Myofusion,Jack3D,OxyElite pro.. Hiçbiri olmaz mı piyasada?

Bu olay nedir arkadaşlar? Myofusion almak istiyorum hiçbir yerde yok. Tamam onu geçtim performansım artsın diyorum Jack3d araştırıyorum oda ne? Hiçbir yerde yok. Tamam o zaman en iyi yağ yakıcılardan biri kabul edilen OxyElite pro alayım diyorum ve sonuç aynı. Yok! Artık alışveriş sitelerindeki satıcılara mesaj atmaktan ben sıkıldım. Bu işin bir hilesi varda ben mi kaçırdım?

Aynı şey animal nitro içinde geçerli ve bir kaç animal serisi ürünleri içinde. Yabancı ülkelerden geldiği için hem gelmesi hemde gümrük oradan firmalara dağıtım filan uzun sürüyor bu süreç

Şu forumdan biri bu işe girse eminim çok iyi olur. Supplementler.com tamam sponsor ancak yinede sup. teminde diğer sitelerden pek farkı yok.

Sadece myofusion bulması kaldı.

Aslında böyle bir başlık açmak gerekli. Zor bulunan ürünler ne zaman sitelere düşerse haber vermek lazım.

artık gümrükten dahi sokamıyorsun mümkünü yok kacak bile getiremiyo elemanlar.
gümrük doktor raporu istiyo senden protein tozuna ihtiyacmm var dye kağıt filan getirmek durumunda kalıyosun? şaka gibi
böyle b i ülkede yasıyoruz..millet bizim protein tozuna verdiğimiz parayla supp. kür yapıyo..
bizde böyle mal gibi takılıyoruz süper paralar kazanıyoruz ya hepimiz dubai prensiyiz

artık gümrükten dahi sokamıyorsun mümkünü yok kacak bile getiremiyo elemanlar.
gümrük doktor raporu istiyo senden protein tozuna ihtiyacmm var dye kağıt filan getirmek durumunda kalıyosun? şaka gibi
böyle b i ülkede yasıyoruz..millet bizim protein tozuna verdiğimiz parayla supp. kür yapıyo..
bizde böyle mal gibi takılıyoruz süper paralar kazanıyoruz ya hepimiz dubai prensiyiz

harikasın baba :D

eğer dediğin şaka değilseki eminim şakadır
tarım köy işlerinin baktığı ürünler için
bir doktordan rapor almak çok ama çok saçma
hoş doktordan rapor almak bakkaldan şeker almak kadar kolay bu ülkede yine ve
yinede saçma.

eğer dediğin şaka değilseki eminim şakadır
tarım köy işlerinin baktığı ürünler için
bir doktordan rapor almak çok ama çok saçma
hoş doktordan rapor almak bakkaldan şeker almak kadar kolay bu ülkede yine ve
yinede saçma.
inan şaka değil birebir yaşadığımız olay..
gümrük tamamen kuralları değiştirdi..tamam bi sekilde rapor alıyosunda lanet olası bi protein tozu icin el adamının bakkaldan ekmek alır gibi aldığı biseyi önce gümrük ptt nin merkezine cekiyo malı ..senden rapor istiyo gidiyosun doktora kasıyosun isini gücünü bırakıp rapor alıyosun arkasından hayda kos ptt merkezine bi saat orda bekle devlet dairesi rapor al islem yaptır teslim al akıl işi değil..
3 tane jack3d kalmıs durumda bunun dısında gümrükte

Back
Yukarı