Muscletech Nitro-Tech

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    2.567
umur35 sende mi optimumdan muscletech e transfer oldun :)

değerli arkadaşlarım;

nitrotech hardcore 'un içerik olarak bu üründen ne kadar farkı vardır?

kinaye tamam da umur, seni de transfer etmişler işte :D

bu arada değerli arkadaşlarım ürün bugün elime ulaştı, nitrotech artık proseries adı altında üretiliyormuş ve size çok güzel bir haberim var ki bundan %80 ininizin haberi vardır ama ben daha yeni öğrendim, proseries de artık 20gr değil 25 gr protein vaaaaarrrr :) yaşasın demek istiyorum.Bunun yanında içerik son derece zengin hatta şöyle söyliyim için de az da olsa creatin monohydrate bile var çok enteresan gerçekten.Ürünü henüz denemedim bugün 18:00 sularında idmana gidicem, deneme amaçlı ekstaradan idmandan 40 dk önce bir ölçek alıcam bakalım neler yaşanıcak.Adamlar gerçekten çok iddalı bir ürün yapmışlar utanmasalar kutunun üstüne 14 gün kullanın jay cutler olmasanız bile amca oğlu olursunuz yazacaklarmış.Deneyimlerimi burdan paylaşacağım.

saygılarımı sunarım

sayın deathlifter bu söylediklerinizin bilincindeyim, hiçbir şekilde hiçbir supplemetten mucize beklemiyorum, nitrotechten tek beklentim optimum whey 'e oranla recovery yi daha kaliteli yapsın, ve ağırlık artışı yaşayabiliyim, sadece bu kadar.
optimum kullanırken idman öncesi bazen öğün kaçırdığım zamanlarda bir shake içip ekstra bir enerji buluyordum vucudumda belki placebo etkisidir bilemem, açıkçası bu sefer de sadece deneme amaçlı alıcam normalde idman öncesi kullanılması bence de gereksiz

ürünü bugün idmandan sonra kullanmaya başladım, idmandan hemen sonra 2 ölçek aldım ve gördüm ki 2 ölçek bana fazla, bir önceki sayfada bazı arkadaşlarımızın yaşadığı gibi bağırsak bozulması sorunu yaşadım, idmandan sonra yeterli beslenemediğim için şimdi yatarken de bir ölçek aldım, ama bundan sonra yatarken almayı düşünmüyorum açıkçası,
sabah uyanınca bir ölçek, idmandan sonra bir ölçek benim için kafi olacaktır.
Bu arada; aslında yatarken almalımıyım almamalımıyım netleşmedi kafamda, forumda bazı yazılar alınması doğrudur diyor, bazı yazılar gereksiz diyor.
Bu arada chocolate milkshake kullanıyorum ve tek kelimeyle naaaleeet olası bir tadı var, aşırı tatlı ve ilacımsı nalet bir koku saçıyor etrafa.

saygılar

major24 gereksiz mesaj yazmışsın gibi geliyor, neticede kullanan hani aromayı kullandıysa ona göre der, buradaki aromaların hiç birini kullanmayan da seçeneği ne yapsın
bak murat öztürk muzlu ve çikolatalıyı öneriyor sana

Vanilla Cake Batter Strawbery Chocolate 3'ünüde içtim arkadaşlar midem sabah kaldırmıyo diyenler strawbery gibi bir hata kesinlikle yapmasın zevk meselesidir diyecegim ama en güzeli bulabilirseniz Vanillia cake batter aromalısı sütle uyumlu ahengi bozmuyor

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 23:22 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 23:18 ----------

bir tozdan bu kadar şey beklemeyin hangi marka olursa olsun yani idman öncesi alacağınız tozun idmana hetkisi olmayacaktır, etkiler uzun vadede çıkar, pre workout değil bu whey protein.

Bu düşüncene şu şekilde katılıyorum ilk kez başladıgında ilk haftalarda hisssediyorsun fakat sonralarda ekstra takviye istiyor gibi 5. kutum bitti ona regabetten yazdım ama bünye meselesi herkesde farklı etki gösterebilirr

tekrar herkeze selamlar değerli arkadaşlarım;

ilk kutum bitti yarın ikinciye başlıyacağım, aşşağı yukarı 17-20 gün falan oldu sanırım, önce kullanımımdan bahsedeyim, idman günleri 3 ölçek , off günler 2 ölçek olmak üzere kullandım.
İlk gün isal yaptı sonra bir daha böyle bir sorun ile karşılaşmadım.
Tadı başlarda berbat ötesiydi fakat daha sonra alıştım o kadar da kötü olmadğına kanaat getirdim(chocolate milkshake)
En çok merak ettiğim şey abartıldığı kadar bir güç artışı yapacakmıydı acaba?
7.günde benchte 5 kilo arttı :) 15.günde bir 5 daha arttı.Başladığımdan bu yana toplam 10 kilo arttı.
Gelelim recovery ye; en büyük beklentimin olduğu nokta buydu aslında yaptığım sert idmanlarda bir türlü sağ çıkamıyordum ağrılar geçmek bilmiyordu, nitrotech recovery konusunda optimumun çokta ötesinde değildi bence ama optimuma kullanırken ki halime göre az da olsa recovery konusunda iyi yönde bir fark gördüm.
Sivilce kesinlikle yapmadı, midemi bozmadı(ilk gün hariç) , optimum kullanırken şişkinlik sıkıntısı çekerdim, nitrotech bana çok hafif geldi nitrotech ten 30-40 dk sonra hayvanlar gibi yemek yiyebiliyordum gayet aç bir şekilde.
Bana sorarsanız optimumdan daha iyi çözünüyor, ben hep su ile tükettim.
Kullandığım 17-20 günlük periyotta bel bölgem sabit kalırken bana 2 kilo aldırdı bu açıdan memlun kaldım.
2.kutuya yarın başlıyca bu çilek aromalı bakalım 2.kutunun sonuna kadar neler yaşınacak, şimdilik nitrotec ten memlunum fakat 2.kutu bitene kadar gözlemleri sürdüreceğim.

saygılarımla

beyler bende bir şey soracağım ben bu body building işinde yeniyim şuan kollarım 33 cm eğer bu ürünü 8 hafta kadar kullanırsam kollarım kaç cm'e çıkar ve ürüne vereceğim toplam para ne kadar tutar. şuan kollarım ayda 2cm civarı büyüyor.
cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

beyler bende bir şey soracağım ben bu body building işinde yeniyim şuan kollarım 33 cm eğer bu ürünü 8 hafta kadar kullanırsam kollarım kaç cm'e çıkar ve ürüne vereceğim toplam para ne kadar tutar. şuan kollarım ayda 2cm civarı büyüyor.

43cm falan olur ama cok sismesini istemiyosan yarım ölcek kullanırsın o zaman 38 olur.

kollarınız ayda 2 cm mi büyüyor? Sanırım siz bu dünyadan değilsiniz nasıl başardınız bunu anlamadım, herhalde kolun ayda iki santim büyümesi için her ay en az 4 kilo kas kütlesi arttırmanız lazım, bir insan evladı sabah ajşam obur cubur yiyerek bile bir ayda yağ kütlesini 4 kg arttırması çok zor olsa gerek, sizi canı gönülden tebrik ediyorum mucizevi bir insansınız.
Muscletech nitrotech size ne kadar fayda sağlar bilemem ama ben kullandım faydasını gördüm ağırlıklarım arttı, kilom arttı.

Arkadaşlar ikinci kutudan devam ediyorum,bu sefer ki çilekli ve şunu söyliyim tadı bence harika yani özellikle chocolate milkshake ile kıyaslarsam çoook çook daha güzel, ayrıca çok daha kolay çözünüyor, kokusu oldukça hoş.Bakalım kutu sonunda durum ne olacak.

saygılar

slm arkadaşlar ürün mükemmel ben 3 kutu bitirdim. salam çalışırsanız etkisini göreceksiniz.
ben spor öncesi ve spor sonrası kullanıyorum . 10 numara ürün .nitro tech pro

cevaplarınız için tşk. inş öle sonuç alırım .ben bişey daha sorucam bazı arkadaşlar yurt dışından kargo dahil 85 dolara getirtilebileceğini söylemiş eğer bilen varsa buna nasıl ve nerden(tel,adres,web adresi vb) ulaşabileceğimi yazarsanız çok sevinirim şimdiden teşekürler.

Back
Yukarı