NANO VAPOR la ilgili bir soru

arkadaslar bundan 5 ay once flan bir kutu nano vapor almistim agzini actim bi sefer kullandim ve geri kaüpadim..imdi aradan rahat 5 ay gecti.bu urun bozulmusmudur yoksa kullanilabilirmi.icini actigimda degisik bir koku yoktu..ama yinede bir sorayim dedim..fikri olan arkadaslarin cevaplarini bekliyorum

ağzı açıldıktan sonra giren hava nedeniyle 1 ay kullanım süresi var biliyorum...

bence bozulmuşdur sen bana kargola onu sivaslı:D ben içiyim ölmezsem yarısını gönderirim:D şaka maka vapor istiyosa 1 sene geçsin ben gene kıyamam içerim zaten elime geçse 1 aya kalmaz o ürün. gönül rahatlığıyla iç bence bişey yokdur.

bak vapor idman sonlarına doğru böle halsizlik çöküntü falan yapıyo telaşlanmayasın:)

dusunceniz icin saolun arkadaslar bisey olamdi halen ayaktayim ama sanki 5 ay once kutuyu ilk acip ictigimde nanonun tadi asitli gibiydi yani birazb sertti.ama simdi ictim cok normal geldi ve bogazda bi yanma olmadi.sanki soguk icilen oralet tadi verdi yani en ufak bi asit yok.bozulmusmu acaba

dusunceniz icin saolun arkadaslar bisey olamdi halen ayaktayim ama sanki 5 ay once kutuyu ilk acip ictigimde nanonun tadi asitli gibiydi yani birazb sertti.ama simdi ictim cok normal geldi ve bogazda bi yanma olmadi.sanki soguk icilen oralet tadi verdi yani en ufak bi asit yok.bozulmusmu acaba

Sivaslı, eğer etki alıyorsan ve sana bir zararı yoksa çok da kurcalamanın alemi yok gibi :)

Ben de şu an süresi geçmiş bir ürün kullanıyorum, SAN Sesamin.

Hani Vapor kadar ciddi bir ürün değil, ama sonuçta bir zehirlenme durumu o da yapabilir.

İlk gün kullandım baktım. Bir zararını görmedim. Devam ediyorum.

Sen de bir zarar görmüyorsan ve etki alıyorsan devam et bence.

İyi sporlar.

ağzı açıldıktan sonra son kullanma tarihi vaya düşüyor diye biliyorum mesela ben protein tozu almıştım 1 ay sonra tadında çok değişiklik var tadı berbat ürün tadı normal bişey oldu tad gelmedi yani direk içiyosun bana kalırsa kullanma sağlık daha önemli ama etkisi devam ederse enerji patlaması olursa demekki iyi saklanmıştır kullanmaya devam edebilirisn

Back
Yukarı