Muscletech Nitro-Tech

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    2.567
Dostum tek istediğim protein tozlarını doktorların araştırıp soruşturması inceleme yapması, sahtekarlığın yaygınlaştığı bir ülkede yaşıyoruz herkez şu insanı nasıl soyarım peşinde yani hal böyle olunca hiçbirşeye güvenemiyorsun yalnış düşünmeyinki ben nitrotech'i kötülemiyorum supplement satıcısını örnek alalım sen hangi ürününe şu zamana kadar kötü dedin herkez satışını yaptığı ürünü över, yok şöyle farklı yok böyle farklı şeklinde anlatır.Spor salonlarında bazı antrenörler öğrendimki öğrencilerini anlaşma yaptıkları sitelere yönlendirerek kar etmeye çalışıyor siz salondaki sporcuları buraya yönlendirin bizde size supplement satışında indirim sağlayalım mantığı. amerikada steroid kullanımı iyice yaygınlaştığında sporcuların zarar görmesinden dolayı onların düşüncesi biz steroidi kaldırıp sporcuları supplement kullanmaya teşvik edemezmiyiz düşüncesi vardı.

Son düzenleme:
arkadaşlar bana bi yardım edicek varmı ben bunu dün aldım 5 6 ölçek kullanılmış olarak aldım fakat bana cok bos geldi ama adam dediki hic bi zaman kutular agzına kadar dolu olmuyor nitrotech performans serisi 1.8kg ağzına kadar dolu oluyormu bilen varmı bilgilendirirseniz sevinirim
20140114_162303.jpg
[DOUBLEPOST=1389709859][/DOUBLEPOST]
arkadaşlar Muscle Tech Nitro Tech kullanan var mı şuanda ? Tadı nasıl ? Ben yeni aldım bal gibi şekerli ve hafif ekşimsi bi tadı var bu normal mi?
ben kullanıyorum tadı baya şekerli hic ekşimsi falan degil bu kadar şekerli olması insanı bayıyor

Hayır en üste kadar dolu olmuyor. Ben de yeni açtım ürünü 1 hafta oldu üzerinde 1/4 veya 1/3 gibi boşluk vardı. Evde mutfak terazisi varsa ölçebilirsiniz.

hassas bir terazide tartıp kesin sonuç alabilirsiniz
bir ölçeğin kilos belli
boş kutunun kilosuda çok azdır
gerisi matematik

Önceki seri hardcore olan daha tatlıydı, bu daha az tatlı bence. Tat olayı nasıl kullandığınıza da çok bağlı. Ben 300-350 ml light süt ile kullanıyorum bana çok tatlı gelmiyor. Tatlı geliyor ise, su/süt yarın yarım yapabilir veya likit miktarını arttırabilirsiniz.

Önceki seri hardcore olan daha tatlıydı, bu daha az tatlı bence. Tat olayı nasıl kullandığınıza da çok bağlı. Ben 300-350 ml light süt ile kullanıyorum bana çok tatlı gelmiyor. Tatlı geliyor ise, su/süt yarın yarım yapabilir veya likit miktarını arttırabilirsiniz.
ben 300ml sütle denedim tatlı geldi iste suylada denicem teşekkürler.
hassas bir terazide tartıp kesin sonuç alabilirsiniz
bir ölçeğin kilos belli
boş kutunun kilosuda çok azdır
gerisi matematik
ya şöyle bi elle var rahat 1 kilo ama güvenemedim iste baskasından olumlu görüş almak insanın icini rahatlatıyor

Nitrotech bence çok iyi yeni kreatin taurinli formülü mükemmel. Fiyatı da iyi bence bir whey proteine göre 160 civarlarında. Diğer protein tozlarının 2300 gramı bu fiyata ama onlar izole whey değil ve formülünde doymuş yağ karbonhidrat oranları yüksek. Nitro tech hiç yağ içermiyor ve karbonhidratla kreatin oranları on numara.

arkadaşlar ben bu ürünü, forumda herkesin çok övmesi üzerine aldım 15 gündür kullanıyorum ama bende bu 15 günde bel çevresinde bir kalınlaşma oldu, kilom sadece bir kg artış görünüyor ama bel çevrem 5 cm değişti benden başka bu şekilde şikayeti olan varmıdır?
antreman öncesi ben 20 dakika önce içebiliyorum antreman ilk saati gibi şekerimi fırlatıyor sanki sonra bir süre halsizlik yapıyor bir süre sonra toparlıyor sanki bunu tozu spordan 1 saat kadar önce içebilsem sanki daha iyi olacak gibi geldi bana bu şekilde kullanmak doğru olur mu?
Bu ara ant.çıkışı akşam saat 21:30 gibi bitiyor sanıyorum akşam yemekleri kaldırmam doğru olacak. Ne gibi bir ant.çıkışı beslenme yapılabilir?
Geçenyıl 23 kg verdim spor + diet ile hedefim, kilo almadan kas kazancı yapmak yağ yakmaya devam...
teşekkürler.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bence ilk kullanacağınız zaman antreman sonrası olması. Antremandan önce kullanacak iseniz 1.30-2 saat gibi öncesini düşünmekte fayda var ara öğün gibi.
Antreman sonrası saat geç olduğu için protein ağırlıklı beslenmenizde fayda var normalde 1 e 2 gibi protein/carb yapıyorsanız 1 e 1 e çekebilirsiniz.

bendeki izlenimde o şekilde oldu sanırım enaz 1,5 saat önce kullanmam doğru olacak, o saatte az miktardada olsa k.hidrat tüketiyordum bu durumda onu ant.çıkışına bırakıp öncesinde sadece nitro kullanmam daha doğru olacak galiba
Nitro nun içinde 2 gr şeker var gibi görünüyor ama yapay tatlandırıcılar fazla galiba bende acayip bir şeker fırlatması yapıyor gibi hissettim. Gün içinde şeker tüketimimi düşük tutmaya çalışınca bir anda nitro şeker yüklemesi gibi geldi bana bir şekilde çözecez bunu işi?

Ben Nitro-tech i 5 aydır kullanıyorm her ay 1 kutu bitiyor kutunun 3 de 1 i boş oluyor Doritos gibi yarısı boş Nitrotech çok faydalı ve etkili içinde kretein bulunduğu için enerjide veriyor Bence sabah aç karnına ve spordan sonra alırım seçim sizin[DOUBLEPOST=1390166726][/DOUBLEPOST]
arkadaşlar ben bu ürünü, forumda herkesin çok övmesi üzerine aldım 15 gündür kullanıyorum ama bende bu 15 günde bel çevresinde bir kalınlaşma oldu, kilom sadece bir kg artış görünüyor ama bel çevrem 5 cm değişti benden başka bu şekilde şikayeti olan varmıdır?
antreman öncesi ben 20 dakika önce içebiliyorum antreman ilk saati gibi şekerimi fırlatıyor sanki sonra bir süre halsizlik yapıyor bir süre sonra toparlıyor sanki bunu tozu spordan 1 saat kadar önce içebilsem sanki daha iyi olacak gibi geldi bana bu şekilde kullanmak doğru olur mu?
Bu ara ant.çıkışı akşam saat 21:30 gibi bitiyor sanıyorum akşam yemekleri kaldırmam doğru olacak. Ne gibi bir ant.çıkışı beslenme yapılabilir?
Geçenyıl 23 kg verdim spor + diet ile hedefim, kilo almadan kas kazancı yapmak yağ yakmaya devam...
teşekkürler.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi[/
Antremandan sonra protein şart ama besin yoluyla proteinlerle değil yağ yapmasının sebebi içinde şeker ve karbonhidrat var diğer protein tozlarına nazaran kaliteli zayıflamaya yönelik istiyorsan %100 de yüz whey kullan dedim 0 karbonhidratlılar

Nitro-tech' in improved formula olanı 0 doymuş yağ ve trans yağ içeriyor, eski formülüne göre çok daha hafif bir tadı var zaten. Diğer çoğu protein tozu doymuş yağ ve trans yağ içerir. Bence sorun protein tozunda değil yediklerinde olabilir, yağ ve karbonhidratı azaltmanı öneririm.

Cevaplar için teşekkürler, yediklerim konusunda haklı olabilirsiniz. Saat yedide iş mesaisi bitiyor. Çık protein iç spor a başla başlamam sekiz oluyor. Saat onda akşam yemeği yemiş oluyorum o saat ten sonra ne yesem sıkıntı. Akşam yemeklerini kaldırdım, çıkışta sadece portein tozu, az miktarda komp.karb. ve proteinli bir şeyler yiyorum.

tapatalk ile cep telefonundan gönderilmiştir.

nitrofull marka protein tozu bundan 10000000000 kat daha iyi geçen içtim 3 ayda şişti vücut kollar 30dan 43 e çıktı o derece[DOUBLEPOST=1390238140][/DOUBLEPOST]

nitrofull marka protein tozu bundan 10000000000 kat daha iyi geçen içtim 3 ayda şişti vücut kollar 30dan 43 e çıktı o derece[DOUBLEPOST=1390238140][/DOUBLEPOST]
Böyle sacma mesajlara aldanmayiniz. Bakiniz yazan kisinin sadece 2 mesaji var. Nitrofull piyasadaki en dandik ürünlerden biridir.[DOUBLEPOST=1390263915][/DOUBLEPOST]
bendeki izlenimde o şekilde oldu sanırım enaz 1,5 saat önce kullanmam doğru olacak, o saatte az miktardada olsa k.hidrat tüketiyordum bu durumda onu ant.çıkışına bırakıp öncesinde sadece nitro kullanmam daha doğru olacak galiba
Nitro nun içinde 2 gr şeker var gibi görünüyor ama yapay tatlandırıcılar fazla galiba bende acayip bir şeker fırlatması yapıyor gibi hissettim. Gün içinde şeker tüketimimi düşük tutmaya çalışınca bir anda nitro şeker yüklemesi gibi geldi bana bir şekilde çözecez bunu işi?

Antrenmandan once karbonhidrat, antrenmandan sonra protein alinir. Bilginiz olsun. Eger proteini antrenmandan once icip de daha iyi performans artisi hissediyorsaniz, icerisindeki az miktarda amino asit yuksek performans saglamaz. Daha cok psikiolojik bir etkidir. Antrenmandan sonra icmek cok daha avantajli ve etkilidir.

3 ayda 13 cm valla çok inandırıcı :)

Ouz ama antremandan önce içmek şu açıdan faydalı, ağırlık kaldırdıkça kan o bölgelere pompalanıcak ve kaslar kanın içindeki proteinden yararlanarak gelişimi hızlanır ve overtraining i önler.

Son düzenleme:
3 ayda 13 cm valla çok inandırıcı :)

Ouz ama antremandan önce içmek şu açıdan faydalı, ağırlık kaldırdıkça kan o bölgelere pompalanıcak ve kaslar kanın içindeki proteinden yararlanarak gelişimi hızlanır ve overtraining i önler.
Antrenmandan önceden kastim yarim saat once icilmesi. Wheyin kana karismasi icin 2 saat lazim. Antrenmandan 2 saat once icecekse o ayri tabi. Genelde antrenmandan once icilecegini dusunenler spor salonuna gidip soyunma odasinda iciolar, daha sonra hazirlanip antrenman yapiolar ve kendilerini guclu hissediolar. Placebo etkisi. Yaniliosam duzelt lutfen :)

Back
Yukarı