Muscletech Nitro-Tech

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    2.567
herkes bu üründen kısa zamanda şöyle yarar gördüm böyle gelişme sağladım demiş ama bir nokta atlanılıyor galiba. Benim bildiğim diğer whey protlarda bunun gibi creatin yok??(universal , optimum) Creatin de zaten kaslarda su tutup yalancı bir hacim sağlaması yapabiliyor , bırakırsanız o su hacmi gidecektir tabi.

Bunun dışında whey dışı madde istemiyorum porsiyonun içinde , tercihim universal kutusu bitince optimum olucak sanırım.

Son düzenleme:
öncelikle ben ürünü gayet beğendim.. fakat son kullanma tarihi konusunda sorunlar yaşıyorum.. amerikan malı olduğu için ürünün son kullnma tarihinde ilk sayı ay mı? yoksa gün mü? yardımcı olurdanız sevinirim çünkü kullanmaktan çekiniyorum süresi doldu düşüncesiyle:)

bir tozdan bu kadar şey beklemeyin hangi marka olursa olsun yani idman öncesi alacağınız tozun idmana hetkisi olmayacaktır, etkiler uzun vadede çıkar, pre workout değil bu whey protein.

sayın deadlifter, izninizle bir kaç soru sorucam pre work out ne demek?, pre work out idmana etki eden supplementler mi oluyo, yani nox falan gibi mi ? bilmediğimden soruyorum, protein toz u sprodan önce etki etmiyor mu? mesela yarışmalarda falan işe yarar mı yüzme, koşu öncesi alsak? son olarak birde ntirotech pre work out 47 diye bi ürün çıkmış bir bilginiz varmı?
şimdiden teşekkürler.bench_O

Pre workout antrenman oncesi demek, yani pre workout supplementi idmandan yarim saat-15 dakika once alirsiniz. Bu agirliklari daha kolay kaldirmanizi saglayip, enerjinizi artiracak boylece antrenmanda yikim cok az olacaktir. Whey protein elbette antrenmandan oncede alinabilir sonrada. Sadece bazi urunler sadece buna ozel uretilmistir. Whey sulu olarak antrenmandan yarim saat bir saat once almaniz yeterlidir.

pre work out 47 ye baktim birde [FONT=Verdana, Arial, Helvetica][SIZE=-1][FONT=Verdana, Arial, Helvetica][SIZE=-1]post-training olarak [/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana, Arial, Helvetica][SIZE=-1][FONT=Verdana, Arial, Helvetica][SIZE=-1]Nitro Isolate 65 Pro Series cikarmislar. Saglam urunlere benziyorlar.
[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT]

arkadaşlar ben bu ürünün yeni cıkan pro serisinden aldımm çilek aromalı .ürünü şekırda karıştırdıktan sonra içerken dibinde sarı deniz kumu tanecikleri gibi şeyler var karışmıyo cözülmüyo ve gercekten tatsız ser bunlar ne acaba ban talaş gibi geldi bilgisi olan var sa

arkadaşlar ben bu ürünün yeni cıkan pro serisinden aldımm çilek aromalı .ürünü şekırda karıştırdıktan sonra içerken dibinde sarı deniz kumu tanecikleri gibi şeyler var karışmıyo cözülmüyo ve gercekten tatsız ser bunlar ne acaba ban talaş gibi geldi bilgisi olan var sa

Nasıl karıştırdınız ? shaker kullandınız mı ?

evet shaker kullandım aroması gayet güzel ama ürürnü ne kadar karıştırırsam karıştırim dibinde talaş tanecikleri gibi sert şeyler var ürürnün kutusundan birde xl tşöt cıktı cok büyük ürünü adanada amerikan pazarından aldım

chocolate mılk shake sakın kullanmayın derım 4 lbs elımde var zor zar ıcıyorum ,tadı twınlab ın cıkolota aromasıylaa aynı tamamen salonda kı arkadaslardan muz aromalısını aldım , sutle karıstırdım mukkemmell sımdı tekrar sıparıs vercem ama acaba muz mu yoksa cılek mı alsam kararsızım , performans konusuna gelınce bundan once 2 ay twınlab ve dymatıze kullandım , bunun 15 gunde verdıgını onların 2 ayda verdıklerıylee asla karsılastıramazsınızz. bır not daha eklıyım 3 yıldırr spor yapan mukkemmel bır fızıge sahıp arkadasım vardı kendısı nıtrotech abonesı adam 1.5 ay sporu bıraktı acayıp bır hacım kaybettı belkıde forumda creatının su toplayıp yalancı bır hacım yapması olayı sanırım dogru bunu da belırtmek ısterım

chocolate mılk shake sakın kullanmayın derım 4 lbs elımde var zor zar ıcıyorum ,tadı twınlab ın cıkolota aromasıylaa aynı tamamen salonda kı arkadaslardan muz aromalısını aldım , sutle karıstırdım mukkemmell sımdı tekrar sıparıs vercem ama acaba muz mu yoksa cılek mı alsam kararsızım , performans konusuna gelınce bundan once 2 ay twınlab ve dymatıze kullandım , bunun 15 gunde verdıgını onların 2 ayda verdıklerıylee asla karsılastıramazsınızz. bır not daha eklıyım 3 yıldırr spor yapan mukkemmel bır fızıge sahıp arkadasım vardı kendısı nıtrotech abonesı adam 1.5 ay sporu bıraktı acayıp bır hacım kaybettı belkıde forumda creatının su toplayıp yalancı bır hacım yapması olayı sanırım dogru bunu da belırtmek ısterım

Ticari kaygılardan kaynaklanan bir takım üretim ve pazarlama stratejileri, mesela o tozun içindeki maddelerden dolayı bıraktığın anda kasların küçülmesi ve aynı büyüklük hissini başka tozun vermemesi. İçindeki kreatinden olabilir bilemiyorum.

Kişilerin üzerindeki psikolojik etkileri ve kendilerini o tozdan dolayı büyüdüklerine inandırmaları. Aslında başka bir marka da kullansan aynı ölçüde büyüyeceğin halde kendini bir şekilde kandırman.

gibi etkenleri çıkarıp objectif olarak değerlendirebilirsek daha güzel olur bence.

Ama sonuçta şu var ki insan kendini nasıl mutlu hissediyorsa öyle yaşamalı şahsen o tozu kullanıp kendini mutlu hissediyorsan bunu parayla ölçemezsin kullan derim ama iş gerçekten de kasların büyümesi konusu ise bence muscle tech yalancı bir büyüme sağlıyor. Kimbilir onu kalıcı hale getirmek de belki sporcunun elinde ama bende ki etkisi böyle oldu, senin anlattığın da beni doğruluyor.

aldımm : ) 907 gramlık olandan ... çilek - muz aromalı ... üstünde yazan tarife göre kullanırsak 1 haftada bitiyor , 2şer 2 şer günde 3 defa diyo , 6 ölçek yani, her ölçek 28.5 grammış , 170 grama denk geliyor , 5 günde bitiyor ... bence günde 6 ölçek abartı olur biraz ... 3 ölçek yeterli ...

Son düzenleme:
ilk günlerde tadı güzel geliyordu ama artık midemi bulandırmaya başladı , dün kusmamak için kendimi zor tuttum , lanet bi çilek aroması geliyor , ara sıra geğirtiyor . iğrençç ......... protein takviyeleri hep toz şeklinde mi ? bunun hapı falan yok mu :S

ilk günlerde tadı güzel geliyordu ama artık midemi bulandırmaya başladı , dün kusmamak için kendimi zor tuttum , lanet bi çilek aroması geliyor , ara sıra geğirtiyor . iğrençç ......... protein takviyeleri hep toz şeklinde mi ? bunun hapı falan yok mu :S

GNC QNT Protein Shake Tetrapak- Vanillia.

Param var diyorsan alabilirsin. 330 ml ' si 6 lira.

Pre workout antrenman oncesi demek, yani pre workout supplementi idmandan yarim saat-15 dakika once alirsiniz. Bu agirliklari daha kolay kaldirmanizi saglayip, enerjinizi artiracak boylece antrenmanda yikim cok az olacaktir. Whey protein elbette antrenmandan oncede alinabilir sonrada. Sadece bazi urunler sadece buna ozel uretilmistir. Whey sulu olarak antrenmandan yarim saat bir saat once almaniz yeterlidir.

pre work out 47 ye baktim birde [FONT=Verdana, Arial, Helvetica][SIZE=-1][FONT=Verdana, Arial, Helvetica][SIZE=-1]post-training olarak [/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana, Arial, Helvetica][SIZE=-1][FONT=Verdana, Arial, Helvetica][SIZE=-1]Nitro Isolate 65 Pro Series cikarmislar. Saglam urunlere benziyorlar.
[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT]

çok teşekekkür ederim, izninizle bir soru daha sorucam..
sizce optimum hydrowhey mi yoksa nitrotech mi?

arkadaşlar öncelikle hepinize slm lar.2 ay önce vucut geliştirme sporuna başladım ve bazı yönlendirmeler doğrultusunda protein takviyesine dün itibariyle amerikadan getirdiğim muscletech whey protein başladım.yanlız bi sorum olacak ürünü amerikadaki satıcısı MONSTER MİLK adında bir protein tozu tavsiye etti ve tek kullanımlık 50 grmlık poşetlerde epey aldım bu ürün hakknda bilginiz varsa ve paylaşırsanız sevinirim çünkü araştırdım pek kullanan bulamadım şimdiden teşekkürler.

Arkadaşlar selamlar, ben 34 yaşındayım yaklaşık 1.5 yıldır çok fazla ağır antreman yapmamakla birlikte çok kaslı bir vücuda sahip değilim. Çünkü gelişim çok yavaşladı. Yaşın vermiş olduğu gerileme kendisini göstermeye başladı. Bir ara Muscletech Nitro-tech 4lbs kullandım ve etkisini hissettim antreman sonrası yorgunluk hissini kaldırdı ama gelişim dersen öle aman aman değil. Şimdi Yine protein tozu Muscletech Nitro-tech Hardcore Pro 4 Lbs. ile Amino 2700 almayı düşünüyorum. Yalnız şöyle bir durum söz konusu bende yağ oranı biraz fazla yediklerime pek dikkat etmiyorum ve bu ürünler ile birlikte Muscletech HYDROXYCUT kullanmayı düşünüyorum. Bu ürünlerin hepsini kullandığım zaman vücudumda negatif bir şey söz konusu olur mu? Örneğin böbreklerimde veya ne biliyim herhangi bi yerinde? Çünkü çok fazla tablet yutmam gerekecek. Onun dışında bu ürünleri nasıl kullanmalıyım? Tam doğru şekilde adetleri nasıl belirlemeliyim? Tam anlamı ile böle bir ürün gamını nasıl doğru bir şekilde kullanmalıyım ki gerçek etkisini alabileyim. Konu hakkında yardımlarınız bekliyorum. teşekkürler..

Back
Yukarı