MUSCLETECH NİTROTECH SAHTE ÜRÜN ?

Merhabalar abiler,ablalar,kardeşler,
Daha önce 3-4 markanın protein tozunu kullanmış biri olarak (optimum-hardline-bsn vb) 3-4 gün önce bi firma vasıtasıyla bu ürünü almaya karar verdim,
Ürün elime ulaştı ve ürünü inceledim ve bu manzarayla karşılaştım !
Gördüğünüzü gibi ürünün içinde toz şeker gibi maddeler ve siyah toz gibi şeyler var (ürün 0 ve jelatinini açar açmaz çekilen fotolar)
Bu normal bir görüntü mü acaba ? Boş yere mi elham yapıyorum ? Yoksa ters giden bir şeyler mi var ?
Teşekkürler..

p_20161102_110538.jpg

p_20161102_110741.jpg

p_20161102_110746.jpg

Zamanında kullanmıştım, böyle birşey söz konusu değildi kutusunun fotoraflarını atabilirmisin kutusu hala duruyor evimde

Merhabalar,bu ürünü incelerken makro çekim tarzında bir şey yaptım,parçalar oldugundan bıraz daha buyuk durmus,ve şöyle bir şey söyliyeyim,
Çok araştırdım ve bu ürünü şuan kullanan kişilerle görüştüm onlardaki ürünlerle karşılaştırdım bu şekilde ürün,yani bi sıkıntı yok.
4 tane ayrı firmayada gösterdim (supplement magazası),hepsinden aynı cevabı aldım neredeyse.
içeriğinde bulunan creatin ve kakao aroması oldugunu söylediler.
İyi günler herkese.

fotoğrafı görünce yerli markamız olan genriseye bir kez daha şükrettim :D 100 150 tl daha fazla kitleyip dolandırmadıkları ve dandik ürün satmadıkları için teşekkürlerimizi sunuyorum :D

Back
Yukarı