mustafa088
Üye
198 TL olmuş supplementler.com'da iyice uçtular.
Hocam özet geçebilir misin ?
Hocam özet geçebilir misin ?
Teşekkürler. Ben iki marka arasında kalmıştım. Dymatize İso 100 ve Muscletech. Bu paylaşımın çok faydalı oldu.Özetle protein tozlarının ve benzeri besin katkılarının kontrolden geçmediği, içlerinde kurşun, arsenik, ve ağır metaller barındığı, bazı markalarda değerlerin çok yüksek olduğu, bazı protein tozlarında söylenenden çok daha düşük protein olduğu (örnek 25 yerine 7 gram) vs.
Muscletech sınıfı geçenlerden. Kırmızı olan sağ taraftakiler de sınıfta kalanlar.
Teşekkürler. Ben iki marka arasında kalmıştım. Dymatize İso 100 ve Muscletech. Bu paylaşımın çok faydalı oldu.
Bunu not aldım. Bir de aklıma gelmişken Dymatize ürünleriyle ilgili olumlu ya da olumsuz bir yorum var mı videoda ? Ben mi kaçırdım yoksa...Ben Ultimate Nutrition Prostar aldım yeni. Geçen hafta 195'e almıştım dün 205 olmuş breh breh. Hani kurlarda da değişme yok. Bu fiyat artışları can sıkıcı... Farmatek'i boykot etmek lazım.
Bu arada tat olarak Ultimate, Muscletech'ten daha iyi. Daha hafif. Suyla bile rahat içiliyor. Antremandan önce bir ölçek + 1 tatlı kaşığı nescafe ile iyi gidiyor.
selam bnde o siteden bulamamıştım daha yeni aldım nitrotech denicem stokta aşağıdaki sitede bulabilirsin.Dediğim gibi stokta yok bu sitede de maalesef.