Muscletech Nitro-Tech

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    2.567
ok,
öncelikle bir özet yapayım o zaman, body'e klio almak için başladım.
1 yıl içinde 56 dan 68'e çıktım (yağ oranım çok değişmedi) ve 4-5 aydır tek bir kilo dahi alamadım. bu sürede optimum whey ve hardline progainer kullanmaya devam ettim ama nafile. yağ oranım zaten çok değildi, hala da değil. bu kadar çok övgüyü görünce bunu da denemek istedim. sonuç yine sıfır. ölçülede de bir değişiklik olmadı. bu arada genetik olarak çok da yatkın olduğumu söyleyemem irileşmeye sanırım,kol ölçüm 25 di 33-34 e anca çıkabildim. diğer arkadaşları yanıltmasın diye söylüyorum bunu.

spora başlamadan önce çok yiyemezdim, spora başladığımdan beri öğün sayımı arttıramasam da daha dikkat etmeye ve daha çok yemeye çalıştım.
bu ürünü kullanırken de standart üç öğünümü yemeye, atıştırma olarak da ballı çerez, nutella vs yemeye devam ettim.

belki de vücut bir yerden sonra supplmenetlere tepki vermeyi bırakıyordur diye düşünmeye başladım. bir iki ay kadar protein+gaineri kesmeyi düşünüyorum.

Merhabalar;

sanırım protein tozunu adana amerikan pazarından temin eden bi siteden aldığını söylemiştin. Adana amerikan pazarında satılan protein tozlarının Bulgar üretimi ve sahte olduğu söyleniyor. Dediğim gibi bir söylenti ben de ordan almayı düşünüyodum fakat söylentiyi duyunca ve yazdıklarını okuyunca iyice kafam karıştı duh

Bilgisi olan adanalı arkadaşlar yardımcı olabilirse seviniriz

Bilen bilmeyen konuşuyor, Bu ürünü kullanıp çok memnun kaldım sadece fiyatı biraz tuzlu oda imkanınız varsa verilebilecek bir miktar etkisini çok kısa bir sürede gösteriyor. Şuan maddi durumumdan dolayı başka markalara yönelicem, yoksa asla şaşmıycam bir protein tozudur

optimum whey'den sonra kullandığım en etkili proteinlerden biri. ancak fiyat olarak gramajı az bir ürün bu yüzden çabuk tükenebiliyor. ayrıca içeriğinde optimum vs göre biraz daha fazla kimyasal var diye duymuştum ama ne kadar doğru bilemem. yine de etkisi ve tadı güzel bir ürün.

ürünü alalı iki hafta oldu antreman önce ve sonrası kullanıyorum dinlenme gününde sabah kalkarken içiyorum etkisi bence iyi çok çabuk toplarlama sağlıyor aynı markanın Phase8 ürüne alacağım ona kadar verdim kısaca beslenmeye ve çalışmaya devam tadı hakkında çok şey söylenmiş ben çilekli aldım gayet iyi hem su ile hem süt ile karışım tadında ...

Ben nitrotech kullanmış biri olarak weider dan sonra en iyi protein tozudur nitro-tech in içersinde kreteinde var optimum ws saf whey proteindir yani enerji artışı da sağlıyor ve kretein sayesinde kaslarda su topluyor ve daha çok şişiriyor optimum saf whey proteindir nitro-tech hem whey hem performans serisidir yanılgıya kapılmayın

arkadaşlar öncelikle aranızda olmaktan mutluluk duyuyorum daha önce spor geçmişim yok ve 2 ay dır spora başladım 1,78 boy ve 70 kiloyum yuzde 16 vucut yaglılık oranım var sorum ; sabah 8 de iş başı yapıyorum 5:30- paydos 6:30 da ise spora başlıyorum saat 12 de öğle yemeği var saat 6:30 a kadar bir protein bar ve elma yiyip gidiyorum.Protein tozu olarak hardline whey3 matrix çalıştığım için öğün arasında alabileceğim söylendi sindirimi yavas ve karşımı fazla dediler. muscletec nitro-tech kas kütlesini artırır diyorlar fakat kimileride yeni başlayanlar için optimum gold standart tavsiye ediliyor. Tavsiyeniz nedir ?

Merhaba arkadaşlar 1 yıldır düzenli olarak bu sporu yapıyorum boyum 1.78 kilom 72. Vücudum belli bir seviyeye geldi fakat bundan sonra gitmediğini fark ettim antrenmanlar verimli geçiyor fakat gelişme çok az. Elimden geldiğince de iyi besleniyorum(öğrencilikte olabildiği kadar :) ) hedefim bir 3 kg daha kas eklemek(biliyorum zor ama uzun vade de olası) bu ürünü kullanmamı önerir misiniz? Önerirseniz ne kadar bir süre kullanmalıyım?

Optimuma 170 lira veren adam Nitro-teche 190 lira verir. 20 lira için bu ürüne çok pahallı denilmez. 50 ve üstü olsa anlarım. İnternet fiyatlarını bilmem dükkana gidip alacak arkadaşlara söylüyorum.

nitro-tech performance series ilk kutum bitmek üzere, gerçekten bana faydası dokundu 4 ay aradan sonra 1 ay önce nitro ile antrenmanlara başladım tekrardan, kolumda 0,60cm lik büyüme oldu belki antrenmanların da etkisi var kaslar yeniden çalıştığı için pump etkisi oldu ama ürün gerçekten iyi. ant. günleri 2 boş günler 1 ölçek kullandım. antrenman önce güç de sağlıyor. bu aradabultimate aol ile kombine ettim

iyi akşamlar ürünü bu akşam aldım ildefa protein tozu kullanıyorum tadı 300ml su ile nesquikten bir farkı yok

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 21:57 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 21:32 ----------

ayrıca arkadaşlar proteintozunu aldığım arkadaş kendide sporcu sadece spordan sonra bir ölçek al dedi forumuda incelediğim kadarıyla günlük 3-4 ölçek kişinin isteğine göremi nasıl kullansak daha iyi olur acaba yardımcı olurmusunuz

Midesinde problem yaşayan arkadaşlar varmış. Sebebi ürün içerisindeki sindirim enzimlerinden kaynaklı sanırım, içeriğinde sindirimi kolaylaştıran Amylase ve Papain var.

Son kullanma tarihi yaklaştığı için eski seri ürünü 90 TL gibi bir fiyata satın aldım. Daha önce bu ürünün kullanmamıştım ilk defa sabah aç karnına içtim, bağırsaklarımı bozdu. Normalde aç karnına hiç protein tozu içmedim, sanıyorum bu yüzden oldu.

Ürün bir cok sitede 140-150 bandinda fiyatlaniyor artik. Ustelik Shaker verenler bile var, dolayısıyla bu fiyat dururken ben baska marka satin almam.

Back
Yukarı