Muscletech Nitro-Tech

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    2.567
Yurtdışında çıkan bir arkadaşımdan rica ettim, bu hafta içi elimde olucak inşallah.
ABD'den 2lbs'liğini (muzlu) 50 dolara almış.

Kullanım olarak düşüncem:

Antreman günü

sabah bir ölçek + antreman öncesi bir ölçek + antreman sonrası bir ölçek

Off günü

sabah bir ölçek + yatmadan önce bir ölçek olarak düşünüyorum.

Belirttiğim kullanım şekline dair öneri ve tavsiyesi olan var mı?

Antrenman öncesi ve yatmadan önce alınması cok gerekli değil.
Antrenman sonrası ve sabah alınması yeterli.
Hele ki 2 lbs, yazdığın gibi kullanırsan 10-15 günde biter valla :)

arkadaşım eğer 2lbs ise zaten küçük ben senin yerinde olsam sadece spordan sonra alırım, onun dışında sabah istiyorsan kefir(içerisindeki maya tarafından tüm kazeini whey proteinine çevrilmiş sıvı) veya normal, daha ucuz bir whey kullan, antrenmandan 1 saat önce de baika bir markanın wheyini kullana bilirsin
ayrıca gece yatmadan öcne de boşver ozaman kazein daha mantı8klı bir seçim olacaktır wheye göre

arkadaşım eğer 2lbs ise zaten küçük ben senin yerinde olsam sadece spordan sonra alırım, onun dışında sabah istiyorsan kefir(içerisindeki maya tarafından tüm kazeini whey proteinine çevrilmiş sıvı) veya normal, daha ucuz bir whey kullan, antrenmandan 1 saat önce de baika bir markanın wheyini kullana bilirsin
ayrıca gece yatmadan öcne de boşver ozaman kazein daha mantı8klı bir seçim olacaktır wheye göre

Su kefır olayını burada veya ayrı bır baslık acıp daha ayrıntılı anlatabılır mısın, merak ettım ılk defa duydum bunu?..

vanilyalısı çok mu kötü? çileklisine mi yönelmeli?

genelde vanilyalı veya çikolatalı kullanırım diğer markalarda o yüzden bunda da vanilyalı almayı düşünüordum ama çok kötü ise değiştireyim...
ben de diğer tozlarda vanilyayı beğenirdim ama bunun vanilyalısının vanilya ile alakası yok. vanilyalı dediğin beyaz olur içimi hafif olur bu sarı ve ağır ve berbat.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 10:00 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 09:57 ----------

Beyler renkler ve zevkler tartisilmazdir, sonucta bu bir damak tadi..Su kötü bu iyi diye birsey yok, deneyin ve hangisini begeniyorsaniz ona devam edin yada hepsini begeniyorsaniz benim gibi degisikli kullanirsiniz. Su anda cileklisini kullaniyorum ben, bu nitro tech in yenisi cikmis ve sadece cileklisi var dedi adam aldim ve güzel tadi, bidahaki sefere degisiklik olsun diyede cikolatalisini alirim.
deneyin diyorsunuz da ürün pahalı beğenmeyince geri iade edemiyorsunuz ve 1 kutu 1 ay gittiğine göre vakit kaybetmeye gerek yok. ben değişiklik olsun diye denedim boyumun ölçüsünü aldım bazıları iğrenç ötesi. çikolatalı dışına çıkmayın derim.

tad konusunda nasıl berbat veya harika gibi yorumlarda bulunuyorsunuz anlamıyorum, göreceli kavramlar bunlar. çikolata vanilya ve çileklisini kullandımi vanilyalısı bana güzel geldii çileksi ise berbat; ama bir başkası da(yukarda bir arkadaş) çileksine bayılmış bu tarz yorumlar neden yapılıyor anlam veremiyorum mesajın başında BANA GÖRE çok güzel, BANA GÖRE kötü tabiri kullansanız tamam ama direk onu alma şunu al gibi yorumların pek sağlıklı olduğunu düşünmüyorum.

Bu urun creatin iceriyor ayrica disardan takviyeye gerek yok mu? Ayrica baktim malesef creatin degeri yazmiyor. Bi olcekte kac mg oldugu. Zaten creatin komplexi kullaniyorum 3000 mg. Bu urunu creatinle kullanmak sakincali midir?

nitro-tech pro da 5 gram cratin kombinasyonu var(yani 1 ölçek de olsa nitrotech pro aldığın gün creatin almana gerek yok)
ama normal nitro-tech de zaten creatin monohidrat var, yani zaten en ucuz türü, sen dışarıdan ek olarak alabilirsin(tahminimce 1.5gram falan vardır, içindekiler kısmında sıralama en çoktan en aza doğru sıralanıyor, en tepede creatinmonohidrat var)

Bu nitro-tech hardcore icin mi gecerli normal dedigin bu mu?
Arti bu urun gunluk sadece bi olcek mi tuketiliyor?

Bu durumda Whey destegi lazim. Gunluk protein ihtiyaci icin. Keza bi olcekte 20 g protein var. Ben twinlab whey kullaniorum bi olcek 25 gunde 3 defa. Animal pum creatin complex le birlikte.

normal dediğim n-t hardcore evet
yani 1 ölçek de olsa nitrotech pro aldığın gün creatin almana gerek yok)
1 ölçek de olsa derken 1 de olsa 2 de olsa 3 de olsa... anlamında
yani pro series kullandığın gün creatin almana gerek kalmaz
ama hardcore series kullanıyorsan bence her ne kadar kullanırsan kullan 4-5 gramc reatin almalısın(tabi günde 1 kutu kadar abartılı miktarda olmadığını fazediyorum)
ben olsaydım n-t i sadece antrenmandan sonra kullanırdım, gün içinde whey kullanmak bence çok doğru değil
gün içinde whey kullanacaksan bulabildiğin en ucuzunu kullan bence
ama whey yerine lor tüketebilirsin yağsız karbonhidratsız, bence güzel bir alternatif olur

Genelde Whey i spordan hemen sonra kullanirim arkasindan 1 saat sonra bi olcek daha alirim gece de yatmadan once yag orani dusuk sutle alirim. Gun icinde ogunlerden zaten yeteri kadar protein aliyorum sabah daha yuleme baslio. Simdi bu bilgiler isiginda planim su normal beslenmeye devam ederim antrenman sonrasi hemen nitro yu cakarim, 1 saat sonra whey yatarken de sutle whey alirim. Zaten spordan once animali kullaniorum.

Nitro'yu spor sonrasi hemen mi yoksa 1 saat veya yarim saat sonra mi oneriosun?

KESİNLİKLE spordan hemen sonra, ama bunu abartıp son tekrarın bittiği gibi hemen koşturup wheye gitmene gerek yok ama ne kadar çabuk alırsna okadar iyi
ben antrenmanımın son hareketinin aralarında hazırlamaya başlıyorum, evde olduğum için daha kolay oluyor tabi
ayrıca antrenmandan sonra yemek yeme şansın varsa 2. e whey kullanmana gerek yok antrenman bittiği gibi alman yeterlidir
antrenmandan 45-60 dakika önce whey almak benim kas ağrılarımı çok azalttığı için bazen antrenmandan 1 saat önce de aldığım oluyor sen de deneyebilirsin

ama şunu söyleyeyim yatmadan önce sütü sonuna kadar destekliyorum ama kesinlikle wheyle almana katılmıyorum, aslında süt bu durumda harikadır çünki 1 litresinde hem 28gram kadar kazein hem de 7 gram kadar whey var, yani gh salgısına yardımcı olacak kadar çabuk sindirilen protein de içeriyor gece boyunca anti katabolik etki yuapacak kadar da casein içeriyor
bence yatmadan öcne whey i boşver 1 litre süt iç ama yatmadan yarım saat önce al ki idrar sorunu yaşamayasın, gece uykun bölünmesin

Antrenman oncesi aldigim zaman midemde siskinlik yaratiyor. Antrenmandan 2 saat oncesi yedigim carb li ve proteinli yemek yeterli bence Animali ac karnina almak lazim aksi taktirde etksini cok sonra hissedebiliorum. Antrenmandan 1 saat sonra almak daha mantikli.

animal derken hangi ürününden bahsediyorsunuz?
ayrıca eğer mide de şişkinlik yapıyorsa dediğiniz gibi antrenman öncesi öğün de yeterli olur, ama yumurta/tavuk gibi ortalama bir sürede sindirilen protein ve kırmızı et/peynir gibi yavaş sindirilen protein içeren besinlerde ekleyin

Back
Yukarı