• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

MyWays

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MyWays
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

MyWays

Üye

Arkadaşlar yorum yaparmısınız 2 aylık bodyciyim
Yaşım:18
Kilo:65,5

2 aydır Weider Amino 2200 kullanıyorum ayrıca All Star Gain Tech ve Zell Tech bitirdim. Şu anda Weider MEga Mass 2000 e başlıyacam kilo alma konusunda yardımcı olursanız sevinirim yorum yazanlara şimdiden teşekkürler[/quote]

selam

gunde kac dafa yemek yiyorsun?

bir yazarmisin sabah dan aksama ne yiyorsun belki yeterli yemiyorsun

MyWays dedi:

2 aydır Weider Amino 2200 kullanıyorum ayrıca All Star Gain Tech ve Zell Tech bitirdim. Şu anda Weider MEga Mass 2000 e başlıyacam kilo alma konusunda yardımcı olursanız sevinirim yorum yazanlara şimdiden teşekkürler
hem 2 aylık body ciyim diyosun hem 2 aydır amino kullanıyorum diyorsun aslında sen 2 aydır paranı çope atıyorsun cunku 6 ay boyunca bişey almana gerek yok

flexor dedi:
MyWays dedi:

2 aydır Weider Amino 2200 kullanıyorum ayrıca All Star Gain Tech ve Zell Tech bitirdim. Şu anda Weider MEga Mass 2000 e başlıyacam kilo alma konusunda yardımcı olursanız sevinirim yorum yazanlara şimdiden teşekkürler
hem 2 aylık body ciyim diyosun hem 2 aydır amino kullanıyorum diyorsun aslında sen 2 aydır paranı çope atıyorsun cunku 6 ay boyunca bişey almana gerek yok

Kesinlikle.

karın kasları gerçekten iyi gözüküyor.simetrik ve six pack çıkmış durumda.Umarım diğer bölgelerinde o seviyeye gelir...Başarılar...

nasıl kilo alacağını beslenme ile ilgili bölümden öğrenebilirsin bence ilk olarak
uyku disiplin azim gibi sorunları kafanda çözümle spora kendini iyice adapte et daha sonra şu an kullandığın ilaçlara
başlayabilirisin
tekrar kolay gelsin dostum

karın kasların zayıf olduğundan dolayı öyle olmalı
yada bodye başalamadan önce evde mekik şınav çektiğin için böyle olmalıdır????

extensor dedi:
nasıl kilo alacağını beslenme ile ilgili bölümden öğrenebilirsin bence ilk olarak
uyku disiplin azim gibi sorunları kafanda çözümle spora kendini iyice adapte et daha sonra şu an kullandığın ilaçlara
başlayabilirisin

ilaç mı? rica ederiz. :? :)

diez dedi:
extensor dedi:
başlayabilirisin

ilaç mı? rica ederiz. :? :)

ilaç mı? rica ederiz. :?

not.. sana böylemi öğrettim :)

tamam beyler üzerime gelmeyin kelimelere takılmayalım

Not: Hocam yarın görüşürüz! :x :)

Back
Yukarı