NANOX Orbilox8 Casein Protein

Bu ürün sizce nasil ?

• Başarılı

Votes: 15 48,4%
  • Orta Karar

Votes: 14 45,2%
  • Başarısız

Votes: 2 6,5%

• Total voters
    31
Bu üründen 1 kutu bitirdim sadece akşam yatmadan önce ölçeğin 4 de 3 ünü doldurup kullandım kesinlikle başarılı üründür vucudumu çok iyi tanıyorum kasları kesinlikle besliyor özellikle gerçekten 8 saati hissediyorum.ON da kullandım ondanda memnundum bana bu ürünün özellikle whey,yumurta vs. diğer karışımının olması şu oluyorki akşam geç vakitte spor yapılıyorsa spordan sonra kısa zamanda bunu alabilir ve içindeki whey ve yumurta p.hemen cevap verip ve arkasından uzun süreli kazein herşeyin yoluna girmesini sağlar bu yönden arkadaşlar bu ürünü iyi düşünsün yalnız çukalatası gerçekten ciddi çukalata uykuda adamı yakıyor gibi :)

ben iyi bir antrenman yapınca sabahleyin çok aç bir şekilde kalkıyordum,ürün bunu ortadan kaldırıyor ve zinde bir şekilde kalkıyorsunuz.ancak caseinlerin çok pahalı olması uzun süre kullananımı engelliyor.ben sadece ağır antrenman sonrası kullanıyordum.

Ben de daha yeni kullanmaya başladım bu ürünü. Kullanan arkadaşlara birkaç şey sormak istiyorum.
1-Şimdi Optimim(On) Casein %100 Casein olarak geçiyor bu ise complex bir ürün acaba içerisindeki casein miktarı nedir?
2-Ürünü 120 TL'ye aldım sizce fazla mı ödemişim?
3-Son olarak ürünün kıvamı sanki ıslak kumsal kumu gibi. :D Benim ürünümde bir sorun mıu var yoksa herkesinki böyle mi?
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Bu üründen 4-5 kutu kullandım , TR de bulup bulabileceğiniz en iyi casein'dir.
Eğer böyle bir ürün kullanmanız gerekiyorsa gözünüzü kırpmadan alın.

Back
Yukarı