Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İnternette bir çoğumuzun bütçesine uyabilecek iki adet nabız ölçer buldum,biri göğüs kordonlu,diğeri ise yüzük şeklinde,aşağıda linkleri veriyorum,sizce düşük yoğunluklu kardiyo için bu kalite saatler yeterli olurmu ? Malum iyi bir sporcu saati nereden baksanız 150-200 Liradan başlıyor.
Ne gerek ki buna. Ayrıca bundan koşu bantlarına da koyuyorlar zaman içinde bozuluyor. O yüzden kendiniz almayı öğrenin. Çok kolay. Zaten birkaç kez ölçtükten sonra hangi eğimde hangi hızda koştuğunuzda nabzınız ne oluyor ezberliyorsunuz
Ben mesela koşu bandında 8 ile hafif eğimli koşarken nabzım dkda 140a ulaşıyor. Hızı 10'a çıkardığımda 150 civarına çıkıyor. Bu iki aralıkta çalışıyorum. Kondüsyonum çok arttığı zamanlar iki nabız da 5 civarında düşebiliyor.
Kendim alabiliyorum,boyundan şiddet epey fazla olduğundan koşarken bile atımlar hissedilebiliyor,sadece daha rahat olabileceğini düşündüm,ama dediğin gibiyse,günden güne değişmiyor,aynı performansta aynı nabzı yakalıyorsak,o parayı daha iyi bir şeye harcayabiliriz