Muscletech Nitro-Tech

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    2.567
benim soruma cevap verebilcek kapasitede kimse yokmu?

Kapasitem yeterli mi bilemiyorum:)

Ama cevapliyayim:

Son arastirmalar esas alndiginda kreatin ara verilmeden kullanilmasinin guvenli oldugu aciklandi.

Bireysel olarak dusuncem her 4-6 hafta bir 1 haftalik aranin tum supplementlerde verilmesi yonunde.

Kapasitem yeterli mi bilemiyorum:)

Ama cevapliyayim:

Son arastirmalar esas alndiginda kreatin ara verilmeden kullanilmasinin guvenli oldugu aciklandi.

Bireysel olarak dusuncem her 4-6 hafta bir 1 haftalik aranin tum supplementlerde verilmesi yonunde.

Cevap gelmeyince o yuzden oyle bişi soyledım yanlıs anlama.Tesekkurler cevabın icin

vg baslayalı 3 hafta oldu.. daha öncede bi gecmisim vardı .. uzun arastırmalar ve yazılarınız üzerine bu ürünün çok etklili olduğunu öğrendm... acaba şuan kullanabilirmym... ? 3 hafta olmasına karsın ?

Arkadaşlar bunu almayı düşünüyorumda amino asitler mi daha iyi yoksa bumu? vücuda şekil vermem lazım antremanla..

tadı iğrenç.bağırsakları darmaduman ediyor sürekli lavaboya sürüklüyor.arkadaşım ishal oldu.çocuk antremandan önce kullandığı tozu biceps antremanını yarıda bırakıp klozete bıraktı.o değil donuna bırakacaktı neredeyse.bende bin pişman oldum aldığıma.o yüzden ON Gold Standart'a devam...

Nitrotech Performance serisi fiyat olarak pahalı ancak
bir o kadar da etkili bir ürün olduğunu düşünüyorum.

selamlar 3 aydır bu spora başlamış bulunuyorum son bir aydır spor salonumdaki Antrenör'ün tavsiye üzerine zayıf olduğum için kg almama yardımcı olması için karbonhidrat almamı önerdi bende yine bu siteden okuduğum yazılar tavsiyeler üzerine ON Seriuss Mass ürününü kullandım faydasınıda gördüm 67 kg idim 70.5 kg oldum 1 ayda aldığım ürün bitmek üzere.

sizlere sormak istediğimde protein takviyesine geçiş yapmayı düşünüyorum bunu yine spor hocamda tavsiye etti kullanabilirsin hatta bu markayıda MuscleTech: NITRO-TECH onun tavsiye üzerine araştırıyorum iki ürün arasında kaldım ON Optimum Gold Standard mı ? NITRO-TECH mi ? kafam karışık aralarındaki kalite farkı ne ?

birde NITRO-TECH (kırmızı kutu ) var NITRO-TECH Hardcore (gri kutuda) farkı nedir bu iki ürünün ikiside protein tozu değilmi ? tşkler..

Optimum bittikten sonra bu ürünü aldım ancak içimi çokmu kötü anlamadım son yudumda midemi bulandırdı çikolatalısı. kusacak gibi oldum ve koca bi kutu nasıl biter bu tatla bilmiyorum.

içimi kolaylaştırmak için önerisi olan varmı arkadaşlar ?

selamlar 3 aydır bu spora başlamış bulunuyorum son bir aydır spor salonumdaki Antrenör'ün tavsiye üzerine zayıf olduğum için kg almama yardımcı olması için karbonhidrat almamı önerdi bende yine bu siteden okuduğum yazılar tavsiyeler üzerine ON Seriuss Mass ürününü kullandım faydasınıda gördüm 67 kg idim 70.5 kg oldum 1 ayda aldığım ürün bitmek üzere.

sizlere sormak istediğimde protein takviyesine geçiş yapmayı düşünüyorum bunu yine spor hocamda tavsiye etti kullanabilirsin hatta bu markayıda MuscleTech: NITRO-TECH onun tavsiye üzerine araştırıyorum iki ürün arasında kaldım ON Optimum Gold Standard mı ? NITRO-TECH mi ? kafam karışık aralarındaki kalite farkı ne ?

birde NITRO-TECH (kırmızı kutu ) var NITRO-TECH Hardcore (gri kutuda) farkı nedir bu iki ürünün ikiside protein tozu değilmi ? tşkler..

On Optimum G.Standart fiyat,kalite ve servis açısında daha uygun.etkiside bana göre muschletechden daha iyi.

Yenisinide eskisinide kullanmış biri olarak söyliyim ben arada fark göremedim tadı bile nerdeyse aynı o yuzden yenisine okadar para vermeyin eski formul ile devam edin derim.

Arkadaşlar çok fazla yağ almadan kas kütlesi kazanmak istiyorum beslenmeme dikkat ediyorum ve ek olarak antrenman öncesi ve sonrasında bcaa kullanıyorum.. Muscletech Nitrotech'e baktım içeriği çok iyi görünüyor yani bence tam da yağsız kas kütlesi isteyenler için ideal diyebiliriz. Peki, bu dediklerimi sağlayan bildiğiniz başka whey protein var mı? Bilgisi olan varsa paylaşabilir mi şimdiden teşekkürler..

Arkadaşlar şu an Multipower markasının All-In-One Xplode ürününü ve Weider'ın Mega Forte amino asidini kullanıyorum.Musletech'in bu ürünü de çok iyi deniyor.Xplode %50 protein %30 karbonhidrat karışımı bir ürün.Musletech'in bu ürününü almam mantıklı olur mu yoksa farklı bir ürüne mi yönelmeliyim?Eğer bu ürünü alırsam antrenman sonrası 1 ölçek Xplode ile karıştırmayı düşünüyorum.Yani antrenman sonrası 1 ölçek Xplode 2 ölçek de nitro-tech.Sizin tavsiyeniz ne olur?

Nitro-Tech bugün aldım bakalım.1.8kg 180TL. Antrenman sonrası 1 ölçek kullandım.Sizce bu üç ürünü nasıl kombine edeyim?Yardımcı olursanız çok memnun kalırım.

Selamın aleyküm,ben 18 yaşındayım boyum 180 kilom 75 kemiklerim iri ve yapılı birisiyim ama kaslarım zayıf,hocam beni zayıf görüyor gainer al diyor ama ben kendimi açıkcası hiç zayıf görmüyorum amacım fit ve vücut hatları belli olan birisi olabilmek protein tozu mu karbonhidrat mı kullanmalıyım? protein tozu ise nitrotech bana yeterli olur mu?

Aynı sorun bendede var kardeşim soruna cevap bulabildin mî ?

vericeğiniz paraya yazık oNalın optimum dünyada lider olma yolunda tadı etkisi mükemmel bu ürünler artık türkiyede çok kötü ve tavsiye edilmiyor

Back
Yukarı