fatihkaynar
Üye
demekki damak zevkin uymuyor ilk başta bende yadırgamıştım ama suyla içiliyor suyu fazla kat biraz
nutrex bcaa drive en fazla etki aldığım bcaa ürünü desem abartı olmaz, tablet olmasına rağmen. ultra saf bcaa diye geçiyor zaten. 2:1:1 dizilimi gayet makul. nutrex ürünleri gerçekten işe yarıyor zaten bütün ürünlerini ultra saf yapıyor, verim almak kolaylaşıyor, tabi iyi kombin dogtu beslenme ve iy çalışmaylabugün nutrex bcaa drive aldım bakalım etkisi nasıl kullandınız mı arkdaşlar
bunu nasıl kullanmalıyım spor öncesi ve sonrası olarak kaç adet almam lazımbodyfo
nutrex bcaa drive en fazla etki aldığım bcaa ürünü desem abartı olmaz, tablet olmasına rağmen. ultra saf bcaa diye geçiyor zaten. 2:1:1 dizilimi gayet makul. nutrex ürünleri gerçekten işe yarıyor zaten bütün ürünlerini ultra saf yapıyor, verim almak kolaylaşıyor, tabi iyi kombin dogtu beslenme ve iy çalışmayla
antrenman 30-45dk öncesi 5 tablet alacaksın bol suyla. boş günlerde de bi öğünün yanında veya 2 öğün arası almalısın sana kalmış o. kullanım şekli böyle.bunu nasıl kullanmalıyım spor öncesi ve sonrası olarak kaç adet almam lazım
Arkadaslar bu ürünü aldım spordan önce 1 ölçek spordan sonra 1 ölçek alıyorum içinde 1 ölçekte 30 gr protein toplam 60 gr protein burdan alıyorum sizce nasıl bir hareket yapıyorum iyi mi kötü mü
ne kdr süredir spor yapıyorsun
sağol dostum bakalım nasıl etki edecekantrenman 30-45dk öncesi 5 tablet alacaksın bol suyla. boş günlerde de bi öğünün yanında veya 2 öğün arası almalısın sana kalmış o. kullanım şekli böyle.
sabah uyanınca da alabilirsin antremandan önce almak yerine nasıl fayda görecegin degişir birer ay ikisini de deneyerek daha iyi olanı secebilirsin
ben hem sabah kalkar kalmaz alıyom hemde antreman öncesi ve sonrası banada öyle kullanmak dhaa iyidir demişlerdisabah uyanınca da alabilirsin antremandan önce almak yerine nasıl fayda görecegin degişir birer ay ikisini de deneyerek daha iyi olanı secebilirsin
günde üç kez birer ölçek kullanıyorsan şimdilk biraz fazla bence sabah ve ant öncesi yarım ölçek sonrasında bir ölçek daha mantıklı bence yine de sen bilirsin tabikiben hem sabah kalkar kalmaz alıyom hemde antreman öncesi ve sonrası banada öyle kullanmak dhaa iyidir demişlerdi
Arkadaşlar merhaba,
Uzun araştırmalarım sonucu ve tavsiyeler üzerine bu ürünü aldım. Kullanım şekli ile ilgili bir kaç sorum olacak;
Karın bölgesinden kilo vermeye çalıştığım göz önüne alınırsa, Gün de üç kez mi iki kez mi idealdir? Sabah yarım ölçek alınabilir deniyor.
Antrenmandan yarım saat mi bir saat mi önce alınmalı? Su ile karıştırılırsa yarım saat, süt ile ise 1 saat deniliyor.
Spordan hemen sonra mı alınmalı, yoksa yarım saat beklemeli mi? Aldıktan ne kadar sonra yemek yenmeli?
Daha yolun başındayım, kısa sürede güzel sonuçlar aldığımı gördüğümden bu sporu ilerletmek istiyorum, araştırarak ve yardımlarınızla daha iyi sonuçlar almaya çalışacağım.
kaç senedir spor ile uğraşıyorsun? genel kullanm ant günleri 2 boş günler 1 ölçek. antrenmandan 1 saat önce ve antrenmandan hemen sonra. boş günlerde de protein ihtiyacına göre örneğin kahvaltı yapamadan çıkıyorsan evden sabah içebilirsin en azından yıkımı önler besler (ama kahvaltı mutlaka yap)Arkadaşlar bu ürünü aldım, yanında power amino 5600 var. boy 1.93, kilo 94 bunları sizce nasıl kombine edebilirim, yağsız kas kütlesi istiyorum. bu ürünü mesela kaç ölçek almam gerekir ?