Muscletech Nitro-Tech

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    2.567
Bilmiyorum 400-500 ml su koydum olmadı 400 ml sütle denedim olmadı tatlı olması ağır geliyor bana şeker oranı yüksek hani universal gain fast 3100 kullandım onun tadı bile bu kadar ağır gelmedi bana

Hayır kullanmadım hiç

bodyfo
bugün nutrex bcaa drive aldım bakalım etkisi nasıl kullandınız mı arkdaşlar
nutrex bcaa drive en fazla etki aldığım bcaa ürünü desem abartı olmaz, tablet olmasına rağmen. ultra saf bcaa diye geçiyor zaten. 2:1:1 dizilimi gayet makul. nutrex ürünleri gerçekten işe yarıyor zaten bütün ürünlerini ultra saf yapıyor, verim almak kolaylaşıyor, tabi iyi kombin dogtu beslenme ve iy çalışmayla

bodyfo

nutrex bcaa drive en fazla etki aldığım bcaa ürünü desem abartı olmaz, tablet olmasına rağmen. ultra saf bcaa diye geçiyor zaten. 2:1:1 dizilimi gayet makul. nutrex ürünleri gerçekten işe yarıyor zaten bütün ürünlerini ultra saf yapıyor, verim almak kolaylaşıyor, tabi iyi kombin dogtu beslenme ve iy çalışmayla
bunu nasıl kullanmalıyım spor öncesi ve sonrası olarak kaç adet almam lazım

Arkadaslar bu ürünü aldım spordan önce 1 ölçek spordan sonra 1 ölçek alıyorum içinde 1 ölçekte 30 gr protein toplam 60 gr protein burdan alıyorum sizce nasıl bir hareket yapıyorum iyi mi kötü mü

Arkadaşlar merhaba,
Uzun araştırmalarım sonucu ve tavsiyeler üzerine bu ürünü aldım. Kullanım şekli ile ilgili bir kaç sorum olacak;

Karın bölgesinden kilo vermeye çalıştığım göz önüne alınırsa, Gün de üç kez mi iki kez mi idealdir? Sabah yarım ölçek alınabilir deniyor.
Antrenmandan yarım saat mi bir saat mi önce alınmalı? Su ile karıştırılırsa yarım saat, süt ile ise 1 saat deniliyor.
Spordan hemen sonra mı alınmalı, yoksa yarım saat beklemeli mi? Aldıktan ne kadar sonra yemek yenmeli?

Daha yolun başındayım, kısa sürede güzel sonuçlar aldığımı gördüğümden bu sporu ilerletmek istiyorum, araştırarak ve yardımlarınızla daha iyi sonuçlar almaya çalışacağım.

Arkadaşlar merhaba,
Uzun araştırmalarım sonucu ve tavsiyeler üzerine bu ürünü aldım. Kullanım şekli ile ilgili bir kaç sorum olacak;

Karın bölgesinden kilo vermeye çalıştığım göz önüne alınırsa, Gün de üç kez mi iki kez mi idealdir? Sabah yarım ölçek alınabilir deniyor.
Antrenmandan yarım saat mi bir saat mi önce alınmalı? Su ile karıştırılırsa yarım saat, süt ile ise 1 saat deniliyor.
Spordan hemen sonra mı alınmalı, yoksa yarım saat beklemeli mi? Aldıktan ne kadar sonra yemek yenmeli?

Daha yolun başındayım, kısa sürede güzel sonuçlar aldığımı gördüğümden bu sporu ilerletmek istiyorum, araştırarak ve yardımlarınızla daha iyi sonuçlar almaya çalışacağım.

Nitrotech'te yağlanma gibi bir sorun yaşamassın bu gainer'lar gibi kilo aldırıcı bir ürün değildir.Antrenman'dan yarım saat önce 1 ölçek ve antrenman bittikten hemen sonra 1 ölçek şeklinde 200-300 ml su ile karıştırıp kullanmanı öneririm kana çok daha çabuk karışıp antrenman'da alman gereken proteini almanı sağlar.Eğerki süt ile karıştıracaksan yağsız light süt ama vücudundaki yağ oranı az ise yarım yağlı süt kullanabilirsin.

Arkadaşlar bu ürünü aldım, yanında power amino 5600 var. boy 1.93, kilo 94 bunları sizce nasıl kombine edebilirim, yağsız kas kütlesi istiyorum. bu ürünü mesela kaç ölçek almam gerekir ?

Arkadaşlar bu ürünü aldım, yanında power amino 5600 var. boy 1.93, kilo 94 bunları sizce nasıl kombine edebilirim, yağsız kas kütlesi istiyorum. bu ürünü mesela kaç ölçek almam gerekir ?
kaç senedir spor ile uğraşıyorsun? genel kullanm ant günleri 2 boş günler 1 ölçek. antrenmandan 1 saat önce ve antrenmandan hemen sonra. boş günlerde de protein ihtiyacına göre örneğin kahvaltı yapamadan çıkıyorsan evden sabah içebilirsin en azından yıkımı önler besler (ama kahvaltı mutlaka yap)

Arkadaşlar merhaba, bu ürünü 2 aydır kullanıyorum çok etkili gerçekten yağsız bir şekilde yavaş yavaş bir hacim kazanmanızı sağlıyor.
Benim soracağım soru, ben sadece antreman günleri kullandım ve içinde kreatin olduğundan dolayı bırakıp normal bir protein kullanmayı düşünüyorum.
Bu ürünü her ay kullanmam bir zarar verir mi lütfen bilgisi olan cevaplasın.

Back
Yukarı