Muscletech Nitro-Tech

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    2.567
çikolatalı gayet iyi tavsiye ederim

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Teşekkürler on hydro da çikolatalı denemiştim bunda değişiklik olaun diye farklı tat düşündüm,bu arada size bir soru soracağım,nitro tech ve hardcore arasındaki fark nedir,hardcorede daha çok tat seçeneği mevcut bilgilendirirseniz sevinirim

Aynen,gidip kendime nitro tech aldım tadı çok güzel sütlü çikolata tadını anımsatıyor zevkle içtim,hydro whey çok daha şekerli idi bayıyordu beni,bu arada ölçeği biraz küçük gibi geldi,hydrodaki ölçek daha büyük hydrodaki ölçek ile atsam sıkıntı olur mu?Son bir sorum daha olacak haftada çarşamba ve pazar günü off günüm diğer tüm günler çalışıyorum her gün içmemde bir sıkıntı olmaz değil mi?Bazı yorumlarda 6 hafta kullan 2 hafta ara ver diye bir satır okumuştum,ilginiz için şimdiden teşekkürler.[DOUBLEPOST=1395077563][/DOUBLEPOST]
bildiğim kadarıyla piyasada harcore yok nitro-tech yeni seri

definasyon dönemindeyim bana hacim kazandırır çelme takmaz değil mi?

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar ben de bugün nitro tech aldım üç çeyrek ölçeği 350 gr sütle karıştırdım ve bana çok şekerli geldi. Süt oranını arttırsam nasıl olur?

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhaba arkadaşlar ben de bugün nitro tech aldım üç çeyrek ölçeği 350 gr sütle karıştırdım ve bana çok şekerli geldi. Süt oranını arttırsam nasıl olur?

Nitro-Tech'lerin aromaları çok ağır(dı). Tüketilen sıvı miktarı arttırılarak tolere edilebilecek noktaya getirilebilir.

Yani karışıma katmak yerine, şu tüketimini mı artırmamızı tavsiye ediyorsunuz?

Yani karışıma katmak yerine, şu tüketimini mı artırmamızı tavsiye ediyorsunuz?

Protein tozuna katılan süt miktarını arttırarak protein tozunun keskin aromasını seyreltebilirsiniz yani.

Hocam
Nitro-Tech'lerin aromaları çok ağır(dı). Tüketilen sıvı miktarı arttırılarak tolere edilebilecek noktaya getirilebilir.
Protein tozuna katılan süt miktarını arttırarak protein tozunun keskin aromasını seyreltebilirsiniz yani.
nitro techden çıkan ölçek çok ufak kaç gramlık acaba optimum ondaki daha büyük ben bir ölçek alıyorum sabah kalkınca ve spordan sonra.En iyi verimi alabilmek için hangi aralıklarla kaç ölçek atmam gerekiyor?optimumdaki ölçek ile atsam bir sıkıntı olur mu?ilginiz için şimdiden teşekkürler

37 gram bi ölçeği başka ürünün ölçeğiyle kullanırsan kaç gram protein aldığını hesaplayamazsn değerler karışır
bence sabah uyanınca, antrenman öncesi ve sonrası olabilir

37 gram bi ölçeği başka ürünün ölçeğiyle kullanırsan kaç gram protein aldığını hesaplayamazsn değerler karışır
bence sabah uyanınca, antrenman öncesi ve sonrası olabilir

mantıklı kullanım şekli teşekkür ederim,şimdi bir tane hassas terazi almaya gidiyorum böyle olcak gibi değil,çok işime yarayacak ilginiz için teşekkür ederim

Pazar hariç haftanın her günü sabah kalkınca bir ölçek antremandan 30 dk. önce bir ölçek,antremandan hemen sonra bir ölçek olarak kullansam zararı olur mu?

Arkadaşlar ilk defa kullanıyorum bu ürünü, Ankara amerikan pasajından aldım, çok şekerli bir tadı var, daha önce Optimum GS Whey Protein kullandım bu kadar değildi, normal mi acaba?

Arkadaşlar ilk defa kullanıyorum bu ürünü, Ankara amerikan pasajından aldım, çok şekerli bir tadı var, daha önce Optimum GS Whey Protein kullandım bu kadar değildi, normal mi acaba?

Ürünün tadında bır sorun yok benım ıcınde yogun ve sekerli bir tad dı aldıgın yer içinde bende zamanında ordan cok fazla urun aldım herhangı bir sorunla karsılaşmadım tabı orda bır cok bu urunleri satan dukkan var 1 tanesi benım ıcın guvenlı sayılabılecek brı yer ordan aldıysan sorun olucagını dusunmuyorum

Back
Yukarı