nabız ölçer konusunda

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan taditu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

taditu

Üye
merhaba arkadaşlar foruma yeni üye oldum.sizlere soru sorabilmek için.ben evde amatör olarak cd den izleyerek aerobik yapıyorum.bunun için nabız ölçer alacağım.ya voit saat yada pulse ring yüzük.ikisininde fiyatı 60tl civarı.sizce hangisini alayım

Bu ürünü ben de çok araştırmıştım.Gördüğüm kadarıyla saat çok daha iyiymiş.Fakat onun da Polar gibi iyi bi markasını almak ki onlar da 150 liradan başlayıp sonu olmayan bi fiyata doğru gidiyo :D Daha iyiymiş.Nedeniyse yazılımlarının daha kaliteli oluşu.Bu da beraberinde daha az hata payını yani bize daha doğru bilgiler vermesini sağlıyo :)

Merhaba

Ben bir yıldır Polar F11 kullanıyorum çok da memnunum hem her antrenmanın bilgilerini internet sitesinde size açılan hesaba kaydediyor. Buradan her türlü bilgiyi arşivleyebiliyorsunuz (Hangi nabız aralıklarında ne kadar çalışılmış, ortalama nabız, yakılan kalori vs...) Evet fiyat biraz tuzlu ama daha ucuz modelleri de var F6 gibi...

dediğiniz f6 yada baktım ama oda pahalı geldi ana.ben ya voitin kol saatini yada yüzük alacağım.ikiside 60 milyon civarı.saat olanın göğse takılan aparatı var ama nasıl kullanılıyor bilmiyorum.hangisi daha kullanışlı olur sizce

Yüzük direk parmaktan nabız kontrolü yaptığı için extra bi aparata ihtiyaç duymuyo.Ama saat olanların hepsinde göğüs aparatı var.Yalnızca Polar'ın 1-2 modelini görmüştüm göğüs değil de parmak aparatı vardı.50-60 liralık bi üründen alıcağınız bilgileri spor salonundaki aletler de ortalama olarak aynı veriyodur tahminimce bu yüzden pek tavsiye etmiyorum açıkcası ama eğer kullanışını soruyosanız Yüzük daha kullanışlı olabilir sizin için.(saatte daha fazla ayrıntı ve fonksiyona yer veriliyo)

Voit 9802 kullanıcısıyım ama kullanım klavuzundan hiç bir şey anlamadım yardımcı olabilecek varmı ?

Back
Yukarı