woodoo
Üye
Nitro-Tech bugün aldım bakalım.1.8kg 180TL. Antrenman sonrası 1 ölçek kullandım.Sizce bu üç ürünü nasıl kombine edeyim?Yardımcı olursanız çok memnun kalırım.
Fiyatı baya artmış
Nitro-Tech bugün aldım bakalım.1.8kg 180TL. Antrenman sonrası 1 ölçek kullandım.Sizce bu üç ürünü nasıl kombine edeyim?Yardımcı olursanız çok memnun kalırım.
ok,
öncelikle bir özet yapayım o zaman, body'e klio almak için başladım.
1 yıl içinde 56 dan 68'e çıktım (yağ oranım çok değişmedi) ve 4-5 aydır tek bir kilo dahi alamadım. bu sürede optimum whey ve hardline progainer kullanmaya devam ettim ama nafile. yağ oranım zaten çok değildi, hala da değil. bu kadar çok övgüyü görünce bunu da denemek istedim. sonuç yine sıfır. ölçülede de bir değişiklik olmadı. bu arada genetik olarak çok da yatkın olduğumu söyleyemem irileşmeye sanırım,kol ölçüm 25 di 33-34 e anca çıkabildim. diğer arkadaşları yanıltmasın diye söylüyorum bunu.
spora başlamadan önce çok yiyemezdim, spora başladığımdan beri öğün sayımı arttıramasam da daha dikkat etmeye ve daha çok yemeye çalıştım.
bu ürünü kullanırken de standart üç öğünümü yemeye, atıştırma olarak da ballı çerez, nutella vs yemeye devam ettim.
belki de vücut bir yerden sonra supplmenetlere tepki vermeyi bırakıyordur diye düşünmeye başladım. bir iki ay kadar protein+gaineri kesmeyi düşünüyorum.
vericeğiniz paraya yazık oNalın optimum dünyada lider olma yolunda tadı etkisi mükemmel bu ürünler artık türkiyede çok kötü ve tavsiye edilmiyor
güvenilir bir marka olmasıyla 81 tane başlık altına girmiş olması arasındaki bağlantıyı anlamadım biraz açar mısın ?güvenilir bir marka mı sonuç olarak bugüne kadar 81 tane başlık altına girmiş ??