Muscletech Nitro-Tech

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    2.567
Ürünün tadında bır sorun yok benım ıcınde yogun ve sekerli bir tad dı aldıgın yer içinde bende zamanında ordan cok fazla urun aldım herhangı bir sorunla karsılaşmadım tabı orda bır cok bu urunleri satan dukkan var 1 tanesi benım ıcın guvenlı sayılabılecek brı yer ordan aldıysan sorun olucagını dusunmuyorum

BYVden aldım (reklam olmasın diye kısalttım). Sanırım orayı kastediyosun.

Ürünün tadında bır sorun yok benım ıcınde yogun ve sekerli bir tad dı aldıgın yer içinde bende zamanında ordan cok fazla urun aldım herhangı bir sorunla karsılaşmadım tabı orda bır cok bu urunleri satan dukkan var 1 tanesi benım ıcın guvenlı sayılabılecek brı yer ordan aldıysan sorun olucagını dusunmuyorum

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2 protein tozu arasında kararsız kaldım arkadaşlar bu mu yoksa optimum gold mu ve neden ? 1-2 güne almayı düşünüyorum

Optimum gold 74 servis ve 179 tl , muscletech 49 servis ve 198 tl yeniysen optimum iyidir her zaman,nitro tech içeriside bcaa barındırmıyor. Tek farklı kreatin ve taurin gibi enerji verici maddeler

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Arkadaşlar 2-3 gün önce bitirdim bir paket ve çok başarılıyı seçip oyumu kullandım bir kullanıcı olarak verdiğim paranın hakkını veren bir supplement olduğunu düşündürdü bana nitrotech. Almayı düşünenlere tavsiye ederim supplement kombinasyonu oluşturacaksanız proteininiz nitrotech olmalı. Reklam yapar gibi konuştum yaa :D

Selam arkadaşlar.6 aydir bb yapıyorum.basladigimda 101 kiloydum su an 91 kiloyum yag oranim % 22 den % 18e dustu.3 aydir da programli bir sekilde agir calisip beslenmemi dogru yapıyorum.1.90 boyundayim kas oranm da % 77 idi sanirsam gorunumum de gayet iyi.simdi protein tozu almak istiyorum ne tavsiye edersiniz şimdiden teşekkürler.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhaba arkadaşlar Optimum Whey ile Nitrotech arasında kaldım. İkisini de aynı fiyattan alabiliyorum fakat aralarında 420 gram kadar fark var. Sizce hangisini almalıyım nedeni ile yardımcı olursanız çok sevinirim :)

İkisi de iyi ikisini de kullandım. Nitro içerisinde kreatin de var. Bunu unutmamalısın. Gramı da göz önünde bulundurarak uygun olanı kendine göre sen tercih edebilirsin.

Optimum gold 74 servis ve 179 tl , muscletech 49 servis ve 198 tl yeniysen optimum iyidir her zaman,nitro tech içeriside bcaa barındırmıyor. Tek farklı kreatin ve taurin gibi enerji verici maddeler

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
bende yeni protein e başlamayı düşünüyorum. bi kaç araştırmama göre taurin yag yakıcı olarak ve enerji verici olarak kullanılıyor kreatin de onun gibi sanırım .
ve bu maddeler spor a başlamadan 30 dk önce alınıyor diyede okumuştum çünkü bende yag yakıcı var içinde taurin var.
yag yakıcım oldugu için gold whey e yönelsemmi acaba ?

Bir kutu bitirdim , etkisi güzel kaslar toparlandı gözle görülür şekilde ancak beslenme ve düzenli antrenmanımı da yaptım .Daha sonra içinde bcaa ve glutamin ekstradan olmadığını öğrendim , bu bayağı olumsuz ancak nasıl böyle bir toparlanma yapabiliyor o halde , nasıl kullananların yüzde 80 üzeri memnun ,bunu satıcıya sordum içinde ki kreatin kütle yapıyor bırakınca kaybedersin dedi , ben kullanmayalı nitroyu 3 ay oldu , kütlem de azalma yok , arkadaşım bırakalı 1 sene oldu onda hiç yok , öyleyse bu protein tozunun etkili olması neyden kaynaklanıyor bilmiyorum ama tavsiye ederim , ben günde bir ölçek kullandım imkanım olsaydı 2 ölçek ile daha verimli olacağından eminim , tadını çok beğendim çikolatalısını suyla bile harikaydı , fiyat olarak pek uygun değil karşısında optimum var uygun duran ve o da kendini kanıtlamış şu an onu kullanıyorum .

Arkaşlar içersinde aspartam veya türevleri olan maddeler var mı ? soya var mı? Lütfen bu konuda bilgi verirmisiniz, Alıntı yaparak cevaplarsanız minnettar olurum.

Ayrıca spora ilk başladığımda aldığım ilk protein tozu nitro tech olmuştu, nedendir bilmem ama ehr zaman en çok etki aldığım protein tozuda nitro tech oldu, ondan sonra aklınıza gelen her markayı kullandım ama belkide spora yeni başlamamın etkisiyle hızlı geliştim vücut şaşırdı ondanda olabılır ama etkısını gosterdıgıne ınanıyorum.

Back
Yukarı