cıkmıyorum. Daha once CLA ve l- carnitine ile sıkı bır dıyet yapıp ıstedıgım sonuca ulaşmıstım kı bundan sonrada oyle yaparım..

herkese saygılar,

daha önce 2011 Ocak ayında 17 gunluk muscletech hydroxycut X new formula deneyimimi sizler ile paylaşmıştım. bel ölçümü 105cm den 100cm e indirmeyi başarmıstım. 3martta turkiyeye geri döndüm ve 8 martta tekrardan salona başladım. bu kutudan kalan hapları cla ile kullanmaya devam ettim ve bel ölcüm 97cm e düşmüştür. fakat elimde bu urunler bitti ve ilk mesajımda bahsettigim gibi yeni ürünlerimi yanımda getirdim. 22 mart yani dün itibari ile kullanmaya basladıgım urunler

animal cuts 42 pak
animal stak 21 pak
animal super cuts 3 (130 tablet)
muscletech nitrotech 1,8kg chocolate caramel

super cuts 3'ü simdilik bu comboda kullanmıyorum hatta bilir kisilerden yardıma ihtiyacım var. acaba super cuts 3 u bu komboda kullanmama gerek varmı yoksa zaten cuts42 yeterli olucakmı gibisinden...

arkadaslar cok temiz beslenmeye calısıyorum. pilav makarna ekmek seker tuz tatlı kola kesinlikle yok.

tukettigim besinler haslanmıs yumurta, beyaz peynir, zeytin, zeytin yagı, haslanmıs brokoli, haslanmıs karnıbahar, baklagiller, musli(yulaf sekli), haslanmıs tavuk yada hindi eti.

karbonhidratı basit olmayan sekilde almaya calısıorum. bazen siyah ekmek tüketiorum. pazartesi gogus, salı sırt, carsamba omuz, persembe kollar ve bacaklar, cuma ve cumartesi sadece kardiyo ve karın hareketleri, pazar dinlenme. agırlık gunlerinde agırlık antrenmanı sonunda banko 30dk 8-10 tempo arası aralıksız koşu yapıorum. dünkü animal combo calısmam hakkında yorum yapmam gerekirse antrenman boyunca 1,5 litre su ictim ve dehset sekilde terliordum.

7mart gecesi foto cektim ama forumu tam olarak kullanmayı bilmedigim icin nereye ne sekilde koymalıyım bilmiyorum. inşallaj konuyu da yalnıs yere yazmamısımdır. sayet öyleyse simdiden özür dilerim. tavsiyeleriniz yada elestirileriniz varsa lütfen yazın.

sonuc olarak Hydroxycut x new formula bende cok guzel sonuclar verdi simdi animalları denicem bakalım. ben yemin ettim arkadaslar eriticem bu göbegi. ya O ya ben yani :)

sahsi gorusum onemli olan beslenme+spor, supplar yardımcı tabiki..

herkese sevgiler, saygılar ve iyi sporlar

şuanda kullanıyorum yaklaşık 1hafta oldu ilacı içinde uykum felan kaçmıyor aksine uykum bile geliyor yani içip istersen çok güzel biçimde uyuyorum enerji veriyor diyemem yani ben daha anlamadım yada :) kick boks antrenmanlarında hiç yorulmayan ben yorulur oldum hatta çarpıntı baş ağrısı vs vs. olmuyor

"Hydroxycut hardcore x" mi yeni ürün yoksa "Hydroxycut hardcore pro" mu?
Bilen varmı acaba?

MuscleTech'in sitesinde "Hardcore x"i bulamadım da. Sadece pro series var..

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 07:12 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 06:48 ----------

Başlığı baştan sona bir okudum da, vazgeçtim almaktan.
Şimdiye kadar hiçbir yağ yakıcı kullanmadığım için, kulaktan duyduklarımdan dolayı bir denemek istemiştim. İyiki okumuşum bu başlığı. Aman, benden ırak.

Interval cardio ve full body workoutlar ile sağlıklı beslenmeye devam.

Başlığı baştan sona bir okudum da, vazgeçtim almaktan.
Şimdiye kadar hiçbir yağ yakıcı kullanmadığım için, kulaktan duyduklarımdan dolayı bir denemek istemiştim. İyiki okumuşum bu başlığı. Aman, benden ırak.
Hangi okuduklarınızdan dolayı vazgeçtiniz?? Vazgeçmenize ne sebeb oldu?

yok ben rahatım zaten ben de 1kutu bitirdim hatta bu akşam bitiyor 3adet kaldı :) acaba arkadaş hangi sebebten dolayı vazgeçti merak ettim.

yok ben rahatım zaten ben de 1kutu bitirdim hatta bu akşam bitiyor 3adet kaldı :) acaba arkadaş hangi sebebten dolayı vazgeçti merak ettim.

Okuduğum yan etkilerin hiç birine değmeyeceğini düşündüğüm için vazgeçtim.
Ben sağlıklı olmak için spor yapıyorum. Bu kadar fazla yan etkisi olan bir ilaç.. Istifra etme, bulanık görme, kalp çarpıntısına kadar yan etkilere sebep olmuş farklı farklı arkadaşlarda, daha birçok yan etki de var. Ben eğer kullansam ve hiçbir yan etki hissetmesem bile, bu hiçbir zararı olmadığı manasına gelmez.
Kilo veriş hızı da çoğunluk için haftada 1.5 - 2 kilo.
Ben zaten kendi antreman ve diyet sistemimle kampa girdiğim zaman haftada 1.5-2 kilo veriyorum. Gayet de sağlıklı, dinç, hiçbir yan etki ile karşılaşmadan, hiçbir "ilaç" kullanmadan ve karaciğerimi zorlamadan.

Hele bir de içinde efedrin varmış..

Okuduğum yan etkilerin hiç birine değmeyeceğini düşündüğüm için vazgeçtim.
Ben sağlıklı olmak için spor yapıyorum. Bu kadar fazla yan etkisi olan bir ilaç.. Istifra etme, bulanık görme, kalp çarpıntısına kadar yan etkilere sebep olmuş farklı farklı arkadaşlarda, daha birçok yan etki de var. Ben eğer kullansam ve hiçbir yan etki hissetmesem bile, bu hiçbir zararı olmadığı manasına gelmez.
Kilo veriş hızı da çoğunluk için haftada 1.5 - 2 kilo.
Ben zaten kendi antreman ve diyet sistemimle kampa girdiğim zaman haftada 1.5-2 kilo veriyorum. Gayet de sağlıklı, dinç, hiçbir yan etki ile karşılaşmadan, hiçbir "ilaç" kullanmadan ve karaciğerimi zorlamadan.

Hele bir de içinde efedrin varmış..
Elbetteki insan kendisini nasıl daha sağlıklı verimli hissediyorsa sporunu o şekilde yapmalı.. Ama bi noktayı kaçırmışınız sanırım bu ilacın şu an içerisinde efedrin yok çok önceki versiyonlarında varmış. Şu an zaten bildiğim kadarıyla içerisinde efedrin bulunan supplement yok.

Elbetteki insan kendisini nasıl daha sağlıklı verimli hissediyorsa sporunu o şekilde yapmalı.. Ama bi noktayı kaçırmışınız sanırım bu ilacın şu an içerisinde efedrin yok çok önceki versiyonlarında varmış. Şu an zaten bildiğim kadarıyla içerisinde efedrin bulunan supplement yok.

Önceki mesajlarda Pro serisinde efedrin olduğu yazılmış :S

arkadaslar k.bakmayın bıraz cahılım ag yakıcı konusunda cunku daha once hıc kullanmadım ama bunu kullandıgında kasların azala veya olcu kaybetme ımkanımız varmı???

kasların hacimini kaybetmesi,ölçü küçülmesi direk yağ yakıcılarla bağdaştırılamaz.. Zayıflarken yağ yakarken bir miktar kaslarında gider bunun yağ yakıcıyla alakası yoktur..

Jameika bu konuda şunu diyebilirm nekadar spor yaptığına antrenmanlarını nekadar yoğun yaptığına ve yediklerine bağlı protein ağırlıklı beslen 3ün 5in hesabını sakın yapma :) yaparsan olmuyo

ve gerçekten bu ilaçta bi yan etkiye rastlamdım şuana kadar hatta arkdaşlar bana uyuyamazsın diyordu alınca benim aksine uykum felan geliyor değişik :) ama bu ürünü kullananlara yoğun karın antrenmanları öneririm felaket bi ter ve karında ısı meydana geliyor doğal gaz gibi evinizi ısıtacak derecede ısınıyor karın bölgesi :)

forum sponsoru olan supplementler.com 'a bi bakın isterseniz. Oradan sipariş verebilirsiniz.

Back
Yukarı