Muscletech Nitro-Tech

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    2.567
Son kullanma tarihi yaklaştığı için eski seri ürünü 90 TL gibi bir fiyata satın aldım. Daha önce bu ürünün kullanmamıştım ilk defa sabah aç karnına içtim, bağırsaklarımı bozdu. Normalde aç karnına hiç protein tozu içmedim, sanıyorum bu yüzden oldu.
Demiştim ancak sanırım midemi üşüttüğüm için böyle oldu. Sadece ilk sefer bağırsaklarımı bozdu şuan hiçbir sorun bulunmuyor.

herkes göklere çıkarmış ama bende kullandım bu ürünü 1 ay.şu ana kadar 4 farklı whey kullandım.fiyatını-performans orantısını es geçiyorum sadece performans olarak en dipdeki marka kullandıklarım arasında.diğer ürünler optimum bsn hardline

Merhaba arkadaşlar nitro tech başarılı bir ürün çoğu kişiye göre ama içerisinde ki BCAA ve Glutamin oranlarının ne olduğunu bilen var mı ? Optimum gold whey e veya başka bir ürüne göre oranlarının düşük olduğunu mağazada satıcı söylemişti , siz ne diyorsunuz ?

Ben bu ürünü Muscletech Amıno Fx ile kombine ediyordum gayet de verimli oluyordu.....Artık Mustletech Amino Fx diye bir ürün yok....Fakat Muscletech Amıno Buıld Performance Serıes 270 gr diye bir ürün çıkmış .....Sizce ikisini karıştırsam sıkıntı çıkar mı ?

Ben bu ürünü Muscletech Amıno Fx ile kombine ediyordum gayet de verimli oluyordu.....Artık Mustletech Amino Fx diye bir ürün yok....Fakat Muscletech Amıno Buıld Performance Serıes 270 gr diye bir ürün çıkmış .....Sizce ikisini karıştırsam sıkıntı çıkar mı ?[/
Bildiğim kadarıyla amino build üst düzey bir ürün, zaten performance series diye geçiyor bu yüzden... Dozunu fazla abartmadan kullanabilirsin bu kadar üst düzey bir ürüne fazla yüklenmek doğru olmaz...

Yalnız ürün içeriğini muscletech gizlemiş bcaa oranını göremedim.

ozman bu ürünün yanında bcaa ile glutamin takviyesi şart

musclepharm re-con - assault -unüversal beef ve nitrotec performanse serisi protein tozu kullanıyorum bende ama serbest kullanıyorum spordan önce assault spordan sonra bzen re-con bazen nitro tech gün içerisinde beef içiyorum

Peki nitro tech tad konusunda ne diyebilirsin

Daha önce ne kullanıyordun çikolatalı mı aldığın ?

Bana kalsa en iyisi bsn derdim fakat bu ürün çok övüldü onun için aklımı çermiş durumda arkadaşım 2 kutu bitirdi faydasını baya bir gördü

Back
Yukarı