Muscletech Nitro-Tech

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    2.567
valla dostum ekşimsi bir tat yok çok şekerli çok tatlı olduğu için zor içiyorum içerkende farklı olan bir tat daha geliyor oda artık neyse kokusu ile tadı aynı değil

valla dostum ekşimsi bir tat yok çok şekerli çok tatlı olduğu için zor içiyorum içerkende farklı olan bir tat daha geliyor oda artık neyse kokusu ile tadı aynı değil
neli hocam senin ki ? benimki çikolatalı ondan mı acaba ? dediğin gibi çok tatlı çok şekerli ilk içtiğinde bogazını gıcık ediyor gibi hatta..ben ilk basta cok tedirgin oldum acaba çakma ürün mü diye ama hala emin değilim işte..kafamızı çok karıştırdılar...

Açıkçası bu ürünü 300-350 ml yağsız süt ile shaker ile yaklaşık 1 dakika yoğun karışıtırarak içiyorum ne çok tatlı ne de ekşi bir tat alıyorum. Hatta önceki versiyon hardcore series den daha az tatlı bu performance series.

eğer dediğiniz gibi tatlı ve ekşi değilse bendeki ürün orjinal olmayabilir.çünkü benimki bal gibi tatlı ve hafif ekşi..şimdi bir dahaki maaşımla yenisini alacam internetten alacam bu sefer güvenilir bi site bulursam..ve ikisini karşılaştıracam bakalım tat farkı olacak mı....

nitro-tech performance series ilk kutum bitmek üzere, gerçekten bana faydası dokundu 4 ay aradan sonra 1 ay önce nitro ile antrenmanlara başladım tekrardan, kolumda 0,60cm lik büyüme oldu belki antrenmanların da etkisi var kaslar yeniden çalıştığı için pump etkisi oldu ama ürün gerçekten iyi. ant. günleri 2 boş günler 1 ölçek kullandım. antrenman önce güç de sağlıyor. bu aradabultimate aol ile kombine ettim
hocam sen ne ile içiyorsun bu ürünü? su? süt ? meyvesuyu ?

hocam sen ne ile içiyorsun bu ürünü? su? süt ? meyvesuyu ?
ben hiç bir zaman tad a önem vermem çünkü bu sporu ağız tadıma uygun içeekler içeyim diye yapmıyorum. bir amacım var ve bu amaca giden yolda yapılan herşey beni amacıma yaklaştırıyor. Bu yüzden aldığım her ürünü su ile tüketirim, kana çok daha hızlı karıştığı etkisi daha iyi olacağı içinç kaldı ki suyla bile tadı güzel arkadaşım sıkıntı olmaz:)

ben hiç bir zaman tad a önem vermem çünkü bu sporu ağız tadıma uygun içeekler içeyim diye yapmıyorum. bir amacım var ve bu amaca giden yolda yapılan herşey beni amacıma yaklaştırıyor. Bu yüzden aldığım her ürünü su ile tüketirim, kana çok daha hızlı karıştığı etkisi daha iyi olacağı içinç kaldı ki suyla bile tadı güzel arkadaşım sıkıntı olmaz:)
Cevabın için teşekkür ederim
Bende genelde supplementlarımı su ile tüketiyorum dediğin mantıktan dolayı..fakat senin fikrini şu yönde almak istedim..su ile içerken bana ilk etapta çok şekerli ve hafif ekşimsi bi tat geldi..ilk defa kullanıyorum muscletech nitrotech...yani bu normal mi?yoksa başka bi tadı mı var?umarım anlatabıldım derdimi dostum...

Cevabın için teşekkür ederim
Bende genelde supplementlarımı su ile tüketiyorum dediğin mantıktan dolayı..fakat senin fikrini şu yönde almak istedim..su ile içerken bana ilk etapta çok şekerli ve hafif ekşimsi bi tat geldi..ilk defa kullanıyorum muscletech nitrotech...yani bu normal mi?yoksa başka bi tadı mı var?umarım anlatabıldım derdimi dostum...
o tadın gelmesi normal, benimkinde ekşi bir tat yoktu hiç, ama çok şekerli geldiği doğru başta, 1 haftadan sonra alışıyorsun ve o kadar şekerli gelmiyor

Arkadaslar su tat olaylarina, üstündeki etiket yırtıktı, icinde renkli maddeler var, acaba bozuk mudur gibi seylere takılmayın. Bu kadar korkmaniza (takıntılı olmanıza) gerek yok. Azcık rahat olun. Belli baslı bilindik siteler var. 10 dklık bir arastırmayla tüm güvenilir siteleri ögrenirsiniz. Onlardan aldiktan sonra kontrol etmeniz gereken tek sey son kullanma tarihidir. Kimse size zarar verecek ürün satmaya cesaret edemez(büyük siteler). Gidip de tanimadiginiz bir adamdan aldiysaniz orası ayrı. Ama asla supplementlerı referanssız almayin. Leblebi tozu satan da var.
Ürünün son kullanma tarihi nerde diye kontrol ettim.
Nitrotechte kapagin oldugu taraftaymis, kutunun altinda olan celltechmis.
İçindeki ölcek yüksek ihtimal kutunun dibinden cıkabilir.
Tadı cok sekerli ve yogundur.Tadı güzel isteyen zahmet edip protein tozu alacagina marketten cikolata alsın.
Kapagin üstündeki etiket yırtık olur, kutu gümrükte acılıp kontrol edilmistir.
Kutular hicbir zmn agzina kadar tozla dolu olmaz, marketten aldıgınız cipsler gibi düsünün.
Kutunun üzerinde ingilizce aciklamalar kapatilip türkçe aciklamali kagit yapistirilmistir, aldigim her üründe vardı bu, yasal zorunluluk olabilir, bilemicem.
Kullanma talimatına gelince kullandiginiz saate bagli olarak neyle icmeniz gerektigini yaziorum. Sabah yari su yari sütle, antrenmandan sonra sadece suyla, gece sadece sütle icin. Antrenmandan önce İçilmez. Antrenmandan önce icip kendini güclü hisseden varsa bu sadece psikolojiktir. İçindeki azıcık amino asitler vs pump etkisi yaratmaz.

• Like
Reactions: HCI
neli hocam senin ki ? benimki çikolatalı ondan mı acaba ? dediğin gibi çok tatlı çok şekerli ilk içtiğinde bogazını gıcık ediyor gibi hatta..ben ilk basta cok tedirgin oldum acaba çakma ürün mü diye ama hala emin değilim işte..kafamızı çok karıştırdılar...

Valla şöyle diyim sana benimkide çikolatalı zaten çoğu sitede çikolatalısı var.Benim miğdem hassastır tadına alışmak için 10 gün boyunca kullandım zar zor tadının çok tatlı olması benim miğdemi bulandırmıştı 1 ölçek yerine 1.5 ölçek koyup koyulaştırmıştım 200 ml suya o şekilde hafif koyu şekilde tadı daha güzel oluyordu fakat ekşimsi bir tat asla gelmedi bana.

Kreatin varmış sözde içinde yalan çıktı gittim kan tahlili yaptırdım kreatinde artış yerine düşme ortaya çıktı.Kullanmadan önce kullandıktan sonra şeklinde kan tahlili verdim faso fiso çıktı[DOUBLEPOST=1389630884][/DOUBLEPOST]hatta karaciğerlerde bilirubin seviyesi yüksek çıktı karaciğer zorlanmış bu nasıl olur dedim ya kullanmaya başlamadan önce kan verdiğimde sıkıntı yoktu

ben güvenilir bir siteden almadım salon hocası getirtti o nedenle insan araştırmak istiyor.Verdiğiniz bilgi ve tavsiyeloer için teşekkürler arkadaşlar...

adsız.JPG
Ne olursa olsun kullandığınız protein tozları karaciğere yükleniyor

Arkadaslar nitrotech alirken ayrica kreatin almaya gerek varmi icinde var diye biliorum ama

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şuanda gözde veya dil altında sararma yok fakat doktor kullanmamı bırakmamı söyledi protein tozunu ayrıyeten alkol kullanıyormusun diye sordu kullanmıyorum diyince hemen bırakmalısın dedi protein tozunu.Ayrıca eğer gerçekten kreatin olsaydı içinde karaciğer enzimlerindeki kreatin miktarı yükselirdi dedi ki fark ortada herhangi bir yükseliş yok buna ilave olarak kan şekeri yükselmiş, nitrotech'in içindeki şeker miktarı çok yüksek sınıra dayanmış benim şeker.

Son düzenleme:
mustafa088, öncelikle geçmiş olsun, doktorunu dinleyerek bir süre ara vermen iyi olabilir. Creatin konusunu biraz karışık bence, ürünün içinde creatine olup olmaması ancak kimyasal analiz yapılarak neticelendirilebilir. Siz uzun süredir creatine kullanıyorsanız belki vücudunuzdaki kreatin üretimi düşmüş olabilir. Creatini bıraktıktan sonraki durumu da kontrol ettirebilirsiniz.
Şeker konusunu ise tam anlayamadım 37 gr lık bir ölçeğin içinde 2 gr şeker var. Bu değere mi yüksek diyorsunuz siz?
Benim genel olarak gözlemlediğim bir şey var supplement konusu ile ilgili. İnsanlar gerekli olandan çok daha fazla supplement kullanıyorlar çoğu zaman. Ne kas kütlesi olarak ne antreman verimi olarak almaları gereken supplementlerin çok daha fazlası vücutlarına giriyor.

Arkadaşım sadece nitrotech kullandım fakat içindeki şeker oranı yazıldığı gibi 2 gr olsaydı o tatlandırıcı tat olmazdı ekstra olarak içindeki tatlandırıcı kan şekerini yükseltmiş bayıyor zaten içindeki o tatlandırıcı belli müddet sonra

Yapay tatlandırıcıların doğal şekerden çok daha yüksek tat vermesi normal bir durum, bu içinde yazandan daha yüksek şeker ihtiva ettiği anlamına gelmiyor. Keşke analiz yaptırabilsek ve sonuçları görebilsek. Yazanlar ile içeriği örtüşüyor mu ben de merak ediyorum açıkçası.
Ben supplement kullanımı ile ilgili genel bir görüşümü paylaşmıştım, size yazılmış bir yazı değildi.

Back
Yukarı