diez ben kullandım inan çok kaliteli gerçi benim kullandığım hardcore versiyonuydu ama yinede cidden ürün üzerinde emek var belli.
bodybuilding.com dan 4 lb. si 50 dolar civari seninde vurguladığın gibi buda işin Türkiye kısmının içler acısı halini ortaya yeterince sermektedir.
excursion yeni bodyci olmadığını biliyorum..ama fiyat/performans oranında optimum iyi..nitrotech devamlılığı olmayan bir ürün pahalı olduğu için..birde almışken enaz 2kutu alacaksın ki etkisini daha iyi gösteriyor..şirket ideal 6 hafta kullanın diyor buda 4 kutu yapar..
Nitrotech Hardcore aldım, vanilyalısı, sütle karıştırdığımda tadı güzel, ancak suyla berbat bir tadı oluyor, hele içtiğimde en son yudumlarında bir acılık geliyor ağzıma, sizinkiler de böyle mi acaba?
Mumkundur.Bende Mesotech kullaniyorum gercekten suyla tadi cok kotu.Aci bir tat yok daha dogrusu tatsiz boyle unlu su iciyormusum gibi geliyor ve midemi cok kotu yapiyor.Aslında ben de düşündüm de aspartam değildir bence o, birincisi tatlı olması lazım, 2.si suyun içinde daha iyi çözünür, sanırım içine ne buldularsa koydukları için değişik bir maddenin acı tadı, noxplode'da da varmış öyle bir tat, belki nitric oxide booster tarzı bişiler olabilir...
arkadaşlar nitro tech iyi diyorsunuz ama bunun içeriği ne ki bu kadar geliştiriyor zararı varmı bilen biri söylesin