Bende bundan var, memnunum diyebilirim. Tartısı hassas, 1gr - 5000 gr aralığı var. Denemelerimde 0.5 gr ve 1.7 gr iki mouse ağırlığını tarttığımda 1gr ve 2gr şeklinde sonuçlar aldım. Gramda ondalığı olmadığı için yukarı yuvarladı haliyle. Yani gayet hassas diyebilirim.
Tek sıkıntısı tuşları dokunmatik ve saçma sapan bir hassasiyete sahip, sıfırlamak için 3-4 kez, yine kapatmak için 5-6 kez basmak gerekiyor. Kapatmak için basıldığında sıfırlıyor vs. tek olumsuzluğu bu. Üründen 3 tane satın aldım hepsinde bu var, yani bir ürüne özel bişey değil. Fiyatı da sanırım ondan ucuz. Ama işte işlevine etki etmediği için çok umursamadım.
Tarttığım iphone'da ön ve arka kaplama var
Eki Görüntüle 37999
Yaylıdan kastınız analog tartılar mı belirttiğim Essenso marka tartı gibi olanlar mı ?Bu arada eski usül yaylı tartı almayın, yay özelliğini kaybedince ağır şeyleri hafif tartmaya başlıyor.
Ben Fakir marka aldım, güzel tartı, alırken dara var mı yok mu ona dikkat ettim, yıkaması temizliği sorun olmaz darası varsa. Dokunmatik değil.
Tartı cam, kalori fonksiyonu yok ve dediğim gibi 1gr. hassasiyeti var, seçim sizin. Antremandan önce 8gr. kahve içiyorum, sizin tartınızı referans alsak 20 ya da 40gr civarı içip hastanelik olma ihtimalim oluyor. Bence 20gr. hassasiyetli tartı ile canlı hayvan tartılır.Hangisini almalıyım ? Analog olan daha dayanıklı ve kaliteli
Tartı cam, kalori fonksiyonu yok ve dediğim gibi 1gr. hassasiyeti var, seçim sizin. Antremandan önce 8gr. kahve içiyorum, sizin tartınızı referans alsak 20 ya da 40gr civarı içip hastanelik olma ihtimalim oluyor. Bence 20gr. hassasiyetli tartı ile canlı hayvan tartılır.Evet kasdettiğim yaylı eski tip analog tartılardan, bir süre sonra özelliğini yitirir ve dediğim gibi 20gr. aralığı hassas kelimesini haketmiyor.
Evde 150kg limitli normal dijital tartı da var, ikiside CR2032 düğme ya da saat pili diye tabir edilen pili kullanıyorlar.Pil hakkında bir bilgiye ulaşamadım bu arada kalem pil ile mi çalışıyor ?