Muscletech Nitro-Tech

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    2.567
cevaplarınız için tşk. inş öle sonuç alırım .ben bişey daha sorucam bazı arkadaşlar yurt dışından kargo dahil 85 dolara getirtilebileceğini söylemiş eğer bilen varsa buna nasıl ve nerden(tel,adres,web adresi vb) ulaşabileceğimi yazarsanız çok sevinirim şimdiden teşekürler.

Arkadaşım seni yemişler sende sazanlık yapmışsın :)

Bu işler öyle cm hesabıyla yapılmaz sadece bu gibi tozlarlada büyümez hiçbir şekilde kolların veya başka biyerin. Sen protein tozuna hiç bulaşmadan günlük proteinini besinlerden al bak o zaman nasıl büyüyor kasların.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 00:59 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 00:57 ----------

Ayrıca dünya üzerindeki hiçbir kol ayda 2cm büyümez.
(Kriptondan geldiysen o ayrı)

Arkadaşım seni yemişler sende sazanlık yapmışsın :)

Bu işler öyle cm hesabıyla yapılmaz sadece bu gibi tozlarlada büyümez hiçbir şekilde kolların veya başka biyerin. Sen protein tozuna hiç bulaşmadan günlük proteinini besinlerden al bak o zaman nasıl büyüyor kasların.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 00:59 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 00:57 ----------

Ayrıca dünya üzerindeki hiçbir kol ayda 2cm büyümez.
(Kriptondan geldiysen o ayrı)

keklemeye çalıştıklarını bende biliyorum orası umrumda değil zaten insanların çok takıldığı nokta 2 cm demem ama belirttiğim gibi ben bu spora yeni başladım ve başlarda hızlı artış olması normal. olmaz diyorsunuz ,inanmıyorsunuz ama bu ölçülmüş birşey sonuçta senin veya bir başkasının inanıp inanmaması hiç umruda değil.Burada bir şey soruyorum insanlar başka yere takılıyor eğer sorduğum soruya cevap verecekseniz verin yada bırakın bunu herkez için söylüyorum

siz belli bir mantık çerçevesi içerisinde olan şeyler yazarsanız insanlar düzgün cevap verirler, fakat siz tutar da benim kollarım ayda 2 cm ölçü alıyor derseniz tabi ki insanlar sizi ciddiye almazlar, çünkü siz de insanları ciddiye almamış oluyorsunuz.Bakın siz ölçtürmüş olabilirsiniz fakat yanlış ölçmüşsünüz demek ki.Sizin dediğiniz imkan dahilinde olabilecek birşey değil mutlak surette yanlışlık var.

Neyse konuya dönelim , eğer ki ciddi bir spor geçmişiniz olmaksızın body building'e yeni başlamış biriyseniz nitrotech sizin protein tozunuz olmamalı bence , optimum alabilirsiniz mesela daha uygun olacağı kanaatindeyim

keklemeye çalıştıklarını bende biliyorum orası umrumda değil zaten insanların çok takıldığı nokta 2 cm demem ama belirttiğim gibi ben bu spora yeni başladım ve başlarda hızlı artış olması normal. olmaz diyorsunuz ,inanmıyorsunuz ama bu ölçülmüş birşey sonuçta senin veya bir başkasının inanıp inanmaması hiç umruda değil.Burada bir şey soruyorum insanlar başka yere takılıyor eğer sorduğum soruya cevap verecekseniz verin yada bırakın bunu herkez için söylüyorum

Insanlar 2 cm'e takılmıyor, senın beklentılerıne ve etkılerını sorma bıcımıne takılıyor.. ;)

Yoksa cogumuz ayda 2 cm alabıldık ılk aylarda, orda sorun yok.. (Kendı adıma dedım ama bu ısı bılınclı yapan cogu kısı aynı durumdadır..)

anladığım kadarıyla yağ yakmak , incelmek gibi hedefleriniz var, nitrotech maximum kas kütlesine ulaşmak isteyenlerin bir numaralı tercihi olmalı bence çünkü nitrotech kullanırken bariz bir şekilde kilo alıyorsunuz.

Evet, 3 aylık süreç dahilinde öncelikli olarak yağ yakmak amacım. Ama bunun yanında kas kütlesini koruyucu (hatta azami olarak artırmaya yönelik) egzersizlerle takviye yapıyorum.
haftanın 3 günü vg antrenmanı ardından kardio
diğer 4 günü de sadece kardio ve karın calısmak üzere.

Forumdan ve cesitli dergilerde ögrendiğim kadarıyla yag yakmak demek sadece diyet + kardio demek değil, yani kas kütlesini artırınca otomatik olarak daha fazla yag yakıyoruz. Bu nedenle yag yakmayı kendime tek hedef gibi görmüyorum, %51 yag yakımı %49 kas kütlesi olabilir olsa olsa. Bundandır ki, protein alımı en az diyet öncesi kadar önemli. Şu anda optimum %100 gold kullanıyorum animal cuts'a daha baslamadım. Musletech'in marifetlerini yeni ögrendim ve tüm sayfaları yalayıp yuttum :) Şimdiki kararım ise su yönde: optimum whey + animal cuts + diyet + kardio + opsiyonel olarak amino şeklinde.

Ama şu anda bir arkadaşım amerika'da ve ordaki muscletech fiyatları $49 şeklinde sanırım, ondan 1nitro 4lbs , 1animal cuts ve 1optimum whey 5lbs getirtmeyi düşünüyorum ceyiz niyetine:) yag yakımı hedefime ulaşınca muscletech'i tozlu raflardan indiririm:)

okuduğunuz bilgiler muhakkak doğruluk payına sahip fakat dediğiniz kadar kolay değil malesef , genel olarak insanlar yağ yakım ve kas kütlesi ekleme işlemlerini ayrı ayrı yapmayı tercih ediyorlar, bu sayede hem kas kütlesi artışından maximum verim alıyorlar hem yağ yakımından maximum verim alıyorlar.
Bence sizinde dediğiniz gibi yağlardan kurtulup , maximum kas kütlesi inşasına geçtiğiniz zaman nitrotech i kullanın.

bence makul gibi gözüküyor, fakat şöyle bir durum var doğruluğu ne derece kesin bilmemekle beraber; forumda şu tarz yazılar ve bu yazıları destekleyen başka yazılar da okudum, ''amino tabletlerin devri kapanmıştır, amino tabletler hem protein bakımından zengin değillerdir, hem de yeni nesil protein tozlarının bu amino tabletlerin içerdikleri mühim amino asitleri içerdiğini.'' Bu durum açıkçası bana oldukça mantıklı geldi, şahsen ben bir kimya öğrencisi olarak kullandığım bütün supplementlerin içeriklerini ayrıntılı olarak araştırırım ve gayet mantık gözüküyor.Bu durumun doğru olduğunu farzedersek extra amino tablet kullanmanın mantığı yok, zaten optimum whey mühim amino asitler bakımından oldukça zengin.

nitro tech hardore pro serısın cıleklısını aldım, çikolatalısı ıle cok mu fark vardır?
daha mı ıyı cıkolatalısı?

markaların içerikleri farklıdır, aynı markanın farklı aromalarının içerikleri aynıdıri bunu kim demişse body building'in ne olduğundan haberi yoktur herhalde...

Beyler renkler ve zevkler tartisilmazdir, sonucta bu bir damak tadi..Su kötü bu iyi diye birsey yok, deneyin ve hangisini begeniyorsaniz ona devam edin yada hepsini begeniyorsaniz benim gibi degisikli kullanirsiniz. Su anda cileklisini kullaniyorum ben, bu nitro tech in yenisi cikmis ve sadece cileklisi var dedi adam aldim ve güzel tadi, bidahaki sefere degisiklik olsun diyede cikolatalisini alirim.

vanilyalısı çok mu kötü? çileklisine mi yönelmeli?

genelde vanilyalı veya çikolatalı kullanırım diğer markalarda o yüzden bunda da vanilyalı almayı düşünüordum ama çok kötü ise değiştireyim...

Malebolgia; ben chocolate milkshake ve çilekli kullandım, şu anda da çilekli ile devam ediyorum, şunu net söyliyebilirm ki, cükülatalısının tadına alışmam 2 haftamı aldı, ve 2 hafta boyunca içmek ızdırap oldu, fakat çilekliyi ilk içişimde çok beğendim bence oldukça hafif bir tadı var, ayrıca kokusu da son derece güzel, bir de sütle karıştırırsan dünyanın en güzel milkshake'ı oluyor o derece bence, ben genelde su ile içerim bence su ile de çukulatalıya kıyasla tadı çok daha güzel.
Bence tada önem veren arkadaşlar çilekliden şaşmasın.

saygılar

ben çileklisini aldım kendime kızdıgım günlerde sadece kullanıyorum( amaç kendimi cezalandırmak) çok kötü bir tat inan ki bana bu çilekliyi bedava verseniz genede almam. kutununun diplerine gelmem 4 ayımı aldı halen bitmedi amacım önumuzdeki 2 ayda bitirebilmek :)(2 lbs bir de)

Yurtdışında çıkan bir arkadaşımdan rica ettim, bu hafta içi elimde olucak inşallah.
ABD'den 2lbs'liğini (muzlu) 50 dolara almış.

Kullanım olarak düşüncem:

Antreman günü

sabah bir ölçek + antreman öncesi bir ölçek + antreman sonrası bir ölçek

Off günü

sabah bir ölçek + yatmadan önce bir ölçek olarak düşünüyorum.

Belirttiğim kullanım şekline dair öneri ve tavsiyesi olan var mı?

Back
Yukarı