Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhabalar.
3 aydır bb yapıyorum.Anlayan arkadaşlardan yardım etmelerini istiyorum yani bu aşamadan sonra nasl çalışmalıyım? ve en önemlisi beslenme veya diyet hiç yapamıyorrm daha dogrusu 1 gün ancak sürüyr diyetler..çikolata hastası bi adamım vs vs herneyse tavsiyelerinizi bekliyorum. Rencide edici yorumlar olmadıgı taktirde hertürlü yoruma saygım vardır lakin daha cok eksiler artılar ve bundan sonra nasıl çalışmam gerektğni vs gbi konuşarda yorum olursa çok ama çok minnettar olurum.Simdiden teşekkürler...
Yas :22
boy : 178 cm
omuz : 134 cm
goğus : 116 cm
bel 95 cm
kol : 38 cm
aRkadaşlar resimler cok kötü bende farkndym lakin arkadsm oylesine cekti ve zorla çektrdim biyorsunz gonulsz iş kötü oluyr ancak bu kdr oldu sorry. VE VEE VEE YORUMLARINIZI EKSİK ETMEYİN PLS.
bence ne yapmak istedigine karar vermen lazim. diettmi yapacan hacimmi kazanacan. eyer diett yapacaksan diette basliyacagin gunu belirlemen lazim o guna kadar da kendini hazirlaman lazim yani kafada bitirmen lazim isi. nasil bi beslenme programi uygulacaksin,sabahlari cardio yapacaksan o gune kadar hergun yarim saat erken yatarak o gun erken kalkmalisin ve cardionu sabah yaparak diettine baslamalisin.
istedikden sonra hersey yapilir.. yapamiyorsanda bu senin yeterince istemedigini gösterir.
şimdi fark ettim 3 aydır body yapıyormuşsun bence bazı günler kardiyo ve bazı günler vücut çalışabilirsin ; beslenmene de dikkat edersen istediğin fit vücuda ilerde kavuşabilirsin...
örneğin haftada 2 gün kardiyo 2 gün vg
vücudunda genel olarak diğer bölgelere nazaran eksik bölge diyebileceğim bir bölge göremedim ...
ancak henüz 3 aydır bb yapıyormuşsun yani hedefin için önünde uzun bir yol var acele etme derim...
öncelikle teşekkür ederim yorumun için. Evet omuzlarım genis ama belim kalın oldugu için bence tam bellli etmiyr salonda ki ler de öyle diyor beli az incelt vs lakin
inanın olmuyr ne yapmaylım bubel inceltmek için rica etsem tavsiyen var mı? ne bileym deneyim vs ? ipucu...
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 11:53 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 11:45 ----------
cagrı2424 evt sanırım omuzlarım cok genis lakın belimde epey var yanı dar tisort giyince salondakilerin dediklerine göre omuzlarım ve gogus kısmı oldukca iyi ama bel gobek kismini eritsen super olcakk vs gibi sözleri cok duyuyorum lakin bu belimi nasıl inceltecegm inan hiç bilmyrm tavsiye ipucu ? deneyimin vs varsa paylaşırsan sevinirim.
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 11:57 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 11:53 ----------
afiartes evet 3 aydır yapıyorum bu sporu ama kendimi bildim bileli boyle kalıplı bır adamım... Belimi inceltme konusunda deneyimin varsa pyalsır msn lutfen.
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 11:59 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 11:57 ----------
yorum yazan tum arkadaşlara teşekkürler lakin yag yakma konusunda vucuma göre bi öneriniz varsa paylaşın lutfen..
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 12:01 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 11:59 ----------
Bir de bişey sormak istiyorum hiç amino protein vs kullanmadım ? almalımıyım yoksa daha erken midir ?bilgili ve kullanmış tüm arkadaşlardan yorum bekliyorum teşekkürler
karbonhidratı keserek proteine ağırlık vererek ağırlık idmanlarına ağırlık veriniz,vücuda kas kazandırmanız lazım zira bu şekilde definasyona girerseniz pekte kaslı bir vücut olmaz görüşündeyim.