Muscletech Nitro-Tech mi MHP Probolic-SR mi

Yusuf~~

Üye
Arkadaşlar bu iki ürün arasında kaldım.Belki ikisi farklı ürünler diyeceksiniz ama ikiside antreman sonrası kullanılabilecek ürün.Siz olsaniz hangi ürünü seçerdiniz ?

MHP Probolic-SR 90 TL
Muscletech Nitro-Tech Hardcore 109 TL

Arkadaşlar biraz hizli yardimci olursaniz mutlu olurum.;)

tek kelimeyle nitrotech....

nitro tech >> probolic sr.fakat probolic sr'ı içmek biraz hatta bayağı bir sıkıntı olduğu için nitro tech'i tavsiye ederim.

nitro tech >> probolic sr.fakat probolic sr'ı içmek biraz hatta bayağı bir sıkıntı olduğu için nitro tech'i tavsiye ederim.

Aroma olarak çikolatali düşünüyorum. Suyla tüketeceğim arada sirada sütle tadi suylada güzel mi ?

nitrotechi suyla tüket.sadece meraktan birkaç defa sütle öylesine öğün aralarında içebilirsin fakat antremandan sonra sütle içeyim deme :)

Çikolata güzel dimi hocam hyper_

İki farklı ürün.

Probolic yavaş emilimli proteinler içeriyor. Nitrotech ise Whey protein (kompleks)

Sadece spor sonrası kullanacaksanız Nitrotech.
Yatmadan önce de kullanmayı düşünüyorsanız Probolic daha mantıklı.

Popülerlik açısından Nitrotech, ancak önemli olan hangi zamanda kullanılacağı.

Her sporcunun favori markası vardır. Sizin nasıl favori bir araba üreciniz varsa, bunlarda öyle.

-Hızlı araba istiyorsanız Spor arabası alacaksınız.
-Hızlı protein istiyorsanız whey protein alacaksınız.

İki farklı ürün.

Probolic yavaş emilimli proteinler içeriyor. Nitrotech ise Whey protein (kompleks)

Sadece spor sonrası kullanacaksanız Nitrotech.
Yatmadan önce de kullanmayı düşünüyorsanız Probolic daha mantıklı.

Popülerlik açısından Nitrotech, ancak önemli olan hangi zamanda kullanılacağı.

Her sporcunun favori markası vardır. Sizin nasıl favori bir araba üreciniz varsa, bunlarda öyle.

-Hızlı araba istiyorsanız Spor arabası alacaksınız.
-Hızlı protein istiyorsanız whey protein alacaksınız.

Kesinlikle haklısınız.thums: Bana hızlı emilimi olan protein tozu lazım.:)

Back
Yukarı